Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αν χτυπήσει ο σκληρός σου, αν πέσει το internet, αν κοπεί το ρεύμα, αν κηρυχτεί επιστράτευση, αν μπει κανένας Paki από το παραθύρι την ώρα της προβολής, αν επιτεθούν αρειανοί (we believe, βλέπουμε fringe!), αν ανοίξουν πύλες από ένα παράλληλο σύμπαν και σκάσει ο alt-you και θέλει να πάτε για καφέ (we believe moar, βλέπουμε fringe) τι θα κάνετε ε? Θα μείνετε με την απορία?

"Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα" όπως έλεγε και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος. You have been warned :-D

Δημοσ.
αν ανοίξουν πύλες από ένα παράλληλο σύμπαν και σκάσει ο alt-you και θέλει να πάτε για καφέ

Και θα κατσω να δω fringe?? Θα το ζω live action :P

Δημοσ.
Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι σήμερα, μακράν, αν και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο θα το ξεπεράσει (λαμβάνοντας υπόψιν το επικό περσινό φινάλε)

QFT^n

Επίσης

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΈΨΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ+ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LOLZ

colbertdances.gif

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα:lol:

Δημοσ.

Αντε, καιρος να δω το 22 μιας και το τελευταιο παιζει σε λιγες ωρες απο τωρα. Παλι καλα που χεις τον Colbert στο σποιλερ και δεν μου χαλασες το επ :P

Δημοσ.

Ένα εξαιρετικό season finale.

Όσοι δεν το είδαν να ΜΗ δουν το spoiler:-D

Δεν περίμενα-δε μου άρεσε- που δεν κατάλαβε ο Bell την "κακιά" olivia και την έστειλε πίσω. Θα μπορούσε τελευταία στιγμή έστω να την "αναγνωρίσει".

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, πολύ καλό season finale η σειρά έχει τουμπανιάσει άσχημα

Δημοσ.

Βασικά ό,τι περιμένεις πάνω-κάτω από ένα season finale, να σου κρατήσει την αγωνία για τον επόμενο κύκλο...(ναι σπόντα ήταν αυτό)

Δημοσ.

οοο τι σπάσιμο ήταν τώρα αυτό???

τι θα το κάνουμε τώρα? πέρα-δώθε από το ένα σύμπαν στο άλλο για να σώζουμε κάθε φορά από έναν?? και έλεος έπρεπε όντως να καταλάβει κάτι ο Μπέλ! μέχρι πρίν γίνει η μεταφορά τάσπαγε το φινάλε!

και ναι αφήνει παράθυρα ανοιχτά για τη νέα σεζόν και για να σε κρατήσει σε αγωνία αλλά εμένα με χάλασε! τσπ δε παύει νάναι πόρωση η σειρά οπότε καρδιοχτυπάμε για τη συνέχεια :-)

Δημοσ.

Εξαιρετικα και τα 2 επισοδεια

Μου την εδωσε οτι δεν την καταλαβε κανεις στο τελος, αν οχι ο Μπελ τοτε ο Πητερ κατι επρεπε να καταλαβει. Εξαλλου αυτος διαπιστωσε οτι δεν ειναι 'ιδιες' και επισης μου την εδωσε οτι η Olivia στο τελος που ειναι locked up σαν πολυ να φλωρεψε.

Ποσο τα διαλυει η Olivia απο κει...

Δημοσ.
Εξαιρετικα και τα 2 επισοδεια

Μου την εδωσε οτι δεν την καταλαβε κανεις στο τελος, αν οχι ο Μπελ τοτε ο Πητερ κατι επρεπε να καταλαβει. Εξαλλου αυτος διαπιστωσε οτι δεν ειναι 'ιδιες' και επισης μου την εδωσε οτι η Olivia στο τελος που ειναι locked up σαν πολυ να φλωρεψε.

Ποσο τα διαλυει η Olivia απο κει...

εκτός αν ο Μπέλ κατάλαβε και δεν έκανε/δεν είπε τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...