Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είπαμε... είναι έτσι φτιαγμένο το σενάριο που ο καθένας να μπορεί

να φτιάχνει τη δικιά του ιστορία και απλά στο τέλος να παρουσιάζουν

οι σκηνοθέτες τη δικιά τους εκδοχή.. οπότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε..

Προφανως δεν μπορουμε ναρχισουμε τα ποιος ειναι που και γιατι, θα τα παιξουμε με της θεωριες...

Αλλα μια βασιμη απορια οπως την χρηση τριγωνου για την μεταφορα ολοκληρης γεφυρας οταν εχει σκοπο μονο και μονο να μεταφερει καποιον αγνωστο Χ, ενω πολυ ποιο ευκολα (και αθορυβα) ανοιγαν μια πυλη τυπου Walter στη λιμνη αξιζει να αναρωτηθει..

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@yannis27gr δικός μου και εσύ!

+1 και στα 3 που λες.

Xμ μου μύρισε κεφτές καιρό έχω να φάω κάτσε να παραγγείλω κεφτέδες.

Τώρα που φάγαμε ας πάμε και στο εργαστήρι να δούμε τι σκότωσε το θύμα..A τελικά ο δράστης χρησιμοποίησε μια αρχαία τοξίνη κεφτέ!Κοίτα κάτι συμπτώσεις..:-D

Δημοσ.

Ειδα μεχρι την μεση παιζει να ειναι worst episode ever,οχι μονο του fringe αλλα γενικοτερα απο ολες τις σειρες που εχω δει:Ρ

Αν καταφερει κανεις και δει το επεισοδιο μεχρι το τελος να μας πει αν αξιζει να το τελειωσω καποτε..

Δημοσ.

ψιλοσυμφωνω, δες μονο την τελευταια σκηνη...

γενικα οταν κατι γινεται με επιβολη απο το καναλι και οχι με οραμα του δημιουργου το αποτελεσμα ειναι κατι εντελως βιαστικο, χωρις φαντασια και εντελως ασχετο με τη σειρα, οπως αυτο εδω...

ας πουμε οταν ο whedon εκανε το once more with feeling στη buffy, τουλαχιστον γινοντουσταν πραγματα στο επεισοδειο(περα απο τις αντιρρησεις που εχω για τις φωνητικες δυνατοτητες του καστ στη buffy).

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως φίλερ το λες. Αδιάφορο πάνω κάτω για την εξέλιξη της σειράς, αλλά να πω την αλήθεια δε με χάλασε και πολύ.

Musical, πάντως δεν το λες.

Συνολικά τα "τραγούδια" δεν πρέπει να καλύπτουν πάνω από 2-3 λεπτά χρόνου του επεισοδίου

Δημοσ.

αααααα πόνεσαν τα μάτια μουυυυυ! το χειρότερο επ της σειράς έβερ όμως! περίμενα πως και πως να τελειώσει! τι βλακεία ήταν αυτή ? δηλαδή έλεος! :mad::mad::mad:

Δημοσ.

αυτο που λεει και ο πρετοριαν, δεν ηταν καν μιουζικαλ και σε αυτες τις περιπτωσεις ειτε το κανεις και τους βαζεις ολους να χορευουν και να τραγουδανε κανονικα, ολοκληρωμενα τραγουδια ή δεν το κανεις καθολου...

Δημοσ.

απαπα...παταταααααααα...

πρώτη φορά με έπιασε ύπνος σε καρέκλα..τι μπαμπούλας και κουραφέξαλα..αυτο θα βάζω στα παιδια μου όταν δε κάθονται καλά.

Δημοσ.

Νομιζω οτι υπερβαλετε...

Ναι, δεν ηταν καμια επισοδειαρα με τρελες εξελιξεις και τα συναφη, αλλα δεν ηταν και ασχημο (αν εξαιρεσουμε τα τραγουδια βεβαια :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...