Liza-banana!!! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Προσφατα τερματισα το συγκεκριμενο Tomb Raider (Ξερω ειναι παμπαλεο αλλα αυτο το καλοκαιρι το παιδεψα και το καταφερα)!!! Ειμαι πολυ μεγαλη οπαδος της πολυ πετυχημενης σειρας Tomb Raider!! Η Lara ειναι απαιχτη!! Ποτε δεν θα φανταζομουν την Lara να ερωτευεται!!! Να που εμφανιζεται ομως ο μυστηριος Kurtis Trent!!! Πρεπει να παραδεχτουμε οτι υπηρξε χημεια και ελξη μεταξυ τους!!! Εμενα προσωπικα αυτο ηταν που με εκανε να ξετρελαθω με το συγκεκριμενο Tomb Raider!! Πιστευω πως ειναι το πιο ωραιο Tomb Raider που εχει βγει ως τωρα (συμπεριλαμβανομενου και του Underworld)!! Τι πιστευετε για αυτο το περιβοητο διδυμο?? Η Lara Croft πρεπει να δουλευει παντα μονη ή ισως θα της ταιριαζε ενας συναιτερος σαν τον Kurtis?? Προσωπικα μου αρεσε πολυ αυτος ο χαρακτηρας!!! Εμαθα πως το Angel Of Darkness θα ειχε και αλλα δυο παιχνιδια που θα ηταν συνεχεια του συγκεκριμενου αλλα τα σχεδια αυτα τα ακυρωσαν οι Crystal Dynamics!! Λεω πως ειναι καιρος να ολοκληρωθει το Angel Of Darkness, να βγουν οι δυο συνεχειες οπως ειχε σχεδιαστει και πραγματικα θελω να γυρισει ο Kurtis Trent!!! Αλλα παλι αρχισα τις φλυαριες μου!!! Ειναι η πρωτη μου δημοσιευση σε forum!!! Σειρα σας να εκφρασετε αποψεις...!
Tenshi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που βλέπω είναι σαμπγέλα απο τγακτέγ ή δγάκος;
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που βλέπω είναι σαμπγέλα απο τγακτέγ ή δγάκος; :lol::lol::lol: To angel of darkness ήταν το abomination της σειράς... Εγώ που λατρεύω τη σειρά και έχω ξοδέψει ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες πάνω σε ΟΛΑ τα tomb raider, αηδίασα με το angel of darkness! ΠΟΤΕ να μην ξαναβγεί τόσο τραγικό παιχνίδι (και το περίμενα πώς και πώς τότε)... ΠΟΤΕ H lara πρέπει να είναι μόνη... Η ιδέα και μόνο οτι δεν είναι "διαθέσιμη" θα ξενερώσει τους πάντες όλους... Αν σου άρεσε πάντως το love story, διάβασε τα κόμικ.. Είναι αντίστοιχα τραγικά αλλα θεωρώ οτι επειδή παίζει πολύ ρομάντζο θα σου αρέσουν..
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει σ αυτό τ παιχνίδι μ άρεσε το london .. Έχουν όμως κ καλύτερα tomb raider . Welcome btw!
sa3rdna Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πιστευω πως ειναι το πιο ωραιο Tomb Raider που εχει βγει ως τωρα (συμπεριλαμβανομενου και του Underworld)!! Ειμαι φανατικη του Tomb Raider!!! Το Underworld ειναι το πιο ωραιο της σειρας!!! Πραγματικα τρελαθηκα με το συγκεκριμενο!!! Η Lara Croft ειναι κορυφαια!!!!!! τι να πει κανείς για τ......... ζωή της αλληνής
tweety23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αρε Liza-Banana!!! Κόλλημα που έφαγες με τον Kurtis!!! Θα μπορούσες να τους φανταστείς να έχουν και λαρακουρτινάκια!!!! Αμαν χαλάρωσε!!! Τέλος πάντων καλό το ζευγαράκι αλλά να μην γλιστρήσουμε και στα μέλια!!! Για Λάρα Κροφτ μιλάμε όχι για το μικρό σπίτι στο λιβάδι!!! (είμαι σίγουρη πως συμφωνείς με αυτό)
Liza-banana!!! Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αρε Liza-Banana!!! Κόλλημα που έφαγες με τον Kurtis!!! Θα μπορούσες να τους φανταστείς να έχουν και λαρακουρτινάκια!!!! Αμαν χαλάρωσε!!! Τέλος πάντων καλό το ζευγαράκι αλλά να μην γλιστρήσουμε και στα μέλια!!! Για Λάρα Κροφτ μιλάμε όχι για το μικρό σπίτι στο λιβάδι!!! (είμαι σίγουρη πως συμφωνείς με αυτό) Σταματα μαρι, θα μας κλεισουν στο Δαφνη!!! Αλλο που δεν ξετρελαθηκες και εσυ με το συγκεκριμενο!!! Μην θυμηθω τι εκανες σπιτι σου οταν το παιζαμε μαζι και πηγαιναμε στο CafeMetro!!! Σαν χαζογκομενιτσα οταν εβλεπες τον Kurtis να καθεται στην γωνια!!! Χι Χι!!!!!!
tweety23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σταματα μαρι, θα μας κλεισουν στο Δαφνη!!! Αλλο που δεν ξετρελαθηκες και εσυ με το συγκεκριμενο!!! Μην θυμηθω τι εκανες σπιτι σου οταν το παιζαμε μαζι και πηγαιναμε στο CafeMetro!!! Σαν χαζογκομενιτσα οταν εβλεπες τον Kurtis να καθεται στην γωνια!!! Χι Χι!!!!!! Μου καταστρέφεις τη φήμη. Θα σου δείξω εγώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.