Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου την εδωσε οτι δεν την καταλαβε κανεις στο τελος, αν οχι ο Μπελ τοτε ο Πητερ κατι επρεπε να καταλαβει. Εξαλλου αυτος διαπιστωσε οτι δεν ειναι 'ιδιες' και επισης μου την εδωσε οτι η Olivia στο τελος που ειναι locked up σαν πολυ να φλωρεψε.

Ποσο τα διαλυει η Olivia απο κει...

Όντως αλλά με την καινούρια σεζόν θα το πάρει πρέφα ο Πίτερ, ε αν τα δείξουν όλα τώρα τι θα κάνουμε στην 3η σεζόν? Άσε που παίζει σε ολόκληρη την 3η σεζόν να μην έχουν καταλάβει τπτ, και να παιχτεί καμιά καλή φάση στο τέλος.(Ωραίο δεν είναι για σεζον φινάλε η ανταλλαγή των Ολιβιών? Ουπς, κάτι μου θυμίζει αυτό :devil:)

Τέλος, δεν πολυχωνεύω τη Λιβ και λογικά θα τη μισήσω στην 3η σεζόν (Grrrrrrr)

εκτός αν ο Μπέλ κατάλαβε και δεν έκανε/δεν είπε τίποτα

Συμφωνώ και εγώ το σκέφτηκα. Ίσως ήθελε να την κρατήσει μιας και της έχει ιδιαίτερη αδυναμια

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως αλλά με την καινούρια σεζόν θα το πάρει πρέφα ο Πίτερ, ε αν τα δείξουν όλα τώρα τι θα κάνουμε στην 3η σεζόν? Άσε που παίζει σε ολόκληρη την 3η σεζόν να μην έχουν καταλάβει τπτ, και να παιχτεί καμιά καλή φάση στο τέλος.(Ωραίο δεν είναι για σεζον φινάλε η ανταλλαγή των Ολιβιών? Ουπς, κάτι μου θυμίζει αυτό :devil:)

Σαν χαρακτηρα δεν θα συμπαθησουμε την Λιβ οντως, αλλα ειχε τρελο στυλακι :lol: (ειχε γιατι τωρα η δικια τους θα ντυνεται κτλ σαν την δικια μας, και η δικια μας δεν εχει λογο να μεινει σαν την αλλη.) Οποτε μας φτιαξανε για 2 επισοδεια και τωρα γιοκ.

Συμφωνώ και εγώ το σκέφτηκα. Ίσως ήθελε να την κρατήσει μιας και της έχει ιδιαίτερη αδυναμια

Μα την δικια μας εχει ιδιαιτερη αδυναμια, οχι την αλλη... Ποιος ο λογος να μην πει/κανει κατι?

Δημοσ.

εντάξει ελπίζω σύντομα να καταλάβουν τη μλκ τους κι όχι μια ολόκληρη σεζόν! θάναι μλκ αν γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δε θα στέκει κιόλας! όσο νάναι αυτή η Όλιβ είναι από το άλλο σύμπαν! σύντομα θα κάνει καμιά βλακεία και θα καρφωθεί! εκτός αν εκμεταλλευτούν όσα ξέρει η κρατούμενη Όλιβ και τα στέλνουν στην άλλη για να ξέρει πως να κινείται! τσπ πολλά σενάρια τώρα! ας περιμένουμε να δούμε!

πάντως αν την κράτησε ο Μπέλ εκεί γιατί της έχει "αδυναμία" και κατέληξε φυλακισμένη, κάποιο λάκκο έχει η φάβα και κάτι παίζει μεταξύ Μπέλ και Walternate

---------- Προσθήκη στις 19:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:09 ----------

και ρε παιδιά γιατί δε γουστάρουμε την Όλιβ?? μια χαρά γαμάτη είναι

Δημοσ.

Ειπα οτι δεν θα συμπαθησουμε την Λιβ στο επομενο, γιατι πλεον ειναι η αλλη και παιζει το ρολο του κακου

Μα ο Μπελ και να χει σχεδια με τον Walternate (πραγμα που πιστευω αδυνατο.. Αν ηταν ετσι θα αφηνε τον Πητερ εκει...) δεν πεθανε τωρα για να στειλει τους αλλους πισω??

