Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επειδή μου κάνατε την καρδιά περιβόλι δεν έχω ακόμα κατεβάσει καν το 20 :P

να πάω κατευθείαν στο 21 ή υπάρχει έστω και κάτι που πρέπει να δω στο 20;

Δημοσ.

Μέτριο επεισόδιο το 21, με εξαίρεση...

στο τέλος που δίνει ρέστα όταν εμφάνιζεται ο alterWalter a.k.a. Mr Secretary!!! Τα αλλα επεισόδια πρέπει να τα σπάνε!

Δημοσ.

ωραίο επ!!

χαχαχα! καλά ποιός άλλος θα ήταν βέβαια!Νωρίς θυμήθηκε νά'ρθει να τον βρει!:P

Δημοσ.

Καλο ηταν... Δυνατο τελος. Αντε να δουμε και το τελευταιο ποσο θα μας αφησει κρεμασμενους στο τελος.

Δημοσ.
Καλο ηταν... Δυνατο τελος. Αντε να δουμε και το τελευταιο ποσο θα μας αφησει κρεμασμενους στο τελος.

ποοο μόνο ένα έμεινε??? damn :cry:

Δημοσ.

Σκεφτηκατε οτι λογικο ειναι ο Εναλλακτικος Walter να μην κατσει στ' αυγα του αφου του πηραν τον γιο; Ετσι ενισχυεται η αποψη οτι ηταν αυτος στην γεφυρα. Μπορει στην τελικη ολα σχεδον να γινονται για να τον παρει πισω.

Οταν τα 'λεγα εγω... B)

Δημοσ.

Η σειρα ειναι απλα τελεια.. ΜΟνο το παιξιμο του πατερα μπισοπ φτανει να σωσει την σειρα... Δεν θυμαμαι σε αλλη σειρα τετοια ερμηνεια...

Δημοσ.
Η σειρα ειναι απλα τελεια.. ΜΟνο το παιξιμο του πατερα μπισοπ φτανει να σωσει την σειρα... Δεν θυμαμαι σε αλλη σειρα τετοια ερμηνεια...

ο noble προερχεται απο την θεατρικη σκηνη γι'αυτο και δινει ρεσιταλ ερμηνειας.οπως και ο patrick stewart που διεπρεψε στο star trek και οχι μονο.παντως για να πω την αληθεια δεν ειχα δει οτι εχει ακομα 2 επεισοδια.καλυτερα ετσι.δεν χρειαζεται να το τραβηξουν αλλο.

Δημοσ.

πάντως με δεδομένο πως μάλλον θα γίνεται χαμός στα 2 τελευταία , καθώς και ότι θα είναι part 1 Και part 2 , θα προτιμούσα να παίζονταν σε ένα διπλό επεισόδιο να γουστάρουμε :)

Δημοσ.
πάντως με δεδομένο πως μάλλον θα γίνεται χαμός στα 2 τελευταία , καθώς και ότι θα είναι part 1 Και part 2 , θα προτιμούσα να παίζονταν σε ένα διπλό επεισόδιο να γουστάρουμε :)

ωχ.σε συνεχειες θα ειναι?οχι ρε γμτ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...