Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ε όχι και bot, δεν postάρω συνέχεια cliche μπούρδες...
vaso7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μια ερώτηση βρε παιδιά. Δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα την πρώτη σεζόν του Fringe, μόνο τα πρώτα 4-5 επεισόδια. Με δεδομένο οτι είναι περίπου αυτοτελή, αν ξεκινήσω την δεύτερη σεζον θα έχω πρόβλημα? Η' συνδέεται με την πρώτη και δεν θα καταλαβαίνω?
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Σε καμμία περίπτωση μην ξεκινήσεις τη 2η σεζόν, έχοντας μείνει στο 5ο της 1ης!
fullon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 μολις τελειωσα την πρωτη σεζον.. και ομολογω η σειρα με ξενερωσε!
tzotzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 μετρια σειρα,μετριο καστ.Εκτος απο τον τριςμεγιστο γκομενοκλεφτη του ντωσονς κρικ. Δυστυχως παει με την ορμη του Λοστ. Μακαρι να τελειωσει φετος.
mindtrapper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μετρια σειρα,μετριο καστ.Εκτος απο τον τριςμεγιστο γκομενοκλεφτη του ντωσονς κρικ.Δυστυχως παει με την ορμη του Λοστ. Μακαρι να τελειωσει φετος. Δεν χρειάζεται cast, έχει John Noble και Leonard Nimoy. Αν και το υπόλοιπο cast δεν είναι άσχημο, I'm just humoring you.
Danny7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 μετρια σειρα,μετριο καστ.Εκτος απο τον τριςμεγιστο γκομενοκλεφτη του ντωσονς κρικ.Δυστυχως παει με την ορμη του Λοστ. Μακαρι να τελειωσει φετος. Βασικα αμα δεν σου αρεσει γιατι την βλεπεις?εγω παντως δεν θελω να τελειωσει φετος !
tzotzo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 γιατι οπως ειπα στο τοπικ της πρωτης σεζον ειμαι αρρωστος και δεν ειχα τιποτα καλυτερο να δω. Τωρα ομως που ειναι freeleech τα χ φαιλςδεν υπαρχει περιπτωση να συνεχισω
papahlamidas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Γενικά η σειρά έχει ΠΟΛΥ φίλερ... Έτσι ξεκίνησε και η πρώτη season πάντως μέχρι που άρχισαν να ενώνονται τα κομμάτια της και απέκτησε ενδιαφέρων. Κάνεις δεν λέει ότι η σειρά δεν Χ φαϊλίζει αλλά πιστεύω με τον δικό της διαφορετικό τρόπο.
Kasrith Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξερω τι λετε εσεις, εμενα μαρεσει παντως...
soturin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 "Now I know you're weak..." Awesοme villain is awesοme
katsikoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 φοβερο επεισοδιο το χθεσινο!!! καηκα μιλαμε!!! ποιος περιμενει τωρα μεχρι του χρονου????
aldon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 απίστευτο το 10το!!!!! πότε είναι το επόμενο τώρα;; από Φεβρουάριο;
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματι, φοβερο επισοδειο, και απιστευτο τελος!! Δεν μαρεσει ομως τωρα η αναμονη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.