guido Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ε ναι , αφού προφανώς η αλτ Ολιβια τα βάφει κόκκινα , δεν ειναι το φυσικό της. Αφου είναι identical οι χαρακτήρες στα δύο σύμπαντα τότε είναι και οι δύο ξανθές .Εκτός και αν είναι μελαχρινές και τα βάφουν και οι δύο . Οπως και νάχει ναι είχε πρόχειρη βαφή στο μπάνιο της
Kasrith Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα πότε πρόλαβε να τα βάψει!! τι δηλαδή? Η άλλη Ολίβια είχε έτσι πρόχειρη μια βαφή στο μπάνιο της;;;; Δεν μας νοιαζει! Ειχαμε 2 κοκκινομαλες και αυτο μας φτανει
marantonis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ε, ναι δεν είναι να την πάρεις στα πολύ σοβαρά την σειρά,αλλά μετράει, περνάει ευχάριστα η ώρα και το concept είναι πολύ ενδιαφέρον Σωστα το εθεσες Ωραιο το season final (και τα 2 παρτς).
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν μας νοιαζει! Ειχαμε 2 κοκκινομαλες και αυτο μας φτανει Εγώ πάλι που δε θα με χαλούσε μια κλωνοποίηση επί, ε, χμ, 30 ίσως;, θεωρούμε υπερβολικός;
Symbad Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι που δε θα με χαλούσε μια κλωνοποίηση επί, ε, χμ, 30 ίσως;, θεωρούμε υπερβολικός; Υπερβολικός; Το αντίθετο θα έλεγα, αν σκεφτείς ότι η θεωρία με τα παράλληλα σύμπαντα δεν έχει περιορισμούς. Γιατί να είναι μόνο ένα και όχι ΑΠΕΙΡΑ!!! Και έτσι βολευόμαστε όλοι
geodrako Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Σαν φυσικός οφείλω να πω οτι η θεωρία της σχετικότητας λέει οτι δεν υπάρχουν μόνο δύο παράλληλα σύμπαντα, αλλά πιθανόν να υπάρχουν άπειρα! Επομένως οοοοοοοοοολα είναι πιθανά στο Fringe! Που να συναντήσουν και τρίτη ολίβια δηλαδή! Μελαχρινή τελείως! :p
Kasrith Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εγώ πάλι που δε θα με χαλούσε μια κλωνοποίηση επί, ε, χμ, 30 ίσως;, θεωρούμε υπερβολικός; Θα θυμιζει too much resident evil μετα ρε συ
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μα δεν τις θέλω και τις 30 στη σειρά. Απο φαντασία χωλαίνεις μαν
tofi13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 30 redhaired Oliviες; κάπως ετσι θάναι αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
privateer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Όσο καλά είναι τα επεισόδια μυθολογίας τόσο χάλια είναι τα monster of the week Έχω φτάσει στο δέκατο επεισόδιο Μπορεί κάποιος να μου πει από δω και πέρα ποια είναι τα επεισόδια μυθολογίας μήπως αντέξω και τη δω μέχρι τέλους?
Skylined Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ψηφίζω Ολίβια με σκούρα μαλιά, όταν είδα την εναλλακτική έπαθα πλάκα και γιατί μ'άρεσε το μαλλί αλλά και γιατί έδειξε τη σέξυ πλευρά της. Για να συμφωνήσω με τον privateer προτιμώ τη μυθολογία από τα επεισόδια με τα τέρατα, η οποία "μυθολογία" έχει ενδιαφέροντα στοιχεία που δεν εμπνεύστηκαν πρώτοι οι σεναριογράφοι, αναφορές σε πηγές γίνονται από τα στόματα των πρωταγωνιστών. Αμ, ναι, καλή σειρά, μου δημιουργεί για κάποιο λόγο μία περίεργη αίσθηση, κάτι σαν deja-vu αλλά όχι ακριβώς.
Nikosgiann Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ρε παιδια help.. ειμαι στο 11 επισοδειο season 2 ,το unearthed εκει που εμφανιζεται παλι ο τσαρλυ,απο 1η σεζον θελω να δω/αγορασω, you know:devil:,το 12,αλλα δεν υπαρχει πουθενα,η δεν το βρισκω εγω να το "αγορασω",το 12 ειναι το ιδιο με το 11..μετα παει κατευθειαν στο 13 που ειναι το What Lies Below.. εγω θελω το 12 Johari Window.. μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω,με πμ για να τηρησουμε και τα ευκολως εννοουμενα? ευχαριστω πολυ
king2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά επειδή μόλις τελείωσα την πρώτη season(σε 3 μέρες απο sinners) γίνεται να μου πει κάποιος στη δεύτερη season πια είναι τα επεισόδια που προωθούν την κανονική πλοκή(δηλαδή αυτό με τα 2 σύμπαντα)? Έχω αποκλείσει το 11 που είναι απο την πρώτη season και το 20 που πέρνει 7 απο βαθμολογία(δεν μπορεί το 7 θα σημαίνει ότι θα είναι τρελό filer ή θα είναι για πέταμα γενικά). Για λίγο help αλάνια να αρχήσω και την τρίτη σε λίγες μέρες γιατί η πρώτη γ...σε άγρια(εκτός κάποια αυτοτελή άθλια επεισόδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.