Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομιζω ομως ηταν ο Walternate στην γεφυρα.. Εκτος αν

ετσι πως ηρθαν τα πραγματα, μετα την απαγωγη του μικρου Πιτερ, εγινε ο Στρατηγος της αλλης πλευρας σαυτον τον 'πολεμο' που αναμενουμε. Ενδιαφερον...

όχι στρατηγός, υπουργός...ο άλλος τον αποκάλεσε "mr. secretary"

• Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το επομενο επεισοδειο ειναι το μιουζικαλ ετσι?μου αρεσει που το κανουν τωρα που εχει κορυφωθει η δραση...

Δημοσ.

Μάλλον αυτός που πέρασε απέναντι είναι ο Πραγματικός πατέρας του Peter και ήρθε να τον πάρει πίσω.

Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αλλά τώρα που το λες πρώτον μου μάμησες το wow effect και δεύτερον θα τα σπάσει αν γίνει κάτι τέτοιο.Πραγματικά πολύ επικίνδυνο σπόιλερ.Ζημιά έκανες.:P

Δημοσ.
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αλλά τώρα που το λες πρώτον μου μάμησες το wow effect και δεύτερον θα τα σπάσει αν γίνει κάτι τέτοιο.Πραγματικά πολύ επικίνδυνο σπόιλερ.Ζημιά έκανες.:P

Νομίζω ότι έκανε μπαμ ότι θα είναι κάτι τέτοιο

Αφού μάλιστα δεν μας έδειξαν και το πρόσωπο του σημαίνει ότι είναι κάποιος char που γνωρίζουμε στην εναλλακτική εκδοχή του. Και λόγο της αποκάλυψης στον Alt-Peter ε λογικά θα είναι ο Αlt-Walter, αν και μάλλον τον συγκεκριμένο char θα τον δούμε μόνο στο επεισόδιο 22-----)νέα χρονιά

Ποσα επεισοδια εχει η 2η season ακομα παιδια?

22 σύνολο άρα έχουμε να δούμε ακόμη τρία.

πως τι; ποιο μιούζικαλ;

Plot Summary Episode 20

Walter takes his mind off of bad news by telling a musical fairy tale with some familiar faces to Olivia's niece, Ella.

Δημοσ.
Νομίζω ότι έκανε μπαμ ότι θα είναι κάτι τέτοιο

Αφού μάλιστα δεν μας έδειξαν και το πρόσωπο του σημαίνει ότι είναι κάποιος char που γνωρίζουμε στην εναλλακτική εκδοχή του. Και λόγο της αποκάλυψης στον Alt-Peter ε λογικά θα είναι ο Αlt-Walter

Δεν πήγε το μυαλό μου.Όποιος και να είναι σιγά μην τον δείχνανε σε αυτό το επεισόδιο.Πιο πολύ σκέφτηκα ότι θα είναι κανένας σούπερ σάγια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Secretary ειναι και γραμματεας :P

lol, προφανώς δεν πρόκειται να το έλεγε με τέτοια ευγένεια

Δημοσ.

Η γραμματέας στο μυαλό μου φοράει ζαρτιέρες, string είναι αλίμενη με baby oil, έχει λάγνο βλέμμα και είναι έτοιμη για όλα.........

γραμματεας του Κ.Κ.Ε.

U just killed my fantasy :cry:

Δημοσ.

Σκεφτηκατε οτι λογικο ειναι ο Εναλλακτικος Walter να μην κατσει στ' αυγα του αφου του πηραν τον γιο; Ετσι ενισχυεται η αποψη οτι ηταν αυτος στην γεφυρα. Μπορει στην τελικη ολα σχεδον να γινονται για να τον παρει πισω.

Δημοσ.

φυσικα και δεν γινονται ολα για να παρει πισω τον γιο του, μπορει να ειναι το κινητρο του alt-walter για να ασχολειται αλλα υπαρχουν και αλλοι παιχτες που κινουν τα νηματα, με τη δικη τους ατζεντα....

Δημοσ.

εχω δει μεχρι και το 8ο επεισοδιο της δευτερης season.μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη σειρα που σιγα σιγα ξετυλιγει το ολο concept.εξοχη ερμηνεια του walter bishop(respect).εχω παρει χαμπαρι τι παιζει περιπου αλλα θα δω και τα υπολοιπα που παιζουν μεχρι τωρα και θα πω τις ιδεες μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...