tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 προτωποριακο να βαλουν γκομενα πρακτορα, δεν ειναι! Τζενιφερ γκαρνερ παρακαλω στο alias. Και οσω παει και η σειρα μοιαζει πολυ στο alias, ειδικα η σκηνη με το ξυλο μεταξυ τους ηταν σαν να βλεπω ενα τυπικο επεισοδειο alias, απλα με less spy and more sci fi. και αυτο ειναι καλο, προσωπικα καραγουσταρο φριντζ, δεν εχω απαιτησεις για ρεαλιστικες εξηγησεις, κατεβαζεις τις αμυνες και απολαμβανεις, Pure pop corn fun σειρα. Μια χαρα παιζει η τορβ, μπορει να εχει λιγο βλεμα δυσκοιλοιοτητας, αλλα δεν εγινε και τιποτα. Αλλα ο γουολτερ δινει ρεστα, επιπεδου ερμηνειας ντεξτερ, λοκ, αλ σβαρεντζερ....
Kasrith Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλα ειδικα στα 2 τελευταια επαθα πλακα με την ερμηνεια των Walter/Walternate. Πραγματικα απιστευτος.
scullyist Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 πρωτοποριακό που βάλανε γυναίκα για πράκτορα του FBI. προτωποριακο να βαλουν γκομενα πρακτορα, δεν ειναι! Τζενιφερ γκαρνερ παρακαλω στο alias. M'αρέσει που διόρθωσες. Βρε να σοβαρευτούμε, τι να πούνε και κάποιοι άλλοι back in 1993. Αντε Κουκου-Τζα για τα ευκόλως εννοούμενα Όλα καλά (λέμε τώρα) αλλά μην το αφοδεύσομεν κιόλας. Now please, go on
tofi13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 M'αρέσει που διόρθωσες. Βρε να σοβαρευτούμε, τι να πούνε και κάποιοι άλλοι back in 1993. Αντε Κουκου-Τζα για τα ευκόλως εννοούμενα Όλα καλά (λέμε τώρα) αλλά μην το αφοδεύσομεν κιόλας. Now please, go on πο φίλος τι θύμησες τώρα! για μένα η καλύτερα σειρά έβερ όμως! όχι στο είδος της, αλλά γενικά! THE X-FILES και τα μυαλά στα κάγκελααααααα
tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μου φαινετε αρχιζει και ξεφευγει η κατασταση στο ινσομνια. Παρατηρω μαζικο κυμα νιουμπις με τσιτα τα νευρα. Ελεοστ δηλαδη τι αρπαχτικες?? δεν ειπα οτι ηταν η πρωτη γυναικα πρακτορας σε σειρα, αλλα μια προσφατη που απλα αποδυκνειη οτι δεν ηταν κατι προτοτυπο. Σιγα που σου θιξαμε την στραβοχυμενη την σκαλυ!
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 αγαπάμε red-haired Ολίβια. H άλλη να μείνει εκεί πού ναι κλεισμένη για πάντα Αγαπάμε, αγαπάμε και αυτο ειναι καλο, προσωπικα καραγουσταρο φριντζ, δεν εχω απαιτησεις για ρεαλιστικες εξηγησεις, κατεβαζεις τις αμυνες και απολαμβανεις, Pure pop corn fun σειρα. Ακριβώς την ίδια προσέγγιση να είχες και για το Λοστ και θα περνούσες κι εκεί θαυμάσια! Υ.Γ. Φοβερό φινάλε, καραγούσταρα. Καλό και του Χαουζ (αν και το χάλασε το τελευταίο δίλεπτο) είμαστε έτοιμοι για Λοστ λέμε! Υ.Γ2. Εντελώς άκυρη η επίθεση για την Σκάλυ. Αν κρίνω από το όνομα του attacker, έπεσες σε φαν τζινο
tzinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 το ξερω, το ειδα το νικ, γι αυτο ειπα να αναψω τα αιματα! λολ μα ρε γιαννη αυτη ειναι η διαφορα, δεν ξεκινησα να το παρακολουθω ετσι, γιατι οι δημιουργοι του με παραπλανησαν και υποσχεθηκαν αλλο στυλ σειρας. Δεν ξερω ποτε ξεκινησες να βλεπεις λοστ, αλλα εγω το βλεπω οπως βγενει απο το 1το επεισοδειο εβερ. Και τοτε στις αρχες ολοι το γουσταραμε, και εγω ακομα για κανα δυο σεζον ημουν ολο θετικα σχολια και εψαχνα τις θεωριες. ΑΛΛΑ οι παραγωγοι ειχαν πει, δεν ειναι sci fi, δεν ειναι εξωγιηνοι, δεν θα ειναι αλλαν νταλον, υπαρχει ενα σχεδιο και τσ παντα θα εξηγηθουν καπως επηστιμονικα. Και μετα αρχισανε να πετανε ολα τα ανεξηγητα και μαγικα εξωπραγματικα συμβαντα δεκα δεκα ανα επεισοδειο. Οπως λοιπον εχεις διαπιστωσει το κραξιμο ηταν αναποφευκτο και θα πρεπε να καταλαβαινεις και την αλλη οπτικη γωνια. Εγω καταλαβαινω γιατι το διασκεδαζεις, γιατι μπορει να σου αρεσει, μπορει να μην σε νοιαζει που ο καθενας βλεπει πεθαμενους, μονοκερους, η αναστενεται..... αλλα