Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Άλλος αρπάχτηκε -άρχοντα των χιλιάδων ποστς- και πάει "ν'ανάψει τα αίματα", αλλά δεν θα πάρω. ok τώρα θα αρπαχτώ εγώ...WTF?!
chill Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γενικα συμφωνεις ομως οτι δεν ειναι και τρελη ηθοποιος,ετσι; Από τη στιγμή που στη σειρά παίζει ο Walter όλοι οι άλλοι είναι λογικό να μας φαίνονται από μέτριοι έως κακοί. btw τωρα ειδα και το tag redhaired πειρασμος χαχα ποιος θεούλης το έβαλε , πείτε .λολ Εγώ :o:o Btw μιας και το θυμήθηκα, το μοντέλο της Anna Torv έχει χρησιμοποιηθεί και για τον char της Nariko, στο Heavenly Sword (videogame του ps3). Και εκεί κοκκινομάλλα ήταν οπότε μάλλον οι producers του firnge από εκεί πήραν την ιδέα
tofi13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ok τώρα θα αρπαχτώ εγώ...WTF?! ξύλο ξύλο ξύλο χαχαχαχ
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 [quote name=chill;3365802 Εγώ :o:o Btw μιας και το θυμήθηκα' date=' το μοντέλο της Anna Torv έχει χρησιμοποιηθεί και για τον char της Nariko, στο Heavenly Sword (videogame του ps3). Και εκεί κοκκινομάλλα ήταν οπότε μάλλον οι producers του firnge από εκεί πήραν την ιδέα Μπα από το female blood elf μου κλέψαν την ιδεά http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aggramar&cn=Svartedauen
geodrako Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδιά εγώ πάντως i'm in love με την Αννα!! Και με το πιο σκούρο μαλλί που είναι και πιο πρόστυχη ακόμα καλύτερα!!! ---------- Προσθήκη στις 18:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:04 ---------- http://fringepedia.net/wiki/Glyphs_code
tofi13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπα από το female blood elf μου κλέψαν την ιδεά http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aggramar&cn=Svartedauen μπα είναι ένας συνδιασμός Όλιβ και Σκάλι η ηρωίδα
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ποια είναι η αυτή η Σκάλι που μας έχετε ζαλίσει; i am the flame starter
tofi13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ποια είναι η αυτή η Σκάλι που μας έχετε ζαλίσει; i am the flame starter χχαχαχαχα ! ε αποκλείεται να μη την ξέρεις FBI Agent στο The X-Files
clevercitizen Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ποια είναι η αυτή η Σκάλι που μας έχετε ζαλίσει; i am the flame starter Ο χαρακτήρας στον οποίο χρωστάμε όλοι ευγνωμοσύνη! Ξεκίνα να δεις όλα τα x-files από την αρχή (μη φοβάσαι, μόνο 9 σεζόν είναι από 24 40λεπτα επεισόδια η καθεμία) και μετά θα μας ζαλίζεις και εσύ με την Scully, κατά κόσμον Gillian Anderson
Kasrith Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Btw μιας και το θυμήθηκα, το μοντέλο της Anna Torv έχει χρησιμοποιηθεί και για τον char της Nariko, στο Heavenly Sword (videogame του ps3). Και εκεί κοκκινομάλλα ήταν οπότε μάλλον οι producers του firnge από εκεί πήραν την ιδέα Wait, what? Ισχυει οτι βασιστηκε η Nariko στην Anna???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ποια είναι η αυτή η Σκάλι που μας έχετε ζαλίσει; i am the flame starter χχαχαχαχα ! ε αποκλείεται να μη την ξέρεις FBI Agent στο The X-Files Ο χαρακτήρας στον οποίο χρωστάμε όλοι ευγνωμοσύνη!Ξεκίνα να δεις όλα τα x-files από την αρχή (μη φοβάσαι, μόνο 9 σεζόν είναι από 24 40λεπτα επεισόδια η καθεμία) και μετά θα μας ζαλίζεις και εσύ με την Scully, κατά κόσμον Gillian Anderson πάλι καλά που δεν έβαλε και spoiler... ...oh wait
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Gillian Anderson? What is this i dont even ρε τι λέτε; κοτζάμ σποιλερ μόνο ο Thresh το δε;
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κόψτε ρε με την Σκάλι, την πατσαβούρα. Χαλάτε το νήμα
mindtrapper Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κόψτε ρε με την Σκάλι, την πατσαβούρα. Χαλάτε το νήμα Oh really? Άντε βρε, σου εύχομαι η γυναίκα που θα έχεις δίπλα σου όταν είναι 42 να είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.