Sadako Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, ήθελα να μου πει κανείς προσωπικές εντυπώσεις απο διάφορους providers για περιοχή Βότση Θεσσαλονίκη (κοντά στο στρατόπεδο Νταλίπη εκεί κοντά στο Πλαίσιο), μπας και με βοηθήσει να διαλέξω τι να βάλω.. ΥΓ. Απο το λίγο που έψαξα, ίντερνετ χωρίς σταθερό τηλέφωνο δεν γίνεται, έτσι; Εκτός αν πάω σε κάποια λύση τύπου cosmote on the go, που για κάποιο λόγο δεν μου πολυγεμίζει το μάτι για μόνιμη λύση..
gesamgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου ειναι ακρως προβληματικη περιοχη...εκει εμενα μεχρ πριν απο 2 μηνες--50 μετρα απο Πλαισιο αν θελεις το κεφαλι σου ησυχο επιχειρησε με ΟΤΕ και παντως σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση forthnet & tellas. KAI ME TOYΣ 2 ειχα προβληματα αλλα και οι ιδιοι οι τεχνικοι τους με προτειναν να ...φυγω και να παω ΟΤΕ
Sadako Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Α ωραία, τέτοια να μου λες... Τέλος πάντων, επειδή υπήρχε σημαντικό θέμα άμεσης ανάγκης για ίντερνετ, βάλαμε τελικά tellas.. Περιμένουμε την ενεργοποίηση, προς το παρόν έχουμε το δωρεάν ADSM (που το επιστρέφεις δωρεάν μετά απο 2 μήνες), και περιμένουμε.. Ας ελπίσουμε να μην είναι ΤΟΣΟ τραγικά τα πράγματα.. Πάντως εγώ που μένω λίγο πιο πέρα, κοντά στην Εγνατία, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την tellas.. ΥΓ. Δεν το είχες δει πιο πριν να με ενημέρωνες εγκαίρως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.