Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα σκεφτομαι να αγορασω καποια ποστερ απο την εν λογω ιστοσελιδα κ θα ηθελα να μαθω αν εχει προβει κανεις ηδη σε αγορα απο εκει να με πληροφορησει για την αξιοπιστια της..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, μια χαρά αξιόπιστοι είναι. Έχω αγοράσει ένα t-shirt και ένα ημερολόγιο τοίχου.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω. Θα προχωρησω και εγω σημερα, οι ανθρωποι εχουν φοβερο κυνισμο και χιουμορ. Ελπιζω μονο να μην πεσουν σε καταθλιψη οι γυρω μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω. Θα προχωρησω και εγω σημερα, οι ανθρωποι εχουν φοβερο κυνισμο και χιουμορ. Ελπιζω μονο να μην πεσουν σε καταθλιψη οι γυρω μου Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι εάν πέσουν σε κατάθλιψη οι γύρω σου, αυτό είναι πρόβλημα των γύρω σου, όχι δικό σου. btw, μόλις παρήγγειλα και το ημερολόγιο του 2010.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.