Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάμησε αλλά

Πως στο καλό κατάφερε η alt-Olive να εξουδετερώσει την our-Olive? Εφόσον είναι ζωντανή δηλαδή και μας δείχνει την alt-Olive με παρατεταμένο το όπλο λίγο πριν πετάξει η our-Olive την χειροβομβίδα. Τι σκατά την εξουδετέρωσε αλά καρατέκα, την έκρυψε μόνη της αφού όλοι οι άλλοι ήταν τέζα από την grenade σε χρόνο dt και έγινε ότι είδαμε? Χρονικά δηλαδή μου φαίνεται αδύνατο (ενώ το ταξίδι ανάμεσα σε παράλληλα σύμπαντα μου φαίνεται δυνατό :P)

Ο Bell δεν πέθανε έκανε λάθος όταν είπε ότι θα γίνει τόσες ατομικές βόμβες όσες και τα αστέρια αλλά προφανώς δεν έγινε ούτε μια αφού η our-Olive θα είχε γίνει αστρική σκόνη στην αντίθετη περίπτωση, μην πω όχι μόνο αυτή αλλά ολόκληρος ο alt-planet. Αντιθέτως ζουν και βασιλεύουν.

Τώρα που έγιναν couple, δεν θα της τον σφυρίξει? Δεν παίζουν χαδάκια, φιλάκια στο λαιμουδάκι, χάιδεμα κλπ για να πάρει χαμπάρι το tattoo που έχει η alt-olive?

Δεν ξέρω ποια είναι η ομορφότερη αλλά από σήμερα ζωντάνεψε μια παλιά φαντασίωση, αχαλίνωτο με δίδυμες :lol: Αλλά επειδή φαντασίωση θα εξακολουθεί να μείνει αύριο supermarket για twix :P Λίγη καραμελοσοκολάτα σε δίδυμες δόσεις ότι πρέπει για υποκατάστατο.

P.s. Θεωρούσα τον Broyles creepy φάτσα αλλά και ο Bell δεν πάει πίσω.

Η καλύτερη σειρά που παίζεται αυτή την στιγμή μακράν από την δεύτερη. 'Η μάλλον παιζόταν......ffs οι ηθοποιοί στις καλές σειρές δεν θα πρέπει να κάνουν διακοπές μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση τους :<

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η σειρα ανανεωθηκε κανονικα, αρα μην στεναχωριεστε, ολα θα πανε καλα του χρονου.

εγω προτιμω

την δικια μας ολιβια.. Εχει αυτο το μελαγχολικο βλεμμα που μου κανει γουτσου γουτσου..

Η αλλη το παιζει γκομενα και kickass... ξενερωτη χαχαχαχαχα

Η σειρα απλα σπερνει, αντε και του χρονου!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως στο καλό κατάφερε η alt-Olive να εξουδετερώσει την our-Olive? Εφόσον είναι ζωντανή δηλαδή και μας δείχνει την alt-Olive με παρατεταμένο το όπλο λίγο πριν πετάξει η our-Olive την χειροβομβίδα. Τι σκατά την εξουδετέρωσε αλά καρατέκα, την έκρυψε μόνη της αφού όλοι οι άλλοι ήταν τέζα από την grenade σε χρόνο dt και έγινε ότι είδαμε? Χρονικά δηλαδή μου φαίνεται αδύνατο (ενώ το ταξίδι ανάμεσα σε παράλληλα σύμπαντα μου φαίνεται δυνατό :P)

Ο Bell δεν πέθανε έκανε λάθος όταν είπε ότι θα γίνει τόσες ατομικές βόμβες όσες και τα αστέρια αλλά προφανώς δεν έγινε ούτε μια αφού η our-Olive θα είχε γίνει αστρική σκόνη στην αντίθετη περίπτωση, μην πω όχι μόνο αυτή αλλά ολόκληρος ο alt-planet. Αντιθέτως ζουν και βασιλεύουν.

εδώ πρόλαβε να της ρίξει κούρεμα και να της βάψει το μαλλί, τι λέμε τώρα :P

ο Bell δεν είπε κάτι για ατομικές βόμβες ρε chill, είπε ότι έχουμε τόσα άτομα στο σώμα μας όσα είναι τα αστέρια, quote του Bishop :P

που άκουσες εσύ ατομικές βόμβες? :o

Δημοσ.
Η σειρα ανανεωθηκε κανονικα, αρα μην στεναχωριεστε, ολα θα πανε καλα του χρονου.

εγω προτιμω

την δικια μας ολιβια.. Εχει αυτο το μελαγχολικο βλεμμα που μου κανει γουτσου γουτσου..

Η αλλη το παιζει γκομενα και kickass... ξενερωτη χαχαχαχαχα

Η σειρα απλα σπερνει, αντε και του χρονου!!!

οντως σπασικλο η αλλη ολιβια. πολυ δηθεν και "ναι ειμαι γαματη και το ξερω" προτιμω την δικια μας που ειναι low profile

Δημοσ.

εδώ πρόλαβε να της ρίξει κούρεμα και να της βάψει το μαλλί, τι λέμε τώρα :P

ο Bell δεν είπε κάτι για ατομικές βόμβες ρε chill, είπε ότι έχουμε τόσα άτομα στο σώμα μας όσα είναι τα αστέρια, quote του Bishop :P

που άκουσες εσύ ατομικές βόμβες? :o

36:52 στην έκδοση του Dimension

William Bell : You taught me there are as many atoms in the human body as there are stars in the sky. Thats how many atom bombs i am

Δεν φαντάζομαι πράγματα

.