δεν βλεπεις και εσυ πως μπορει να χαλανε καποιον αυτα?? Αν ξεκινουσε σαν το φριντζ η το αλιας και μου λεγανε δες μια σειρα φαντασιας με μυστηρια και κουλα, ναι θα γουσταρα και δεν θα ειχα απαιτησεις. Αλλα αυτοι συντηρουσαν τοσο καιρο ενα ψεμα και ειχαν ολα τα βλαμενα ααν και μενα να ψαχνουν με τις ωρες τροπους να συνδεσουν και την ποιο μικρη λεπτομερεια, τροπους με τους οποιους δεν θα γινουν ολα χοκους ποκους μαγικα με αρχαιες θεοτητες και νεραιδες. Και για την ακριβεια αμα διαβαζες τις συζητησεις, θα εχεις δει σιγουρα οτι οι φανς εχουν σκαρφιστει ισα με 1000 θεωριες ποιο ενδιαφερον απο το εκτρωμα που παρουσιαζουν τελικα. Για μενα οι δημιουργοι του λοστ φτιαξανε την μεγαλυτερη απατη στην ιστορια της τηλεορασης και την μεγαλυτερη κοροιδια απεναντι στους πιστους θεατες τους, παντελης ελλειψη σεβασμου. Ποτε δεν σκοπευαν να εξηγησουν τα περισοτερα μυστηρια, γιατι δεν ειχαν ιδεα τι πετουσαν σε καθε επεισοδειο και πως θα το συνδεσουν. Ολα ειχαν σκοπο τον εντυπωσιασμο και τα παντα μεγαλοποιουνταν, δες τους αριθμους και ποσο ρολο παιζουν στις 2 πρωτες σεζον και τι ρολο μετεπειτα. Μιλαμε για αστεια κατασταση. Εχουν κανει τους αριθμους να μοιαζουν με θεοτητες που μεσω εξισωσεον βγαζουν το μυστικο της ζωης και εκπεμπουν ηλεκτρομαγνιτισμο αν προστεθουν με την σωστη σειρα ωστε να τραβηξουν ολοκληρο αεροπλανο, αλλα και να εμφανιζονται σε οποιοδηποτε κουλο σημειο της ζωης των χαρακτηρων, WHATEVER!!! οταν ο γουλτερ μπισοπ αρχιζει να λεει για νανοπαρτικλς και μεταφορες στον χρονο, εισαι στα @@ σου διοτι αυτο περιμενεις να πει σε αυτη την σειρα και δεν σε νοιαζει ειναι ρεαλιστικο η οχι. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα με το λοστ.
clevercitizen Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ό,τι και να λέτε η Dana Scully είναι μία και μοναδική. Αυτή χάραξε το δρόμο, όλες οι άλλες είναι απομιμήσεις! Πάντως μη δω κάνα fringe vs x-files και μου πέσουν τα μαλλιά.Είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση.
kingnick 999 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλα ειδικα στα 2 τελευταια επαθα πλακα με την ερμηνεια των Walter/Walternate. Πραγματικα απιστευτος. καλα ο Noble παιρνει σωβρακα απο τις καλυτερες ερμηνειες!
Kasrith Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μα πηγαιναμε απο σκηνη Walternate - σοβαρος, δυναμικος και απαιτητικος σε σκηνη Walter - χαμενος θλημενος και ενα σωρο αλλα, και λεω στον εαυτο μου αποκλειεται να τα παιζει ο ιδιος... btw τωρα ειδα και το tag redhaired πειρασμος
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 @τζινο: Δε σου φταίει το Λοστ που το πήρες στα σοβαρά. Άμα πάρεις σοβαρά έναν ηλίθιο, δε φταίει ο ηλίθιος, εσύ φταις Σόου είναι μαν, κι ως τέτοιο είναι για ποπκορν και τπτ άλλο! @Kasrith: Περιμένω κάτι περισσότερο από ψιλά γράμματα
scullyist Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 "Νεύρα", "αρπάχτηκες", "attacker" ... Τι άλλο θ'ακούσω, πάλι καλά που είμαστε στον τομέα κινηματογράφου και δικαιολογείται το drama δηλαδή. Άλλος αρπάχτηκε -άρχοντα των χιλιάδων ποστς- και πάει "ν'ανάψει τα αίματα", αλλά δεν θα πάρω. Να μου πεις ότι το ποστ μου είχε μια δόση αλλαζονικής ειρωνίας *στα πλαίσια του κυνικού χιουμορ* που προφανώς δεν έπιασες (τζάμπα και το smiley που έβαλα στο τέλος δηλαδή), πάει στα κομμάτια, τα νεύρα που τα είδες. Τεσπά, κοντός ψαλμός αλληλούϊα, ο clevercitizen το είπε μια χαρά και I'm too old for this shit χαζών παρεξηγήσεων, άστο να πάει άστο , μην ριμάξουμε παντελώς το thread.
guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 btw τωρα ειδα και το tag redhaired πειρασμος χαχα ποιος θεούλης το έβαλε , πείτε .λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.