Greator Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Θελω να αλλαξω το yahoo mail μου απο .gr σε .com. Γενικα τον τελευταιο καιρο το yahoo mail μου βγαζει πολλα προβληματα και εχω αρχισει να εκνευριζομαι απιστευτα που εχω δωσει σε ολον τον κοσμο αυτο και οχι το gmail λογαριασμο μου. Απ'οτι εχω δει ομως σε ενα αλλο λογαριασμο μου προβλημα παρουσιαζουν μονο τα mail με προεκταση .gr. Υπαρχει τροπος να το μετατρεψω? Αν παω να κανω καινουριο λογαριασμο στο yahoo με το ιδιο User μου λεει οτι υπαρχει κι ας ειναι παω να κανω λογαριασμο με .com αυτη τη φορα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 δυστυχώς δεν νομίζω ότι γίνεται...
basilis5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως γινεται να φτιαξεις το email που θες με την καταληξη που θες και να βαλεις μια αυτοματη προωθηση ολων των εισερχομενων του παλιου στο νεο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα του yahoo.gr
Greator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 αυτό δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα του yahoo.gr Ακριβως...
CyberCr33p Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εάν πρόκειται να αλλάξεις e-mail φτιάξε στο gmail, μην κάνεις το λάθος να πάρεις από yahoo ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.