Προς το περιεχόμενο

ΜΗΤΡΙΚΗ s775 dd3 ?

jlradio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. είχα μια μητρική (ASUS p5q3) και μου έβγαλε πρόβλημα στο chipset και ευτυχώς είναι στην εγγύηση, το κατάστημα έβγαλε πίστωση άλλα δεν ξέρω πια κάρτα να διαλέξω τώρα ! Δεν είμαι θερμός να πάρω την ίδια! όμως φοβάμαι να πάρω και κάποιο παρόμοιο μοντέλο της ASUS όπως P5QC . Είδα την MSI p45-c51. άλλα θα ήθελα και την γνώμη ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω. Μήπως έχετε να προτείνεται τίποτα για s775 ddr3

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

(να ενημερώσω ...είμαι παιχνιδάκιας )

:rolleyes:

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ s775 ddr3

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Δημοσ.

Foxconn BlackOps πιθανόν αν μπορείς να την πάρεις για περίπου 90 ευρώ..... (80 λίρες έχει Αγγλία πλέον) αν θες DDR3 για 775.

Την έβαλα στον Q6600, (αντικατέστησα την 650 sli) και έπιασα τα 4Ghz με ένα H50 που πήρα επίσης.

Τώρα για DDR2 εκτός από P5Q αν μπορείς να πάρεις μια GA-EP45-UD3LR.

Δημοσ.

Την κάρτα πρέπει να την πάρω από το συγκεκριμένο κατάστημα που μου έκανε την πίστωση . Επιτρέπεται να πω το κατάστημα ?

Δημοσ.
Την κάρτα πρέπει να την πάρω από το συγκεκριμένο κατάστημα που μου έκανε την πίστωση . Επιτρέπεται να πω το κατάστημα ?

όχι θα έχεις νομικές κυρώσεις!:shifty:

εσύ τι λες φυσικά και επιτρέπεται εδώ άλλοι βρίζουμε το πλαίσιο,e-shop και λοιπά καταστήματα και εσύ εκεί κολλάς?:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...