Madragoras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα μελη του Insomnia, Καλως σας βρηκα!Το ονομα μου ειναι Στεφανος , ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με αγορα καινουργιου υπολογιστη. Λοιπον , μετα απο μια μικρη ερευνα αγορας , κατεληξα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο , το Quest Xpand Gamestation Extreme Intel i7 Core 920. Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι απο τα καλητερα μοντελα που κυκλοφορουν , ωστοσο θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη πριν τελικα το αγορασω. Τον υπολογιστη τον θελω για high definition gaming καθως και για μουσικη υψηλης ποιοτητας. Εχω αρκετες απαιτησεις και μισω το lagging ( και γενικα οτιδηποτε αργει ). Αυτος ο υπολογιστης μπορει να ανταπεξελθει σε αυτες τις απαιτησεις ; Αν οχι τι εχετε να προτεινετε; Ευχαριστω προκαταβολικα!
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Προτείνουμε προφανώς να στήσεις ένα δικό σου σύστημα που θα είναι σαφώς καλύτερο στα ίδια χρήματα...
gilardino Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 συνηθως στα ετοιμα συστηματα βαζουν καλους επεξεργαστες για τα ματια και μονο...τα υπολοιπα μερη και κυριως η καρτα γραφικων ειναι για τα πανηγυρια...
Madragoras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Προτείνουμε προφανώς να στήσεις ένα δικό σου σύστημα που θα είναι σαφώς καλύτερο στα ίδια χρήματα... Το σκεφτηκα και αυτο , αλλα σε ποιο μαγαζι να απευθυνθω για τα επιμερους τμηματα του υπολογιστη;
M@ROUD@S Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Το σκεφτηκα και αυτο , αλλα σε ποιο μαγαζι να απευθυνθω για τα επιμερους τμηματα του υπολογιστη; Αν ειναι αυτος ο υπολογιστης που λες ουτε να το σκεφτεσαι... Για τσεκαρε... κουτι μητρικη επεξεργαστης ψυκτρα μνημες καρτα γραφικων τροφοδοτικο σκληροι δισκοι: 1 2 οθονη ολα ετοιμοπαραδοτα ειναι απο το πλαισιο συνολο 1575... Δεν το εψαξα πολυ απλα για να σου δωσω τροφη για σκεψη...
Madragoras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ειναι αυτος ο υπολογιστης που λες ουτε να το σκεφτεσαι...Για τσεκαρε... κουτι μητρικη επεξεργαστης ψυκτρα μνημες καρτα γραφικων τροφοδοτικο σκληροι δισκοι: 1 2 οθονη ολα ετοιμοπαραδοτα ειναι απο το πλαισιο συνολο 1575... Δεν το εψαξα πολυ απλα για να σου δωσω τροφη για σκεψη... Βασικα αναφερομαι σε αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A42D8F7D851F0B4EB161109C865F5D9D&pa=BEE54150DB76D64FB81D613A8C0A2496 , δεν νομιζω πως ειναι το ιδιο μηχανημα , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος . Λεει τπτ; Το σετ που μου προτεινεις φαινεται αρκετα ελκυστικο , αν και το budget μου ειναι αυστηρα στα 1500 ευρω.
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Tα parts μια χαρά είναι αν και δεν λέει τι mobo φοράει. Αν και πιστεύω ότι η ίδια σύνθεση με ανεξάρτητα parts βγαίνει πιο οικονομικά...
grimpr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μανδραγόρας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ενα νέο thread στις αναβαθμίσεις, γράφοντας τις ανάγκες σου στον υπολογιστή και το πορτοφόλι που διαθέτεις.
giorgos147 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως και με λιγότερα από 1500, φτιάχνεις σύστημα με i5, καλή κάρτα γραφικών -πάντως σίγουρα καλύτερη από 250GTS- κ.λπ.
Madragoras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε μανδραγόρας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ενα νέο thread στις αναβαθμίσεις, γράφοντας τις ανάγκες σου στον υπολογιστή και το πορτοφόλι που διαθέτεις. Εγινε. Συνεχιζουμε τη συζητηση εκει λοιπον ( http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2911116#post2911116 ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.