Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα την ξεκίνησα την σειρά. Μπήκα στον 2ο κύκλο χθες. Ελπίζω να μην το τραβήξουν όσο στο Lost (που είναι η ποιο χαζή σειρά που δοκίμασα να δω). Το πολύ μία season ακόμη.

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το πολύ μία season ακόμη.

Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Όσο έχει τηλεθέαση η σειρά δεν πρόκειτε να σταματήσει εκτός και αν η βλακεία της φτάσει στο άπειρο και δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι ακόμα. (βλ. Prison Break)

Δημοσ.

Α σοβαρά? Έχω να δω απο το έκτο επεισόδιο.

Πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Γίνεται πολύυυ βαρετό ώρες ώρες και θυμίζει και πολύ την σειρά των σειρών, την υπέρτατη σειρά, την ολ τάιμ κλάσικ, X-Files.

Δημοσ.
Και στο X-Files το είχαν χάσει σε κάποια φάση.

Ναι, άντε στην 8η και 9η σεζον, όχι απ'την 1η :P

Κακέκτυπο αρχίσανε, κακέκτυπο συνεχίζουν, κακέκτυπο θα παραμείνουν.

Αυτό,

την υπέρτατη σειρά, την ολ τάιμ κλάσικ

όχι δεν το φτάνουν -και ούτε πρόκειται- γίνονται και περίγελος που ξεκίνησαν προσπαθώντας σκόπιμα να συγκριθούν. Ούτε στην αντιγραφή δεν είναι λίγο πονηροί να μην κάνει κρα. Ημαρτον και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι πάλι. :P

Δημοσ.

Μπορεί στην FOX να είναι βόδια, ο JJ όμως δεν είναι βόδι...

μέχρι αποδείξεως του εναντίου, εγώ πιστεύω ότι το επισόδειο της Δευτέρας είναι από alternate universe....

Δημοσ.

Αφου ηταν να παιχτει ως 21ο της 1ης σαιζον και κοπηκε(και καλα εκανε εδω που τα λεμε).

Και πως γινεται να ειναι απο το εναλλακτικο?Αφου ο Πητερ δεν υπαρχει εκει...

Δημοσ.
Λέω και γω ρε παιδιά χθες ...τι έγινε ο francis?Προς στιγμήν περίμενα να δω καμια τρελή εξήγηση με άλλη διάσταση κτλ αλλα μούφα η κατάσταση:D

Όντως, μουφίτσα το 11ο επεισόδιο.

Δημοσ.
Μ'αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Όσο έχει τηλεθέαση η σειρά δεν πρόκειτε να σταματήσει εκτός και αν η βλακεία της φτάσει στο άπειρο και δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι ακόμα. (βλ. Prison Break)

Ποια τηλεθέαση ακριβως, μιλάμε ότι πηγαίνουν χάλια. Μόλις συζητούσα για κάποια νούμερα σειρών και το F είχe μόλις 2.3 εκ. στο τελευταίο επεισόδιο, όταν άλλες σειρές θεωρείτε ότι δεν πάνε και πολύ καλά με 5-6εκ. Σήμερα καλά (όχι τέλεια) νούμερα θεωρούνται τα 10-13 εκ [κάτι που επί εποχή ΧF ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ, άσχημα νούμερα.Όταν τα ΧF έκαναν 8-11 εκ. (8η-9η σεζόν) ήταν η λεγόμενη πτώση].

Η Fox έχει παράδοση στο να ακυρώνει σειρές πλέον σχετικά γρήγορα κι απορώ τι περιμένει, ειδικά όταν μιλάμε για αρκετά ακριβή παραγωγή. Αν δεν αλλάξει κάτι στα νούμερα τους, έχω περιέργεια να δω για πόσο θα συνεχίσουν να σέρνουν το πτώμα έτσι, χάρην του JJ (Δεν εξηγείται αλλιώς). Πάντως οι γνώμες δεν είναι και πολύ αισιόδοξες για 3η σεζόν.

Δημοσ.
Βασικά 6.5 εκατομμύρια είχε [/url]αλλά ποιός μετράει.

Πολλοί μετράνε, δεν είναι κακό κι αν έδωσα λάθος νούμερο καλά κάνεις και το διορθώνεις.

Ok, βρήκα το link, μου τα δώσανε σε εκ. ενώ είναι ποσοστιαία μονάδα rating. Απόεδώ

Nielsen TV Ratings: ©2009 The Nielsen Company. All Rights Reserved. (ETA: τώρα είδα ότι κοιτούσαμε το ιδιο Link :lol: )

Έστω κι έτσι, ισχύουν όλα τα παραπάνω περί κακών αριθμών κλπ.

Αν σ'αρέσει να το δεις, αν όχι δες κάτι άλλο.

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Δεν είπε κανείς το αντίθετο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μιλάμε για facts σε σχέση με τηλεθέαση/διάρκεια ζωής μια σειράς σε σχέση με αυτό. Τα υπόλοιπα περί γούστου σαφώς είναι υποκειμενικά για όλους, οπότε τσιτώνεις άδικα.

Δημοσ.

Γίνεται πολύυυ βαρετό ώρες ώρες και θυμίζει και πολύ την σειρά των σειρών, την υπέρτατη σειρά, την ολ τάιμ κλάσικ, X-Files.

Αυτο ξαναπες το!

Και το 12 μετριο ειναι κατ'εμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...