vlachaquito Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Κορυφαιο το τελευταιο επεισοδιο, απο τα καλυτερα που εχω δει.. Ανεβηκε η σειρα 2 επιπεδα για μενα
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Καλό επεισόδιο αλλά λίγο ανούσιο. Απλώς επιβεβαίωσε αυτά που ήταν ολοφάνερα.
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 εμενα μου ελυσε πολλες αποριες και μου δημιουργησε αλλες τοσες μετα , θα συμφωνισω με τον αποπανω σου
chill Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Εξαιρετικό επεισόδιο, χαλάλι οι δυο μήνες υπομονής.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Αρκετά καλό επεισόδιο. Το τι είχε γίνει το γνωρίζαμε από καιρό, σήμερα μάθαμε το πως έγινε.
tofi13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Πόσο τα σπάει αυτή η σειρά! μετά το The X-Files, είναι η καλύτερη πια στο είδος! Καλά την μάνα στο άλλο σύμπαν λυπάμαι, που έμεινε με την υπόσχεση!!!
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Καλα tofi πετα και κανα spoiler tag Καλο το επισοδειο... Συμφωνω με σας. Δεν μαθαμε κατι παραπανω, απλα μας εξηγησε το πως φτασαμε εδω.
jpaokx Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Παιδια, αυτη η σειρα βασιζεται σε καποιο βιβλιο? Παραειναι καλο...το τελευταιο επισοδειο τα εσπασε!!! οκ...Ξεραμε το φιναλε πανω κατω αλλα ο τροπος που το παρουσιασανε ειναι φοβερος!!! Αν και υπαρχουν μερικα επισοδεια που ειναι φιλερ, υπαρχουν αλλα που σε στελνουν κανονικα
shodan Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Έσπειρε και το χθεσινό. Μεγάλη κουφάλα ο Μπίσοπ, αυτό έχω να πω μόνο.
tofi13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Καλα tofi πετα και κανα spoiler tag Καλο το επισοδειο... Συμφωνω με σας. Δεν μαθαμε κατι παραπανω, απλα μας εξηγησε το πως φτασαμε εδω. εεε τι είναι ακριβώς το spoiler tag?
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 imo γιαυτους που βλεπουν την σειρα, το : Καλά την μάνα στο άλλο σύμπαν λυπάμαι, που έμεινε με την υπόσχεση!!! βγαζει ματι... ---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ---------- Αααα τι ειναι ρωτας?? Κρυβουμε τα 'επιμαχα' σημεια σειρων/ταινιων με ενα κουμπι spoiler, ετσι ωστε καποιος που διαβαζει και δεν εχει δει ακομη το επισοδειο/ταινια δεν μαθαινει το τι συμβαινει προωρα. Το βαζουμε με της εντολες [σποιλερ]κειμενο[/σποιλερ].. Τα "σποιλερ" με λατινικους χαρακτηρες. Περισσοτερα εδω
tofi13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 imo γιαυτους που βλεπουν την σειρα, το : βγαζει ματι... Μπορει να κανω και λαθος ---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ---------- Αααα τι ειναι ρωτας?? Κρυβουμε τα 'επιμαχα' σημεια σειρων/ταινιων με ενα κουμπι spoiler, ετσι ωστε καποιος που διαβαζει και δεν εχει δει ακομη το επισοδειο/ταινια δεν μαθαινει το τι συμβαινει προωρα. Το βαζουμε με της εντολες [σποιλερ]κειμενο[/σποιλερ].. Τα "σποιλερ" με λατινικους χαρακτηρες. ααα τώρα κατάλαβα!! χεχεχε! thanks για την ενημέρωση και τη διευκρίνηση
yannis27gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Επειδή είμαι σε άλλο υπολογιστή και δεν έχω πρόχειρα τα επεισόδια, θέλω να μου πει αν προσέξατε ότι ενώ στα πρώτα επεισόδια, στο 2ο νομίζω, ο Τσάρλι πεθαίνει , κάπου στο 10ο, αν θυμάμαι καλά, ξαναεμφανίζεται και βοηθά την Ντάναμ. Το πρόσεξε κανένας άλλος; Επίσης, ώρες-ώρες η σειρά είναι εντελώς απλοϊκή. Βλέπουν μια στοίβα χαρτιά και με μια ματιά ανακαλύπτουν την παρανομία που θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή εμφανίζονται ακριβώς εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει κ.τ.λ. Είναι ενδιαφέρουσα πάντως!
costas_pro Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Παιδια το προχτεσινο επεισοδιο τα εσπασε...πολυ καλα το σκεφτηκανε για τον peter!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
guido Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Επειδή είμαι σε άλλο υπολογιστή και δεν έχω πρόχειρα τα επεισόδια, θέλω να μου πει αν προσέξατε ότι ενώ στα πρώτα επεισόδια, στο 2ο νομίζω, ο Τσάρλι πεθαίνει , κάπου στο 10ο, αν θυμάμαι καλά, ξαναεμφανίζεται και βοηθά την Ντάναμ. Το πρόσεξε κανένας άλλος; Επίσης, ώρες-ώρες η σειρά είναι εντελώς απλοϊκή. Βλέπουν μια στοίβα χαρτιά και με μια ματιά ανακαλύπτουν την παρανομία που θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή εμφανίζονται ακριβώς εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει κ.τ.λ. Είναι ενδιαφέρουσα πάντως! το επεισόδιο ήταν ξεκάρφωτο παλιό που δεν είχε παιχτεί (από 1ο κύκλο νομίζω) , που το είχαν παίξει απλά στο άσχετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.