Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα απο Forthnet σε Tellas...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα για να το κανω . Το μονο προβλημα μου ειναι αυτην την στιγμη οτι συνεργαζεται η forthnet με την Nova και αλλαξαν τα πραγματα... Καταλαβαινετε...

Λοιπον , ειμαι στην περιοχη της νικαιας . Θα ηθελα να μου πει καποιος ο οποιος εχει Tellas εδω γυρω, την γνωμη του. Και μιλαω για τωρα, γιατι απο οτι εχω διαβασει απο τοτε που συγχωνευτηκαν με την Wind εχουν φτιαξει πολυ τα πραγματα...

Θα ηθελα επισης να μαθω ποιο ρουτερακι παιζει καλα με tellas. Εχω το USR 9108 με την forthnet και κλειδωνω στα 12600+/1023 και κατεβαζω απο rapid με 1300+ KB/s . Τα stats μου αυτην την στιγμη που μιλαμε ειναι :

Down/Up

SNR margin (dB): 6.3 / 11.8

Attenuation (dB): 29.0 / 13.8

Output power (dBm): 12.4 / 19.4

Attainable rate (Kbps): 12216 /1237

Rate (Kbps): 12653 1021

και ειμαι σε ADSL2+...

ακομα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να ξερω αξιοπιστα αν υπαρχουν ελευθερες πορτες στο κεντρο μου ωστε μην φαμε κανα 3μηνο στην μαπα με την μεταφορα...

Aκουω γνωμες παιδια.... Ευχαριστω...

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα για να το κανω . Το μονο προβλημα μου ειναι αυτην την στιγμη οτι συνεργαζεται η forthnet με την Nova και αλλαξαν τα πραγματα... Καταλαβαινετε...

Λοιπον , ειμαι στην περιοχη της νικαιας . Θα ηθελα να μου πει καποιος ο οποιος εχει Tellas εδω γυρω, την γνωμη του. Και μιλαω για τωρα, γιατι απο οτι εχω διαβασει απο τοτε που συγχωνευτηκαν με την Wind εχουν φτιαξει πολυ τα πραγματα...

Θα ηθελα επισης να μαθω ποιο ρουτερακι παιζει καλα με tellas. Εχω το USR 9108 με την forthnet και κλειδωνω στα 12600+/1023 και κατεβαζω απο rapid με 1300+ KB/s . Τα stats μου αυτην την στιγμη που μιλαμε ειναι :

Down/Up

SNR margin (dB): 6.3 / 11.8

Attenuation (dB): 29.0 / 13.8

Output power (dBm): 12.4 / 19.4

Attainable rate (Kbps): 12216 /1237

Rate (Kbps): 12653 1021

και ειμαι σε ADSL2+...

ακομα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να ξερω αξιοπιστα αν υπαρχουν ελευθερες πορτες στο κεντρο μου ωστε μην φαμε κανα 3μηνο στην μαπα με την μεταφορα...

Aκουω γνωμες παιδια.... Ευχαριστω...

αν εισαι ευχαριστημενος με την forthnet, κατσε στα αβγα σου.δεν παιζουν με τις εταιρειες.εγω θα σου ελεγα οχι τελλας αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το ιντερνετ.

Δημοσ.
αν εισαι ευχαριστημενος με την forthnet, κατσε στα αβγα σου.δεν παιζουν με τις εταιρειες.εγω θα σου ελεγα οχι τελλας αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το ιντερνετ.

μαλλον δεν καταλαβες τον κυριο λογο που θελει να φυγει το παιδι απο forthnet...κι αυτος ειναι η συνεργασια με nova. οποιος καταλαβε καταλαβε ;)

εγω παντως φιλε μου που εμεινα μονο 3 βδομαδες στη forthnet, εχω ξαναγυρισει στον οτε και ειμαι μια χαρα...χωρια που για τη δουλεια που θες, γενικα συστηνεται το connex σαν καλυτερη επιλογη ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α.καλητερα οτε παρα tellas.β.θα κλειδωσεις λιγο πιο αργα επειδη η tellas σου δινει margin 8 h 9 και οχι 6 που δινει H forthet.β.τι σχεση εχει το να αλλαξεις ετερεια επειδη η forthnet ενωθηκε με την Nova?an yparxoυν ελευθερες πορτες δεν μπορεις να το μαθεις αλλα συνηθως υπαρχουν πλεον.δηλαδη τι αλλαξε που ενωθηκε η μια ετερεια με την αλλη.στην πραξη ειναι 2 διαφορετικες ετερειες.η μια ειναι μονο με το Nova και η αλλη ετερεια μονο με το internet.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με ένα τηλεφώνημα και μόνο θα γυρίσεις στον ΟΤΕ.

Δεν θα καταλάβεις πότε θα γίνει η αλλαγή.

Σε 2 μέρες θα σε συνδέσει ο ΟΤΕ.

Εσύ απλά θα αλλάξεις USERNAME και PASSWORD στο ρούτερ.

Μια υπόδειξη μόνο.

Να πάρεις μια βεβαίωση από τον ΟΤΕ, που να αναφέρει πότε συνδέθηκες με αυτόν, γιατί η "αξιόπιστη" "σβέλτη" "εξυπηρετική" Forthnet θα σου στέλνει για πολλούς μήνες μετά λογαριασμούς, ακόμα και μετά την διακοπή.

Δημοσ.

οταν γυρισει σε οτε παιρνει τηλ στην forthnet και λεει τυπικα οτι διεκοψε εστω και αν το εχει πει και ο οτε.β.μην εισαι σιγουρος οτι ο οτε θα του δωσει και ιντερνετ σε 2 μερες.πολλες φορες κανουν μην πω τι..

αν και συνηθως ψομολυσανε να παρουν γραμμη πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...