Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Για γράψτε την έκπληξη σε ένα σπόιλερ να διαβάσουμε και εμείς που βαριόμαστε να δούμε.
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πήγα να γράψω κάτι σε spoiler, αλλά το μετάνιωσα και τα έσβησα. Δεν έχει «βαριόμαστε», πρέπει να το δείτε το επεισόδιο! Δεν είναι side-story episode, αλλά προχωράει την κυρίως πλοκή. Αυτό θα πρέπει να αρκεί imho για τους fans της σειράς...
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω η ερμηνεία της Ολίβια ήταν η καλύτερη ολόκληρης της σειράς. Ή άρχισα να τη γουστάρω.
finch Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως έχω μερικές ενστάσεις όσον αφορά το επεισόδιο αλλά θα περιμένω πρώτα να το δούνε και οι υπόλοιποι γιατί όντως είναι must για τους fan της σειράς.
Sellers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πήγα να γράψω κάτι σε spoiler, αλλά το μετάνιωσα και τα έσβησα. Δεν έχει «βαριόμαστε», πρέπει να το δείτε το επεισόδιο! Δεν είναι side-story episode, αλλά προχωράει την κυρίως πλοκή. Αυτό θα πρέπει να αρκεί imho για τους fans της σειράς... Αν κάνω report σε σένα θα'ρθει ?
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Όχι. Έχουμε κάνει outsource τον χειρισμό των reports. Στον parsifal του "alternate universe" θα πάει...
finch Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ωραία ξεκινάω με κάποιες σκέψεις και απορίες Καταρχάς ήταν θέμα χρόνου να μάθει η Olivia ότι ο Peter ήταν από την άλλη διάσταση, προσωπικά πίστευα ότι κάτι θα μάθαινε η Astrid πρώτα μετά την σπόντα που πέταξε καταλάθος ο Walter ότι ῾δεν πρέπει να τον ξαναχάσω῾ στο "What Lies Below" επεισόδιο και φάνηκε στο βλέμα της ότι κατάλαβε ότι παίζει παρασκήνιο Τέσπα το προσπερνάμε αυτό, Πάμε στα πιο βασικά. Λοιπόν αφού μάθαμε ότι όταν κάτι περνάει στην άλλη διάσταση ας πούμε Α ,κάτι αντίστοιχης μάζας πρέπει να περάσει στην διάσταση Β. Το είδαμε με το κτήριο και τους ανθρώπους μέσα καθώς και με το αμάξι που ήταν από τα πρώτα πειράματα του Walter με τον Bell. Το θέμα τώρα που δημιουργείται είναι το εξής. Αφού βούτηξε τον Peter τί έδωσε σαν αντάλλαγμα στην άλλη διάσταση;; Το πτώμα του;; επίσης από την στιγμή που είπαν ότι κάτι αντίστοιχης μάζας πρέπει να περάσει και στις 2 διαστάσεις γιατί δεν μπορεί για παράδειγμα να έχουμε την μεταφορά ενός κτηρίου στην διάσταση Α και 20 αυτοκινήτων στην διάσταση Β αν έχουνε την ίδια μάζα ;;;; (σαν σύνολο πάντα τα αυτοκίνητα), πρέπει να έχουμε όπωςδήποτε το ίδιο κτήριο; ανεξάρτητα αν όπως είπα και πριν τα 20 αυτοκίνητα έχουν την ίδια μάζα;;; Επίσης Από την στιγμή που η Olivia κατάφερε να, ας πούμε ῾ενεργοποιήσει᾽ την ικανότητα της να βλέπει αντικείμενα από την άλλη διάσταση ο Peter που είναι από ΑΛΛΗ διάσταση γιατί δεν τα βλέπει όλα περίεργα;;;; Πρέπει να του ενεργοποιηθεί και αυτουνού η ικανότητα αυτή με κάποιο τρόπο;;; Έστω ότι μαθαίνει ο Peter ότι είναι από την άλλη διάσταση, So