fsbmaniac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι κατοχος dell. Τα dell χρησιμοποιουν αρχειο .wim Θελω να κανω recovery δυστηχως παταω f8...επιλεγω repair και complete pc...ξεκινα η διαδικασια..αλλα ξαφνικα πεταει "X" και απο κατω ενα ok. Προσπαθησα μεσω του repair cd symantec μιας και τα .wim καποτε ειχε ειδικη εφαρμογη η symantec για τα dell ωστε να τα φωρτωνει...αλλα δεν το αναγνωριζει σαν συμβατο. Το αρχειο wim υπαρχει και φενεται μια χαρα. googlαρα και ειδα πως καποιοι τα καταφεραν με το imagex... αλλα δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ θα γραψω την εντολη!!!!!!!!!!!!!!!! Λοιπον το αγγλικο κειμενο λεει τα εξης: "Hi situation has changed since I started this post and have found that I can manually recover through command prompt using the command imagex/apply d:\dell\image\factory.wim 1 c:\ " Που στο καλο ρε παιδια την εκτελω ? Δοκιμασα απο cmp ...bootara απο το vista dvd..repairx KAI επελεξα γραμμη εντολων ....παλι δεν αναγνωριζει την εντολη imagex Ακομα ενα κειμενο .... "d. Tried something new, booted into Vista Recovery DVD repair option, and on the command line – format c: ImageX <location of image> <image no.> <restore location> the dell image was in the folder dell\image\factory.wim eg. Imagex f:\dell\image\factory.wim 1 c:\ this restored the factory default installation back to c drive, an interesting thing was if I didn’t format c:, it merged the factory default image with the existing installation (i.e. data will be saved). e. Mission accomplished !!!! " Εδω αναφερει και το format....που πρεπει να παω τη γραμμη εντολων για να τα εκτελεσω ετσι ?Τι κανω λαθος μπορει καποιος να με βοηθησει....Αρε dell με την αξιοπιστια σου..και απο οτι ειδα ειναι συχνο προβλημα.
pp6210 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 γιατί δεν τηλεφωνείς στο support της DELL να ρωτήσεις? Μήπως έχει η microsoft κάπου οδηγίες? Έχω και εγώ ένα XPS1330 και όταν "χάλασα" το primary partition του dell\recovery έσωσα το αρχείο wim που είχε μήπως και μου χρειαστεί, όταν είχα ρωτήσει έναν γνωστό μου τεχνικό μου είχε πει οτι θα χρειαστώ το imagex το οποίο είναι διαθέσιμο από microsoft..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.