Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετο, μονο εμενα μου φανηκε εκπληκτικη η ερμηνεια της αστυνομικου?? Με συγκινησε ιδιαιτερα.. δεν το περιμενα απο μια κομπαρσο τοσο καλο παιξιμο.. Μεγαλη προσοχη στην λεπτομερεια αυτη η σειρα...

Δημοσ.
πάντως με δεδομένο πως μάλλον θα γίνεται χαμός στα 2 τελευταία , καθώς και ότι θα είναι part 1 Και part 2 , θα προτιμούσα να παίζονταν σε ένα διπλό επεισόδιο να γουστάρουμε :)

Γιαυτο και γω δεν προκειται να δω το part 1 μια βδομαδα πριν το 2.. Θα τα δω μαζι, για να γουσταρω :P

Θα συνεχιστει και του χρονου ή μεχρι φετος θα ειναι?

Ε θα ηταν απαραδεκτοι αν το τελειωναν φετος, ΟΤΙ και να γινεται στα επομενα 2 επ.

Δημοσ.
Γιαυτο και γω δεν προκειται να δω το part 1 μια βδομαδα πριν το 2.. Θα τα δω μαζι, για να γουσταρω :P

Χμ , καλή ιδέα και μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ αν κρατηθώ και δεν το δω.

Το περίεργο είναι ότι δεν μου πέρασε καν από το μυαλό πριν το αναφέρεις.

Που 'ναι ο captain obvious όταν τον χρειάζομαι; :-)

Δημοσ.

Εννοείται καλύτερα να τα δούμε μαζί!!.. Αν και το πλήρως σωστό είναι να περιμένουμε μέχρι

το φθινόπωρο να δούμε 3 μαζί! :P Μαζί με το πρώτο επεισόδιο της επόμενης χρονιάς!!! :D:D

Δημοσ.
Εννοείται καλύτερα να τα δούμε μαζί!!.. Αν και το πλήρως σωστό είναι να περιμένουμε μέχρι

το φθινόπωρο να δούμε 3 μαζί! :P Μαζί με το πρώτο επεισόδιο της επόμενης χρονιάς!!! :D:D

Βασικα ουτε αυτο λεει... Το καλυτερο ειναι να τελειωσει τελειωσει μια σειρα και να τα δεις ολα μαζεμενα :P

Δημοσ.
Βασικα ουτε αυτο λεει... Το καλυτερο ειναι να τελειωσει τελειωσει μια σειρα και να τα δεις ολα μαζεμενα :P

Όπως έκανα (και κάνεις) για το Six Feet Under. Καραλέει αλλά μπορείς να περιμένεις να δεις το Fringe to 2013 (τυχαία ημερομηνία) όταν θα τελειώσει; Μπαααα. Άρα, 2 τελευταία επ. μαζί είναι το μάξιμουμ αναμονής (για μένα τουλάχιστον).

Γουστάρω που συνεχίζεται. Ελπίζω να συνεχίσει και το FF αντί για την παπαριά το V που κονταροχτυπιούνται για μία θέση στον ήλιο ;)

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο. Άλλη μια φορά η "εξήγηση" ήταν εντελώς fringe, αλλά μου αρέσει το feeling που αφήνει και φυσικά τον τρισμέγιστο Dr. Bishop που πλέον

τον έχουμε, όπως αναμέναμε, εις διπλούν.

Ε, ρε γλέντια για το φινάλε!

Δημοσ.

Όπως έκανα (και κάνεις) για το Six Feet Under. Καραλέει αλλά μπορείς να περιμένεις να δεις το Fringe to 2013 (τυχαία ημερομηνία) όταν θα τελειώσει; Μπαααα. Άρα, 2 τελευταία επ. μαζί είναι το μάξιμουμ αναμονής (για μένα τουλάχιστον).

Γουστάρω που συνεχίζεται. Ελπίζω να συνεχίσει και το FF αντί για την παπαριά το V που κονταροχτυπιούνται για μία θέση στον ήλιο ;)

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο. Άλλη μια φορά η "εξήγηση" ήταν εντελώς fringe, αλλά μου αρέσει το feeling που αφήνει και φυσικά τον τρισμέγιστο Dr. Bishop που πλέον

τον έχουμε, όπως αναμέναμε, εις διπλούν.

Ε, ρε γλέντια για το φινάλε!

Δημοσ.
μπορείς να περιμένεις να δεις το Fringe to 2013 (τυχαία ημερομηνία) όταν θα τελειώσει; Μπαααα.

Καλα ναι... Τωρα που εχουμε ηδη δει 2 σεζον, δεν το αφηνεις να τελειωσει για να το δεις. Εννοουσα οπως ειπες για αλλες σειρες (6fu πχ) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...