Προς το περιεχόμενο

Fringe Season Two

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 418
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα μου ελυσε πολλες αποριες και μου δημιουργησε αλλες τοσες μετα :lol:, θα συμφωνισω με τον αποπανω σου

Δημοσ.

Πόσο τα σπάει αυτή η σειρά! μετά το The X-Files, είναι η καλύτερη πια στο είδος! Καλά την μάνα στο άλλο σύμπαν λυπάμαι, που έμεινε με την υπόσχεση!!!

Δημοσ.

Καλα tofi πετα και κανα spoiler tag :-)

Καλο το επισοδειο... Συμφωνω με σας. Δεν μαθαμε κατι παραπανω, απλα μας εξηγησε το πως φτασαμε εδω.

Δημοσ.

Παιδια, αυτη η σειρα βασιζεται σε καποιο βιβλιο? Παραειναι καλο...το τελευταιο επισοδειο τα εσπασε!!! οκ...Ξεραμε το φιναλε πανω κατω αλλα ο τροπος που το παρουσιασανε ειναι φοβερος!!! Αν και υπαρχουν μερικα επισοδεια που ειναι φιλερ, υπαρχουν αλλα που σε στελνουν κανονικα

Δημοσ.
Καλα tofi πετα και κανα spoiler tag :-)

Καλο το επισοδειο... Συμφωνω με σας. Δεν μαθαμε κατι παραπανω, απλα μας εξηγησε το πως φτασαμε εδω.

εεε τι είναι ακριβώς το spoiler tag? :fear:

Δημοσ.

imo γιαυτους που βλεπουν την σειρα, το :

Καλά την μάνα στο άλλο σύμπαν λυπάμαι, που έμεινε με την υπόσχεση!!!

βγαζει ματι...

---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ----------

Αααα τι ειναι ρωτας?? Κρυβουμε τα 'επιμαχα' σημεια σειρων/ταινιων με ενα κουμπι spoiler, ετσι ωστε καποιος που διαβαζει και δεν εχει δει ακομη το επισοδειο/ταινια δεν μαθαινει το τι συμβαινει προωρα.

Το βαζουμε με της εντολες [σποιλερ]κειμενο[/σποιλερ].. Τα "σποιλερ" με λατινικους χαρακτηρες.

Περισσοτερα εδω :-)

Δημοσ.
imo γιαυτους που βλεπουν την σειρα, το :

βγαζει ματι... Μπορει να κανω και λαθος :-)

---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ----------

Αααα τι ειναι ρωτας?? Κρυβουμε τα 'επιμαχα' σημεια σειρων/ταινιων με ενα κουμπι spoiler, ετσι ωστε καποιος που διαβαζει και δεν εχει δει ακομη το επισοδειο/ταινια δεν μαθαινει το τι συμβαινει προωρα.

Το βαζουμε με της εντολες [σποιλερ]κειμενο[/σποιλερ].. Τα "σποιλερ" με λατινικους χαρακτηρες.

ααα τώρα κατάλαβα!! χεχεχε! thanks για την ενημέρωση και τη διευκρίνηση :lol:

Δημοσ.

Επειδή είμαι σε άλλο υπολογιστή και δεν έχω πρόχειρα τα επεισόδια, θέλω να μου πει αν προσέξατε ότι ενώ στα πρώτα επεισόδια, στο 2ο νομίζω, ο Τσάρλι

πεθαίνει

, κάπου στο 10ο, αν θυμάμαι καλά,

ξαναεμφανίζεται και βοηθά την Ντάναμ.

Το πρόσεξε κανένας άλλος;

Επίσης, ώρες-ώρες η σειρά είναι εντελώς απλοϊκή. Βλέπουν μια στοίβα χαρτιά και με μια ματιά ανακαλύπτουν την παρανομία που θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή εμφανίζονται ακριβώς εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει κ.τ.λ.

Είναι ενδιαφέρουσα πάντως!

Δημοσ.

Παιδια το προχτεσινο επεισοδιο τα εσπασε...πολυ καλα το σκεφτηκανε για τον peter!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Επειδή είμαι σε άλλο υπολογιστή και δεν έχω πρόχειρα τα επεισόδια, θέλω να μου πει αν προσέξατε ότι ενώ στα πρώτα επεισόδια, στο 2ο νομίζω, ο Τσάρλι

πεθαίνει

, κάπου στο 10ο, αν θυμάμαι καλά,

ξαναεμφανίζεται και βοηθά την Ντάναμ.

Το πρόσεξε κανένας άλλος;

Επίσης, ώρες-ώρες η σειρά είναι εντελώς απλοϊκή. Βλέπουν μια στοίβα χαρτιά και με μια ματιά ανακαλύπτουν την παρανομία που θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή εμφανίζονται ακριβώς εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει κ.τ.λ.

Είναι ενδιαφέρουσα πάντως!

το επεισόδιο ήταν ξεκάρφωτο παλιό που δεν είχε παιχτεί (από 1ο κύκλο νομίζω) , που το είχαν παίξει απλά στο άσχετο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...