Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν νομιζω ομως ηταν ο Walternate στην γεφυρα.. Εκτος αν ετσι πως ηρθαν τα πραγματα, μετα την απαγωγη του μικρου Πιτερ, εγινε ο Στρατηγος της αλλης πλευρας σαυτον τον 'πολεμο' που αναμενουμε. Ενδιαφερον... όχι στρατηγός, υπουργός...ο άλλος τον αποκάλεσε "mr. secretary"
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 το επομενο επεισοδειο ειναι το μιουζικαλ ετσι?μου αρεσει που το κανουν τωρα που εχει κορυφωθει η δραση...
nikos21aek Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μάλλον αυτός που πέρασε απέναντι είναι ο Πραγματικός πατέρας του Peter και ήρθε να τον πάρει πίσω. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αλλά τώρα που το λες πρώτον μου μάμησες το wow effect και δεύτερον θα τα σπάσει αν γίνει κάτι τέτοιο.Πραγματικά πολύ επικίνδυνο σπόιλερ.Ζημιά έκανες.
chill Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αλλά τώρα που το λες πρώτον μου μάμησες το wow effect και δεύτερον θα τα σπάσει αν γίνει κάτι τέτοιο.Πραγματικά πολύ επικίνδυνο σπόιλερ.Ζημιά έκανες. Νομίζω ότι έκανε μπαμ ότι θα είναι κάτι τέτοιο Αφού μάλιστα δεν μας έδειξαν και το πρόσωπο του σημαίνει ότι είναι κάποιος char που γνωρίζουμε στην εναλλακτική εκδοχή του. Και λόγο της αποκάλυψης στον Alt-Peter ε λογικά θα είναι ο Αlt-Walter, αν και μάλλον τον συγκεκριμένο char θα τον δούμε μόνο στο επεισόδιο 22-----)νέα χρονιά Ποσα επεισοδια εχει η 2η season ακομα παιδια? 22 σύνολο άρα έχουμε να δούμε ακόμη τρία. πως τι; ποιο μιούζικαλ; Plot Summary Episode 20 Walter takes his mind off of bad news by telling a musical fairy tale with some familiar faces to Olivia's niece, Ella.
nikos21aek Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Νομίζω ότι έκανε μπαμ ότι θα είναι κάτι τέτοιο Αφού μάλιστα δεν μας έδειξαν και το πρόσωπο του σημαίνει ότι είναι κάποιος char που γνωρίζουμε στην εναλλακτική εκδοχή του. Και λόγο της αποκάλυψης στον Alt-Peter ε λογικά θα είναι ο Αlt-Walter Δεν πήγε το μυαλό μου.Όποιος και να είναι σιγά μην τον δείχνανε σε αυτό το επεισόδιο.Πιο πολύ σκέφτηκα ότι θα είναι κανένας σούπερ σάγια
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 όχι στρατηγός, υπουργός...ο άλλος τον αποκάλεσε "mr. secretary" Secretary ειναι και γραμματεας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Secretary ειναι και γραμματεας lol, προφανώς δεν πρόκειται να το έλεγε με τέτοια ευγένεια
vlachaquito Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εκτος και αν ειναι ο γραμματεας του Κ.Κ.Ε. που σημαινει το αφεντικο του κομματος
chill Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Η γραμματέας στο μυαλό μου φοράει ζαρτιέρες, string είναι αλίμενη με baby oil, έχει λάγνο βλέμμα και είναι έτοιμη για όλα......... γραμματεας του Κ.Κ.Ε. U just killed my fantasy
minarokeftes Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά αξίζει η σειρά? σκεφτόμουνα να την ξεκινήσω...
Kasrith Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τα τελευταια 2 ποστ πριν το δικο σου να διαβασεις... Τα λενε ολα
marantonis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Σκεφτηκατε οτι λογικο ειναι ο Εναλλακτικος Walter να μην κατσει στ' αυγα του αφου του πηραν τον γιο; Ετσι ενισχυεται η αποψη οτι ηταν αυτος στην γεφυρα. Μπορει στην τελικη ολα σχεδον να γινονται για να τον παρει πισω.
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 φυσικα και δεν γινονται ολα για να παρει πισω τον γιο του, μπορει να ειναι το κινητρο του alt-walter για να ασχολειται αλλα υπαρχουν και αλλοι παιχτες που κινουν τα νηματα, με τη δικη τους ατζεντα....
chaplin1981 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 εχω δει μεχρι και το 8ο επεισοδιο της δευτερης season.μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη σειρα που σιγα σιγα ξετυλιγει το ολο concept.εξοχη ερμηνεια του walter bishop(respect).εχω παρει χαμπαρι τι παιζει περιπου αλλα θα δω και τα υπολοιπα που παιζουν μεχρι τωρα και θα πω τις ιδεες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.