Δημοσ.

Ειπα οτι δεν θα συμπαθησουμε την Λιβ στο επομενο, γιατι πλεον ειναι η αλλη και παιζει το ρολο του κακου

Μα ο Μπελ και να χει σχεδια με τον Walternate (πραγμα που πιστευω αδυνατο.. Αν ηταν ετσι θα αφηνε τον Πητερ εκει...) δεν πεθανε τωρα για να στειλει τους αλλους πισω??

φφφ δε ξέρω, μπορεί να μη πέθανε τελικά ή μπορεί κι όντως να μην έχει καμία σχέση με τις δουλειές του Walternate

Δημοσ.

Γι αυτό είναι τόσο γαμάτο αυτό το season finale.

Αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει με τα πιθανά σενάρια και τις ανοιχτές πόρτες που έχει αφήσει

(Έ ρε γλέντια αν μας πούν ότι ακυρώνεται η 3η σεζόν λόγο οικονομικής κρίσης, διαφωνίας ηθοποιών/σκηνοθετών/συγγραφέων κτλ χαχαχα)

Δημοσ.
Γι αυτό είναι τόσο γαμάτο αυτό το season finale.

Αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει με τα πιθανά σενάρια και τις ανοιχτές πόρτες που έχει αφήσει

(Έ ρε γλέντια αν μας πούν ότι ακυρώνεται η 3η σεζόν λόγο οικονομικής κρίσης, διαφωνίας ηθοποιών/σκηνοθετών/συγγραφέων κτλ χαχαχα)

γιατί να πούν κάτι τέτοιο?:rolleyes:

αν υπήρχε κάποιο θέμα είτε οικονομικής κρίσης είτε προβλημάτων μεταξύ ηθοποιών και λοιπών, θα είχαμε μάθει/ ακούσει κάτι!

και ναι προφανώς δε θέλουμε ούτε κατα διάνοια να γίνει κάτι τέτοιο! έλεος πια, μια αξιοπρεπής σειρά μένει να πάει και του χρόνου, δε θέλουμε να τη χάσουμε και να πίξουμε στις βλακείες:-)

Δημοσ.

Ναι μωρέ κι εγώ μαζί σου. Μια έμεινε από το είδος της...Δυστυχώς. Ίσως παίξει και τίποτα καινούριο βέβαια.

Ούτε έχω διαβάσει κάτι σχετικό ούτε τίποτα. Απλώς λέωφαντάσου πίκρα αν συμβεί κάτι τέτοιο (μάλλον η φαντασία μου παρα-οργίασε xD)

Δημοσ.
Ναι μωρέ κι εγώ μαζί σου. Μια έμεινε από το είδος της...Δυστυχώς. Ίσως παίξει και τίποτα καινούριο βέβαια.

Ούτε έχω διαβάσει κάτι σχετικό ούτε τίποτα. Απλώς λέωφαντάσου πίκρα αν συμβεί κάτι τέτοιο (μάλλον η φαντασία μου παρα-οργίασε xD)

χαχαχα ε ναι λίγο :P πάντως εντάξει 2-3 νέες σειρές για του χρόνου στάμπαρα από κάτι sneak peaks, αλλά μέχρι να δούμε επς κανονικά δε λέμε μεγάλα λόγια :lol:

Δημοσ.

ρε παιδια

ο μπελ πεθανε για να τους στειλει πισω. παντως αυτη η κακια ολιβια πολυ μου την δινει κι ας εχει πιο ωραια μαλλια απο την δικια μας. θελουν να μας πεθανουν παντως απο αγωνια. γουσταρα που ο πητερ γυρισε πισω και καταλαβε τι αρχιδι ηταν ο αλλος

Δημοσ.

red-haired Ολίβια.

Γιατί έτσι μας ...αρέσει!:lol:

Δεν είναι μόνο το μαλλί πιστεύω.H κανονική από την αρχή μου φαινότανε πέτσα.Τώρα κατάλαβα πως πήρε το ρόλο όμως.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...