tofi13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Απλά από τα καλύτερα επς! Απίστευτη σειρά, όσο πάει και πορώνει κι άλλο και δε το χορταίνουμε ! και το φινάλε με την τουλίπα τρομερό και συγκινητικό
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αν και λιγο αναμενομενη η τουλιπα ετσι οπως τελειωνε η ιστορια (αν και την περιμενα αποξηραμενη, δεν περιμενα να την δω ζωγραφιστη ειναι η αληθεια) (Τωρα ειδα το θεμα στο φορουμ εδω. Βλεπω φανατικα τη σειρα απο την αρχη της 1ης σεζον)
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 yes sir! εμενα με ψιλομπερδεψε η τουλιπα... Στην τελικη φαση του παρον, δεν αποφασιζει να μην πει τον Peter? Γιαυτο και πεταξε το γραμμα στο τζακι... Μιας και "συγχωρεθηκε" απο τον Θεο, τωρα δεν θα του δημιουργηθουν ελπιδες οτι θα μπορεσει να τον συγχωρεσει και ο Peter? Αρα παλι square one....
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 χμ εγώ αλλιώς το κατάλαβα ή εστω το θυμάμαι. η τουλίπα ηταν σαν σημάδι οτι οκ έκανες ότι έκανες και επίσης έκαψες το γράμμα , δηλ δεν θα πεις την αληθεια και σε συγχωρώ για αυτά τα δύο και μπορείς να συνεχίσεις την ζωή σου απαλλαγμένος από τύψεις . (λολ )
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 yes sir! εμενα με ψιλομπερδεψε η τουλιπα... Στην τελικη φαση του παρον, δεν αποφασιζει να μην πει τον Peter? Γιαυτο και πεταξε το γραμμα στο τζακι... Μιας και "συγχωρεθηκε" απο τον Θεο, τωρα δεν θα του δημιουργηθουν ελπιδες οτι θα μπορεσει να τον συγχωρεσει και ο Peter? Αρα παλι square one.... Το γραμμα το εκαψε. Με την τουλιπα ομως πηρε το "πρασινο φως" να του μιλησει αφου θα εχει "πλεον" ελπιδα να τον συγχωρεσει ο Peter. Οποτε λογικα θα το κανει σε καποιο επομενο επεισοδιο.
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 εγώ το ανάποδο κατάλαβα (ή έστω θυμάμαι) (επαναλαμβάνομαι ε; )
firewalker Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μάλλον αυτός που πέρασε απέναντι είναι ο Πραγματικός πατέρας του Peter και ήρθε να τον πάρει πίσω.
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 damn , το άνοιξα νομίζοντας μιλάμε ακόμα για το 18
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 damn , το άνοιξα νομίζοντας μιλάμε ακόμα για το 18 Προφανως ειναι για το 19 αυτο το τελευταιο ε; Ρε φιλε firewalker γραψε κατι, εστω ενα "19" πριν το spoiler σου! Και εγω το ανοιξα αφου μιλαγαμε για το 18... Να παρει, θα το κατεβασω/δω την αλλη Πεμπτη για να ξεχασω αυτο που διαβασα...
guido Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 8α σου στείλω pm την άλλη τετάρτη btw μπορεί και να ναι και γενικό το spoiler . θα σου πω αφού δω το 19
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ευχαριστω (για το 2ο!)
tofi13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μάλλον αυτός που πέρασε απέναντι είναι ο Πραγματικός πατέρας του Peter και ήρθε να τον πάρει πίσω. πο ναι φίλε firewalker κι εγώ αυτό πιστεύω! και το έπ ήταν τρομερό! δεν έχω κάτι παραπάνω να πώ! εντάξει σπάστηκα με τον Peter είναι η αλήθεια, αν και οκ ψιλοδικαίως κι εκείνος έμεινε αφού κατάλαβε την αλήθεια! και σε καμία περίπτωση δε θέλω ο Walter του άλλου κόσμου να τον πάρει πίσω!
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μονο σεμενα φανηκε πολυ αρπακωλα δουλεια? Ολο το επισοδειο εγινε καπως γρηγορο, αλλα ειδικα το "I'm not from here am I" ηταν καπως τραγικο.. Τοσα επισοδεια build up στο αν θα το μαθει ο Πιτερ, πως θα το μαθει κτλ, ο τροπος που το καναν τελικα δεν σταθηκε στο υψος της σειρας νομιζω. Κατα τα αλλα καλο επισοδειο. Δεν νομιζω ομως ηταν ο Walternate στην γεφυρα.. Εκτος αν ετσι πως ηρθαν τα πραγματα, μετα την απαγωγη του μικρου Πιτερ, εγινε ο Στρατηγος της αλλης πλευρας σαυτον τον 'πολεμο' που αναμενουμε. Ενδιαφερον...
skiabox Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ποσα επεισοδια εχει η 2η season ακομα παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.