tofi13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 λέω νανοίξουμε άλλο ποστ αφιερωμένο στη Σκάλυ εδώ μέσα παράγινε το "κακό" χαχαχαχα
pappous_soulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Είδα και γω το season finale. Ναι, επιβεβαιώνω, αγαπάμε red-haired-αγοροκόριτσο Olive! Btw, η alt-Olive πήρε την θέση της δικιάς μας τη στιγμή που έγινε η έκρηξη στο δρόμο, όπου τα έχασε για λίγο ο Bell. (Για όποιον μπερδεύτηκε.) Ναι, εσένα εννοώ Thresh Μόνο μια απορία έχω. Τελικά ο απώτερος σκοπός του Walternate ήταν όντως η καταστροφή του "δικού μας" σύμπαντος?
clevercitizen Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Gillian Anderson? What is this i dont even ρε τι λέτε; κοτζάμ σποιλερ μόνο ο Thresh το δε; χαχαχα δεν το χα πάρει πρέφα... Oh really? Άντε βρε, σου εύχομαι η γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου όταν είναι 42 να είναι έτσι. ε, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αμα τραβήξεις λίγο από δω, λίγο από κεί, βάλεις και 2 καλούς αερόσακους, όχι 42 αλλά και 62 να είναι...
manic Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εγω ενα δεν καταλαβα αφου η alt-olive δεν ειχε τις ικανότητες της δικιας μας Olive (cortexafin effects) πως καταφεραν να περασουν στο δικο μας συμπαν?
clevercitizen Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εγω ενα δεν καταλαβα αφου η alt-olive δεν ειχε τις ικανότητες της δικιας μας Olive (cortexafin effects) πως καταφεραν να περασουν στο δικο μας συμπαν? Ως πηγή ενέργειας χρησιμοποίησαν τον Μπελ, όχι την ολίβια
chill Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Oh really? Άντε βρε, σου εύχομαι η γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου όταν είναι 42 να είναι έτσι. Όταν εμείς θα είμαστε 42 θα τον μπήγουμε σε 18χρονα Με κάποια σαν την Gillian το πολύ πολύ να κυκλοφορούμε στις κοσμικές εκδηλώσεις για να μοιράζουμε τα εκατομμύρια μας αριστερά και δεξιά για φιλανθρωπικούς σκοπούς . . . . . . . . Ahem βλέπω πιθανότερο να σκάσει ο altme από μια altearth παρά να συμβούν τα παραπάνω Pl0x don't pinch me, αφήστε με να ονειρευτώ. Εκτός και αν έχετε βάσιμες υποψίες ότι ο ύπνος μου είναι μέρος πειράματος του Walter!!!
Kasrith Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εγω ενα δεν καταλαβα αφου η alt-olive δεν ειχε τις ικανότητες της δικιας μας Olive (cortexafin effects) πως καταφεραν να περασουν στο δικο μας συμπαν? Ουτε εγω το καταλαβα. Θα πρεπε να στακαρουν εκει... Ετσι θα καταλαβαιναν οτι δεν ειναι η σωστη Olivia. Επισης, αφου κανενα απο τα παιδια δεν ειχε την δυναμη του στο αλλο συμπαν, η Olivia ειναι η chosen one και θα μπορουσε να ενεργοποιησει την πυλη?? Η δυναμη του Bell ηταν να την βοηθησει να το ανοιξει. Να την φορτησει καπως...
finch Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Λοιπόν λόγω υποχρεώσεων έκατσα και έκανα μαραθώνιο fringe to s/k μιας και είχα μείνει λίγα επεισόδια πίσω. Πάμε λοιπόν για κάποια σχόλια Καταρχάς το φινάλε μου άφησε μια ανάμικτη εντύπωση, Που είναι όλο αυτό το hype με τον επικείμενο πόλεμο μεταξύ των 2 πλευρών?? τι έγινε, αυτό ήταν?? να πάρουν τον Peter πίσω? σιγά τη μάχη. Ακόμα δεν έχω πειστεί τι είναι και κάνει τον peter τόσο σημαντικό. οκ θα μου πει κάποιος ότι ήταν ο πρώτος που άλλαξε σύμπαν και άλλαξε τις ισσοροπίες αλλά και πάλι δεν ξέρω κάτι λείπει. Μην αναφέρω την "συσκευή"που μας παρουσιάσανε που δεν έχουμε ιδέα τι κάνει και πως λειτουργεί γιατί ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, οπότε γεννάται το ερώτημα ποιος έφτιαξε αυτό το πράμα και γιατί. Ο Bell δεν ξέρω αν πέθανε ή όχι αλλά δεν νομίζω ότι θα διαδραματίσει τόσο μεγάλο ρόλο στην σειρά όπως πριν. Σαν να αναλαμβάνει τα ηνία ο Walternate. Καλή η πουστιά με την olivia αλλά και πάλι μας γεννάει ερωτηματικά. είναι στάνταρ ότι θα την πάρουν πρέφα κάποια στιγμή οπότε ποιος ο σκοπός; να ξαναβουτήξει τον Peter.? Να μάθει πληροφορίες για το τι παίζει στο άλλο σύμπαν? καλά θα περιμένουμε season 3 για να δούμε τι παίζει. Με την σειρά δεν έχω κανένα πρόβλημα, την βλέπω ευχάριστα, αλλά αλλά Τέτοιο άβουλο πλάσμα πρωταγωνιστή δεν παίζει να έχω ξαναδεί. Τι μαριονέτα είναι αυτός???Του λέει ο ένας, σε έκλεψαν από εδώ έλα πίσω... καμία αντίδραση απλά ακολουθεί. Του λένε μετά Ξαναέλα πίσω, εδώ θέλουν να σε "φάνε". οκ ακουλουθεί σαν πρόβατο.. ΕΛΕΟΣ πάρε μια πρωτοβουλία, και ας είναι και λάθος. Στειλτους στο διάολο που σε έχουν και σε τραβάνε δεξιά και αριστερά... και κάνε ότι θέλεις. Μεγάλη απογοήτευση ο Peter, περίμενα μετά την αποκάλυψη ότι είναι από το άλλο σύμπαν να πάρει παραπάνω πρωτοβουλίες, ίσως και να γινόταν λίγο πιο σκληρός και επικριτικός. Όσο για την πηγή που λέτε, αφού η μηχανή άνοιξε την "doorstep" στο άλλο σύμπαν, λένε σε μια φάση ότι η olivia δεν έχει αρκετή δύναμη για να την κρατήσει ανοιχτή , (μάλλον επειδή δεν είχε δυνάμεις) οπότε έπρεπε ο bell να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά.
