Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδιά αξίζει η σειρά? σκεφτόμουνα να την ξεκινήσω...

δαγκωτό να την δείς!! δε θέλει σκέψη καθόλου! χεχεχε:-D

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκεφτηκατε οτι λογικο ειναι ο Εναλλακτικος Walter να μην κατσει στ' αυγα του αφου του πηραν τον γιο; Ετσι ενισχυεται η αποψη οτι ηταν αυτος στην γεφυρα. Μπορει στην τελικη ολα σχεδον να γινονται για να τον παρει πισω.

Προσωπικα το αποκλειω να γινονται ολα για να παρει πισω τον τριανταχρονο πλεον γιο του... Σιγουρα απο εκει ξεκινησαν ολα ομως.

Μου φανηκε πολυ παραξενο το οτι ο μπατσος εγινε καπνος, ενω ο Πιτερ οχι... Δεν ειναι εξηγηση το οτι ο Πιτερ ειναι απο την αλλη πλευρα. So what? Αφου συγχρονιστηαν τα συμπαντα, θα πρεπε να ισχυουν οι ιδιοι κανονες στα οντα και των 2....

Δημοσ.

το οτι συγχρονιστηκαν τα συμπαντα σημαινει οτι τα 2 συμπαντα βρισκονται στην ιδια θεση οποτε δεν κινδυνευεις οταν περασεις απο το ενα συμπαν στο αλλο π.χ αντι στη γεφυρα να βρεθεις στη θαλασσα...

επισης τα οντα των 2 συμπαντων μπορει να εχουν καποιες διαφορες και εκει μπορει να οφειλεται η ικανοτητα της ολιβια, να τους αναγνωριζει...

Δημοσ.

Οι σεναριογράφοι το έχουν ξεσκίσει λίγο.. αλλά το περιμέναμε βλέπωντας και το LOST.. εγώ νομίζω οτι ο PETER μπορεί να ζεί και στα 2 σύμπαντα.. και αυτός που ήταν πάνω στη γέφυρα ήταν ο William Bell.. επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν μόνο 2 παράλληλα σύμπαντα.. μπορεί να είναι περισσότερα απο 2.. οπότε και σ αυτή την περίπτωση γίνεται πανικός..

Δημοσ.

Οι σεναριογράφοι το έχουν ξεσκίσει λίγο.. αλλά το περιμέναμε βλέπωντας και το LOST.. εγώ νομίζω οτι ο PETER μπορεί να ζεί και στα 2 σύμπαντα.. και αυτός που ήταν πάνω στη γέφυρα ήταν ο William Bell.. επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν μόνο 2 παράλληλα σύμπαντα.. μπορεί να είναι περισσότερα απο 2.. οπότε και σ αυτή την περίπτωση γίνεται πανικός..

Δεν μας κρυβει κανεις οτι υπαρχουν περισσοτερα απο 2 συμπαντα... Μας το εχουν πει οτι απλα "παρακολουθουσαν" ενα συγκεκριμενο.

Δεν βγαζει κανενα νοημα να ηταν ο William στην γεφυρα... Οι shape shifters ειναι οι "κακοι" της υποθεσης. Εξαλλου ο Bell πρεπει εχει δικη του πυλη, οπως αυτη που εχει/ειχε ο Walter.

Αλλη μια απορια που μου ηρθε τωρα... Ολος ο σκοπος του τριγωνου, ηταν για να μεταφερουν ενα μεγαλο μερος/μια περιοχη απο ενα συμπαν στο αλλο. Αυτοι μπηκαν σε ολο αυτο τον κοπο, για να φερουν την γεφυρα μονο και μονο για να μεταφερθει καποιος απο ενα συμπαν στο αλλο?? :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν μας κρυβει κανεις οτι υπαρχουν περισσοτερα απο 2 συμπαντα... Μας το εχουν πει οτι απλα "παρακολουθουσαν" ενα συγκεκριμενο.

Δεν βγαζει κανενα νοημα να ηταν ο William στην γεφυρα... Οι shape shifters ειναι οι "κακοι" της υποθεσης. Εξαλλου ο Bell πρεπει εχει δικη του πυλη, οπως αυτη που εχει/ειχε ο Walter.

Αλλη μια απορια που μου ηρθε τωρα... Ολος ο σκοπος του τριγωνου, ηταν για να μεταφερουν ενα μεγαλο μερος/μια περιοχη απο ενα συμπαν στο αλλο. Αυτοι μπηκαν σε ολο αυτο τον κοπο, για να φερουν την γεφυρα μονο και μονο για να μεταφερθει καποιος απο ενα συμπαν στο αλλο?? :rolleyes:

Ναι αλλά, πως γίνεται ο Walter να είναι σύμμαχος με τους πολυμορφικους;

οι οποίοι υποτίθεται οτι είναι κακοί;

Ϊσως δε μπορούσαν να μεταφέρουν πολλά περισσότερα, γι αυτό μόνο ένα άτομο..

δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά σ αυτού του είδους τις σειρές... το νόημα τους

είναι να σε αφήνουν να προβληματίζεσαι μόνος σου, και στο τέλος σου παρουσιάζουν

αυτοί τη δικιά τους εκδοχή..

Δημοσ.

Ναι αλλά, πως γίνεται ο Walter να είναι σύμμαχος με τους πολυμορφικους;

οι οποίοι υποτίθεται οτι είναι κακοί;

Ϊσως δε μπορούσαν να μεταφέρουν πολλά περισσότερα, γι αυτό μόνο ένα άτομο..

δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά σ αυτού του είδους τις σειρές... το νόημα τους

είναι να σε αφήνουν να προβληματίζεσαι μόνος σου, και στο τέλος σου παρουσιάζουν

αυτοί τη δικιά τους εκδοχή..

Η απλα δεν τα σκεφτηκαν καλα, και εχουν αφησει πολλες τρυπες στο σεναριο/ιστορια.

Ακομα και αν ειναι αυτο που λες, οτι δεν μπορεσαν να μεταφερουν περισσοτερα, επανερχομαι στην ιδια απορια.... Ποιος ο λογος για το τριγωνο? Γιατι να μην ανοιγαν απλα μια πυλη οπως αυτες που χουμε ηδη δει..

[ευχαριστω ρε Νικο, μου χαλασες την μαγεια της σειρα, ολο ελαττωματα βρισκω τωρα! :P]

Δημοσ.

θες άλλο ένα μεγάλο "ελάττωμα" να ξενερώσεις;

αν ο Bell του σύμπαντος μας έχει περάσει και ζει στο άλλο σύμπαν... . Ο Βell του άλλου σύμπαντος που σκατά είναι; :P (copyright matrixxx)

Δημοσ.
θες άλλο ένα μεγάλο "ελάττωμα" να ξενερώσεις;

αν ο Bell του σύμπαντος μας έχει περάσει και ζει στο άλλο σύμπαν... . Ο Βell του άλλου σύμπαντος που σκατά είναι; :P (copyright matrixxx)

Αυτο δεν το θεωρω ελαττωμα η κατι αλλο. Και αυτος εκει ειναι, και συνεργαζεται πχ με τον Walternate (μια απο τις απειρες πιθανοτητες)... Μπορει καλυστα να ηταν στην γεφυρα ο Bellternate... Τωρα αυτο μπορει να γινει πολυ ενδιαφερον :devil:

Δημοσ.

κάτσε με μπέρδεψες τώρα.

όταν λες "και αυτος εκει ειναι" , εννοείς πως έχουμε στο άλλο συμπαν ταυτόχρονα για τόσο καιρό δύο Bell;

Δημοσ.
κάτσε με μπέρδεψες τώρα.

όταν λες "και αυτος εκει ειναι" , εννοείς πως έχουμε στο άλλο συμπαν δύο Bell;

Ναι.

Μου λες ο δικος μας ειναι εκει, ο δικος τους που ειναι. Γιατι να μην ειναι και αυτος εκει?

Δημοσ.

εντάξει δεν υπάρχει λόγος να μην είναι και αυτός εκεί. όλα πιθανά είναι . απλά θεωρώ πιο πιθανό πχ να έχει"πάρει" την θέση του άλλου Bell . anyway θα δείξει.

Δημοσ.

Μπορει να χει γινει και αυτο... Αλλιως γιατι να ηταν ο Bell (υποτιθεμενος δικος μας) στους διδυμους πυργους. Θαργησουμε να μαθουμε μαλλον.

Δημοσ.

Είπαμε... είναι έτσι φτιαγμένο το σενάριο που ο καθένας να μπορεί

να φτιάχνει τη δικιά του ιστορία και απλά στο τέλος να παρουσιάζουν

οι σκηνοθέτες τη δικιά τους εκδοχή.. οπότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε..

Δημοσ.

1.

Μου φαίνεται απίθανο να είναι ο Walternate στην γέφυρα ακριβώς επειδή είναι πολύ προφανές.

2.

Μην αρχίσετε τις θεωρίες για επιπλέον παράλληλα σύμπαντα, κ.τ.λ. για θα την πατήσετε όπως με το Λοστ. Warning on!

3.

Η σειρά είναι φουλ στα κλισέ και στα μειονεκτήματα. Ο άλλος ξυπνά από αναισθησία 1 1/2 μέρας και είναι έτοιμος να βγει βόλτα. Ναι μεγάλε, όλοι έτσι ξυπνάμε, τσίμπλα μηδέν, πιάσιμο μηδέν, 100% ενεργοποίηση εγκεφάλου. Όλα τα επεισόδια τέτοιες μλκς έχουν. Μην τις παρουμε στα σοβαρά, θα χαθεί η μαγεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...