Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι , αφού προφανώς η αλτ Ολιβια τα βάφει κόκκινα , δεν ειναι το φυσικό της. Αφου είναι identical οι χαρακτήρες στα δύο σύμπαντα τότε είναι και οι δύο ξανθές .Εκτός και αν είναι μελαχρινές και τα βάφουν και οι δύο :P . Οπως και νάχει ναι είχε πρόχειρη βαφή στο μπάνιο της

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα πότε πρόλαβε να τα βάψει!!

τι δηλαδή? Η άλλη Ολίβια είχε έτσι πρόχειρη μια βαφή στο μπάνιο της;;;;

Δεν μας νοιαζει! Ειχαμε 2 κοκκινομαλες και αυτο μας φτανει :lol:

Δημοσ.
Ε, ναι δεν είναι να την πάρεις στα πολύ σοβαρά την σειρά,αλλά μετράει, περνάει ευχάριστα η ώρα και το concept είναι πολύ ενδιαφέρον

Σωστα το εθεσες ;)

Ωραιο το season final (και τα 2 παρτς).

Δημοσ.
Δεν μας νοιαζει! Ειχαμε 2 κοκκινομαλες και αυτο μας φτανει :lol:

Εγώ πάλι που δε θα με χαλούσε μια κλωνοποίηση επί, ε, χμ, 30 ίσως;, θεωρούμε υπερβολικός; :P

Δημοσ.
Εγώ πάλι που δε θα με χαλούσε μια κλωνοποίηση επί, ε, χμ, 30 ίσως;, θεωρούμε υπερβολικός; :P

Υπερβολικός; Το αντίθετο θα έλεγα, αν σκεφτείς ότι η θεωρία με τα παράλληλα σύμπαντα δεν έχει περιορισμούς. Γιατί να είναι μόνο ένα και όχι ΑΠΕΙΡΑ!!! :lol:

Και έτσι βολευόμαστε όλοι :devil:

Δημοσ.

Σαν φυσικός οφείλω να πω οτι η θεωρία της σχετικότητας λέει οτι δεν

υπάρχουν μόνο δύο παράλληλα σύμπαντα, αλλά πιθανόν να υπάρχουν άπειρα! :P

Επομένως οοοοοοοοοολα είναι πιθανά στο Fringe! Που να συναντήσουν και τρίτη ολίβια

δηλαδή! Μελαχρινή τελείως! :P :p

Δημοσ.

Θα θυμιζει too much resident evil μετα ρε συ :shock:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όσο καλά είναι τα επεισόδια μυθολογίας τόσο χάλια είναι τα monster of the week

Έχω φτάσει στο δέκατο επεισόδιο

Μπορεί κάποιος να μου πει από δω και πέρα ποια είναι τα επεισόδια μυθολογίας μήπως αντέξω και τη δω μέχρι τέλους?:lol:

Δημοσ.

Ψηφίζω Ολίβια με σκούρα μαλιά, όταν είδα την εναλλακτική έπαθα πλάκα και γιατί μ'άρεσε το μαλλί αλλά και γιατί έδειξε τη σέξυ πλευρά της. Για να συμφωνήσω με τον privateer προτιμώ τη μυθολογία από τα επεισόδια με τα τέρατα, η οποία "μυθολογία" έχει ενδιαφέροντα στοιχεία που δεν εμπνεύστηκαν πρώτοι οι σεναριογράφοι, αναφορές σε πηγές γίνονται από τα στόματα των πρωταγωνιστών.

Αμ, ναι, καλή σειρά, μου δημιουργεί για κάποιο λόγο μία περίεργη αίσθηση, κάτι σαν deja-vu αλλά όχι ακριβώς.

Δημοσ.

ρε παιδια help..

ειμαι στο 11 επισοδειο season 2 ,το unearthed

εκει που εμφανιζεται παλι ο τσαρλυ,απο 1η σεζον

θελω να δω/αγορασω, you know:devil:,το 12,αλλα δεν υπαρχει πουθενα,η δεν το βρισκω εγω να το "αγορασω",το 12 ειναι το ιδιο με το 11..μετα παει κατευθειαν στο 13 που ειναι το What Lies Below..

εγω θελω το 12 Johari Window..

μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω,με πμ για να τηρησουμε και τα ευκολως εννοουμενα?

ευχαριστω πολυ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επειδή μόλις τελείωσα την πρώτη season(σε 3 μέρες απο sinners) γίνεται να μου πει κάποιος στη δεύτερη season πια είναι τα επεισόδια που προωθούν την κανονική πλοκή(δηλαδή αυτό με τα 2 σύμπαντα)?

Έχω αποκλείσει το 11 που είναι απο την πρώτη season και το 20 που πέρνει 7 απο βαθμολογία(δεν μπορεί το 7 θα σημαίνει ότι θα είναι τρελό filer ή θα είναι για πέταμα γενικά).

Για λίγο help αλάνια να αρχήσω και την τρίτη σε λίγες μέρες γιατί η πρώτη γ...σε άγρια(εκτός κάποια αυτοτελή άθλια επεισόδια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...