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Συμφωνώ για τον Πετράκη, σκέτη μαριονέτα. "Εξηγείται" απ' το γεγονός ότι αυτά που έμαθε είναι τόσο κατακλυσμιαία που έχει μείνει ψυχολογικό παγωτό και τον αφήνουν να τον τρέχουν δεξιά-αριστερά. Κάποια στιγμή θα αφυπνιστεί και θα αναλάβει πρωτοβουλία. Πιστεύω μόλις συνειδητοποιήσει ότι έχουν αιχμάλωτη την γλυκιά του. Τότε να δεις αγριάδα ο τζουτζούκος
tzinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 βασικα ολη την σεζον ο πιτερ ειναι απλα ενας τυπος που πεταει ατακες και κατα καποιο τροπο εχει τις λυσεις για τα παντα με μια απλη σκεψη. Μοιαζει να ξερει απο πυρηνικη φυσικη μεχρι πως να σου ξεβουλοσει τον νεροχυτη! Συν οτι μας πετανε συνεχεια για το περιφημο παρανομο παρελθον και τα κονε του, ας βαζανε τουλαχιστον καποιο ποιο αληταμπουρα και οχι τον βουτηρομπεμπε! Αλλα δεν μαμιεται....φριτζ και ποπ κορν ειπαμε, ειναι ωραια να βλεπεις σειρες και να μην σε νοιαζει αν λενε παπαριες η οχι. Οπως λεει και ο γιανης, μακαρι να εβλεπα το λοστ απο την αρχη με αυτο το ματι. Αν κατσεις να το αναλυσεις το φριτζ εχει χιλιες τρυπες, αλλα για μενα δεν ειναι μια σειρα που σηκωνει αναλυση. Βλεπω το επεισοδειο και τελος, μεχρι το επομενο στα @@ τι εξελιξη εχει, τι τρελοθεωρια και αν με αφησε σε κλιφχαγκερ. Βεβαια η διαφορα με τους λοστ φανς ειναι οτι παρεδεχομαι οτι εχει χιλιες τρυπες, αλλα στα @@ και παλι το διασκεδαζω. Ενω οι λοστ φανς δεν δεχονται το σεναριακο μπαχαλο, το περνουν μεχρι τελους στα σοβαρα και σε πετροβολουν αμα τονισεις τις βλακειες της σειρας.
Kasrith Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 είναι στάνταρ ότι θα την πάρουν πρέφα κάποια στιγμή οπότε ποιος ο σκοπός; να ξαναβουτήξει τον Peter.? Να μάθει πληροφορίες για το τι παίζει στο άλλο σύμπαν? καλά θα περιμένουμε season 3 για να δούμε τι παίζει. Με την σειρά δεν έχω κανένα πρόβλημα, την βλέπω ευχάριστα, αλλά αλλά Παιζει και να καταλαβει οτι οι δικοι μας δεν ειναι οι κακοι της υποθεσης αν μεινει μαζι τους για λιγο. Θα της φυγουν οι παρωπιδες που της εβαλε ο Walternate. Όσο για την πηγή που λέτε, αφού η μηχανή άνοιξε την "doorstep" στο άλλο σύμπαν, λένε σε μια φάση ότι η olivia δεν έχει αρκετή δύναμη για να την κρατήσει ανοιχτή , (μάλλον επειδή δεν είχε δυνάμεις) οπότε έπρεπε ο bell να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά. Μηπως δεν την ειδα καλα εκεινη την σκηνη τη να πω... Εγω νομιζα οτι η μηχανη ηταν doorstop. Ηταν εκει για να την κρατησει ανοιχτη αφου την ανοιξε καποιος/καποια αλλη.
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Λοιπόν το Λοστ μας τελείωσε, το 24 κλεινει τον κύκλο του απόψε, το Flash Forward ήταν ένα πείραμα που απέτυχε, οπότε μου έχουν μείνει μόνο κωμωδίες για την επόμενη χρονιά. Θυμήθηκα λοιπόν οτι έχω αφήσει το Fringe κάπου στο 5ο-6ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Αξίζει να το συνεχίσω, γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον μετά?
Kasrith Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αν διαβασεις λιγες απο της σελιδες, πλην των σποιλερ θα καταλαβεις οτι γουσταρουμε fringe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.