what?? Τι θα κάνει; θα μαλώσει με το μπαμπά και θα σηκωθεί να φύγει;; θα προσπαθήσει να γυρίσει πίσω;; Αυτό το λέω γιατί προφανώς εκτός από το αρχικό σοκ και την τρελλή ήττα που θα φάει, μετά δεν βλέπω πως θα μπορέσουν να το προχωρήσουν σαν υπόθεση. Εκτός και αν αλλάξει στρατόπεδο κάτι που θα μετράει άσχημα σε φάση να τον πιάσουν τάσης εκδίκησης και να πάει με τους άλλους. Λογικό είναι αυτά που ρωτάω να απαντηθούν σε μελλοντικά επεισόδια Overall όταν αποφασίσουν να κάνουν επεισόδιο που να προχωράει την βασική πλοκή μετράει πολύ η σειρά
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό με τον Peter το σκεφτόμουν κι εγώ. Θα δούμε γιατί αν δεν κάνω λάθος τον είχε βοηθήσει ο Observer τον Walt. Για αυτό: Επίσης Από την στιγμή που η Olivia κατάφερε να, ας πούμε ῾ενεργοποιήσει᾽ την ικανότητα της να βλέπει αντικείμενα από την άλλη διάσταση ο Peter που είναι από ΑΛΛΗ διάσταση γιατί δεν τα βλέπει όλα περίεργα;;;; Πρέπει να του ενεργοποιηθεί και αυτουνού η ικανότητα αυτή με κάποιο τρόπο;;; Δεν έχουμε δει πως ο Peter έχει κάποια ικανότητα, οπότε λογικό δεν είναι να μη βλέπει κάτι;
finch Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό με τον Peter το σκεφτόμουν κι εγώ. Θα δούμε γιατί αν δεν κάνω λάθος τον είχε βοηθήσει ο Observer τον Walt. Για αυτό: Δεν έχουμε δει πως ο Peter έχει κάποια ικανότητα, οπότε λογικό δεν είναι να μη βλέπει κάτι; Καλά ναι με τον Observer παίζει μεγάλο μυστήριο, δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς έχει γίνει. μμμμ ναι σωστό για τον Peter, ξέχασα δεν του κάνανε πειράματα απλά τον βούτηξε από την άλλη διάσταση
shodan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μάθαμε τίποτα καινούριο σε αυτό το επεισόδιο αλλά απλά προχώρησε το όλο στόρυ. Την απορία του τι "έδωσε" για ανταλλαγή το Γουόλτερ την έχω κ εγώ.
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Χμμμ...Το συμπέρασμα ότι όποιος μεταφέρει ύλη από το εναλλακτικό σύμπαν στο εδώ σύμπαν έχει κάποιου είδους έλεγχο στο τί θα «επιλέξει» το εναλλακτικό σύμπαν να «ρουφήξει» για να αποκαταστήσει την ισορροπία, πώς προέκυψε ακριβώς... ;
shodan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 δε νομίζω ότι τίθεται κάποιο θέμα ελέγχου του τι θα "απορροφηθεί" από το εναλλακτικό σύμπαν απλά όπως είπε και ο δρ. Μπίσοπ μετα το 13:00 το σύμπαν απαιτεί ισσοροπία, στείλανε ενα αυτοκίνητο-ήρθε ένα αυτοκίνητο. Ένα κτήριο ήθε σε αυτό τον κόσμο-ένα κτήριο έπρεπε να πάει στον άλλο κόσμο. Ο Γουόλτερ πήρε τον Πήτερ από το άλλο σύμπαν άρα λογικά κάποιον πρέπει να έστειλε πίσω..
frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 έστειλε O Πάρσιφαλ με αυτό το ρήμα διαφωνεί και σωστά μάλλον.
firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ο Γουόλτερ πήρε τον Πήτερ από το άλλο σύμπαν άρα λογικά κάποιον πρέπει να έστειλε πίσω.. Έχει στείλει. Τον παλιό του συνεργάτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.