.

.

.

.

.

.

.

.

όταν έχω πάρει τα χαπάκια μου :P

Δημοσ.

οντως σπασικλο η αλλη ολιβια. πολυ δηθεν και "ναι ειμαι γαματη και το ξερω" προτιμω την δικια μας που ειναι low profile

μα είναι γαμάτη και το ξέρουμε :-D

Δημοσ.

Σοβρα,σας αρεσει η Olivia; Λιγο καλυτερη η alterolivia,αλλα και παλι εχει μια φατσα και ενα υφος για φαπες. Με αλλη ηθοποιο η σειρα για μενα θα ηταν πολυ καλυτερη.. Ωραιο φιναλε, κριμα για

Bell,ωραια φατσα ηταν ο τυπος,ειδικα οι διαλογοι με τον Walter ειχαν πλακα.

• Super Moderators
Δημοσ.

"Bell, ωραία φάτσα ο τύπος..." ??? seriously αυτό σηκώνει τρελό nerd rage από Trekkies :P

Δημοσ.
Σοβρα,σας αρεσει η Olivia; Λιγο καλυτερη η alterolivia,αλλα και παλι εχει μια φατσα και ενα υφος για φαπες. Με αλλη ηθοποιο η σειρα για μενα θα ηταν πολυ καλυτερη.. Ωραιο φιναλε, κριμα για

είναι γαμάτη η τύπισα! κι αυτό το accent που έχει από την Αυστραλία δίνει πόντους έξτρα ;) ότι μαλλί και νάχει ροκάρει :lol: Vamos Oliv

Δημοσ.
Σοβρα,σας αρεσει η Olivia; Λιγο καλυτερη η alterolivia,αλλα και παλι εχει μια φατσα και ενα υφος για φαπες. Με αλλη ηθοποιο η σειρα για μενα θα ηταν πολυ καλυτερη..

Είτε την μισείς είτε την λατρεύεις, δεν υπάρχει μέση οδός για την Anna Torv. Εμένα με κερδίζει το γεγονός ότι η φάτσα της είναι όντως η ΦΑΤΣΑ της και όχι αποτέλεσμα της..... Max Factor. Σιχαίνομαι κάθε γυναίκα της οποία ο καθρέφτης αποτελεί το προσωπικό της κουκούλι μεταμόρφωσης, προκειμένου από κάμπια να εξελιχθεί σε πεταλούδα (γουατ δε φακ πρέπει να το σημειώσω αυτό :P), εκτιμώ την φυσική εμφάνιση so.....Anna Torv For Teh Win

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ καλή! Και αρκετά "μαγκιά" και πρωτοποριακό

που βάλανε γυναίκα για πράκτορα του FBI. Νομίζω είναι απο τα στοιχεία που

κάνουν το Fringe επιτυχημένο.

---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ----------

Βέβαια ο Jack Bauer θα μπορούσε να μεταφερθεί στο παράλληλο σύμπαν,

μόνο και μόνο απειλώντας το. Φωνάζοντας του "open the gate, i'm comming to kill your Bishop!!":p:p:p:p:p:p

Δημοσ.
Είτε την μισείς είτε την λατρεύεις, δεν υπάρχει μέση οδός για την Anna Torv. Εμένα με κερδίζει το γεγονός ότι η φάτσα της είναι όντως η ΦΑΤΣΑ της και όχι αποτέλεσμα της..... Max Factor. Σιχαίνομαι κάθε γυναίκα της οποία ο καθρέφτης αποτελεί το προσωπικό της κουκούλι μεταμόρφωσης, προκειμένου από κάμπια να εξελιχθεί σε πεταλούδα (γουατ δε φακ πρέπει να το σημειώσω αυτό :P), εκτιμώ την φυσική εμφάνιση so.....Anna Torv For Teh Win

σημείωνε Μαρούσκα!

Ντά Γκασπαζά! :lol:

---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:18 ----------

Ναι η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ καλή! Και αρκετά "μαγκιά" και πρωτοποριακό

που βάλανε γυναίκα για πράκτορα του FBI. Νομίζω είναι απο τα στοιχεία που

κάνουν το Fringe επιτυχημένο.

---------- Προσθήκη στις 18:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ----------

Βέβαια ο Jack Bauer θα μπορούσε να μεταφερθεί στο παράλληλο σύμπαν,

μόνο και μόνο απειλώντας το. Φωνάζοντας του "open the gate, i'm comming to kill your Bishop!!":p:p:p:p:p:p

αν γίνεται να μεταφερθεί και να μείνει εκεί! ή να γίνει άπειρα κομμάτια κατά τη μεταφορά:P

Δημοσ.

Ενταξει συμφωνω και εγω με ολα αυτα,με την συγκεκριμενη εχω προβλημα :Ρ Ειδικα μια κινηση που κανει με το στομα της μερικες φορες οταν μιλαει, μπαινουν ασχημες σκεψεις στο μυαλο μου... Γενικα συμφωνεις ομως οτι δεν ειναι και τρελη ηθοποιος,ετσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...