Προς το περιεχόμενο

Τούρκος προκαλεί Έλληνες στη Θεσσαλονίκη

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα κάνετε τώρα; Κάθεστε και ασχολείστε δηλαδή; Καλά έκανε και έκοβε βόλτες με την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, όπου και να είναι, δικαίωμα του είναι. Και εγώ έκοβα βόλτες Θεσσαλονίκη με μπουφάν του ολυμπιακού κ με κοιτούσαν στραβά και γελούσα με την κατάντια τους.

Άντε στο διάολο να πούμε με τις ομάδες σας δηλαδή πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να βάλετε μυαλό; Κάφροι! Λες και σας ταίζουν κάνετε λες και θα χάσετε μετοχές στην εταιρεία τους, πρόβατα ε πρόβατα.

Όταν μεγαλώσετε και τύχει να σας μαχαιρώσουν κανα γιόκα σε κανένα μάτς να δω μετά τι θα λέτε γιωτόμπαλα, αλλά ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει ξέχασα, θα βρεί κάποιον να κατηγορήσει γι αυτά που του συμβαίνουν.

Δημοσ.

Είναι να μην τύχεις σε κολλημένους. Μια φορά ήμασταν μ' ένα φίλο σε λεοφωρείο και λέγαμε τα χειρότερα, σε φάση που λέω οκ ο μπροστινός ή είναι πολύ κούλ άτομο ή δε μας ακούει καν, γιατί δεν είχε αντιδράσει μέχρι τότε. Μέχρι που σε κάποια φάση είπα τη λέξη "Ολυμπιακός" τυχαία μέσα στην κουβέντα και τότε πετάχτηκε λες και τον τσίμπησαν με καρφίτσα στον κώλο, γύρισε ολόκληρος προς το μέρος μας, μας κόζαρε απο πάνω μέχρι κάτω με στραβωμένο ύφος και συνέχισε να μας κοζάρει μέχρι που κατέβηκε.

Δημοσ.

γιατί δλδ να μην φοράει την φανέλα της γαλατά ρε φίλε επιδη έριξε 3 στον μουχλιασμένο δλδ

καλά έκανε κρίμα μόνο που δεν πανηγύρισε έξω από την παράγκα του "άσπηλου" Γ.Γ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτο το thread ειναι καλυτερο και απο αυτο με τα ανεκδοτα...:-D

Εγώ αυτά τα threads τα λέω ...μ@λ@κόμετρα!

B)

Δημοσ.
Όχι, όπως είπα δεν ασχολούμαι με τη μαλακία του καθενός. Στέκομαι στον ''σταρχιδισμό'' του σημερινού Έλληνα που πάσχει από έλλειψη πατριωτισμού. Όταν λέω εκτός γηπέδων εννοώ την γενική απαξίωση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Δεν μας φοβούνται ενώ εμείς ή κλάνουμε μέντες ή δε νοιαζόμαστε, και αυτό με πονάει.

δηλαδή, ειναι σταρχιδιστής ο ελληνας που δεν σφαλιάριζει τον αντίπαλο (??) τούρκο, επειδή φοράει φανέλα της ομάδας του...?????????????????

Και ο ελληνας, που σφαλιαρίζει τον αλλο ελληνα, επειδή....εχει αθηναικές πινακιδες, τι ειναι????????????????

Προσωπικά, το βρίσκω ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΣ να κυκλοφορεί ΑΝΕΤΑ στους δρόμους ο τούρκος με τη φανέλα της γαλατά, το παοκι με τη φανελα του γκαρσία, 1 αλβανος με τη φανελα των τιράνων, 1-2 αλλοι με τη φανελα του....βυντρα (οκ,μη βαρατε), και 1-2 ολυμπιακοί με τη φανελα του οσκαρ (τωρα βαρατε)!!

Δημοσ.

τι θελετε δηλ να πειτε οτι οποιος βαζει μπλουζα,κασκολ ομαδας κτλ το κανει για να δειξει οτι εχει ωραια μπλουζα?

Κι όμως την κόκκινη εμφάνιση της Εθνικής Αγγλίας (Στήβεν Τζέραρντ) την φοράω επειδή μου αρέσει. Όπως άνετα θα φόραγα και την εμφάνιση της Λάτσιο (αν και μου είναι απεχθής σαν ομάδα), όπως θα φόραγα και την εμφάνιση της Σέλτικ (επίσης απεχθής).

Όντοπικ τώρα, θέλω να ρωτήσω αν ο τόπικ στάρτερ νοιώθει ότι προκαλείται όταν εγώ κυκλοφορών με αυτοκίνητο που μπροστά γράφει τη μάρκα της κατασκευάστριας εταιρίας. Επίσης, το λάπτοπ μου έχει το λογότυπο της ελιτίστικης εταιρίας που το κατασκευάζει, και -άκουσον άκουσον- κυκλοφορώ δημόσια με αυτό.

Αυτό το βλακώδες σύνδρομο "είσαι με εμάς και ζεις ή είσαι με τους άλλους και πεθαίνεις" είναι καιρός να σβήνει σιγά σιγά. Άλλωστε, οι περισσότεροι άνθρωποι διαλέγουν ομάδα σε ηλικίες που μόνο τεκμήριο για την επιλογή τους είναι "αυτήν την ομάδα υποστηρίζει ο μπαμπάς μου" ή "αυτή η ομάδα κερδίζει περισσότερο". Από εκεί και πέρα μαθαίνει να "αρρωσταίνει" με την ομάδα, να γουστάρει παθολογικά ότι έχει να κάνει με την ομάδα (κασκόλ, σημαίες, μια κόλλα Α4 με τυπωμένο το όνομα της ομάδας κλπ).

Πολύ καλά έκανε ο Τούρκος φίλος και κυκλοφόρησε με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, εφόσον χαιρόταν για την επιτυχία της. Απ' ότι φαίνεται, αντίθετα με άλλους, είχε πιο σημαντικά προβλήματα για να σκάσει με το τί θα φορέσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...