dark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Πιστευετε στην αποψη οτι οτι κανεις θα το πληρωσεις καποτε ή εστω στην επομενη σου ζωη?
Fozzy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 ΕΔΩ!!! Στάνταρ παιδιά όλα εδω πληρώνονται... Τωρα να κάτσω και να αποδείξω την παραπάνω προταση ειναι μαλακία... Απλα υπάρχουν πολλα παραδείγματα γύρω μας που μπορούν να μας πέισουν
pyro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 e, nai, blepeis, egw palia eimouna o mgalejandros, meta egina o genkis chan, kai blepeis, mias kai skotwsa tosous kai tosous egine enas aplos an0rwpws.... !!!!!!!
epote Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 loipon... o brad pit, exei thn jenifer aniston gia gynaika, exei POLLA ekatomiria euro kai dolaria kai gamimena YEN sth diathesh tou, einai oreos kai epitiximenos ARA htan o xristos sthn prohgoumenh zoh tou
TonyMontana Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote epote:</font><hr> loipon... o brad pit, exei thn jenifer aniston gia gynaika, exei POLLA ekatomiria euro kai dolaria kai gamimena YEN sth diathesh tou, einai oreos kai epitiximenos ARA htan o xristos sthn prohgoumenh zoh tou <hr /></blockquote> tote o bill gates poios itan? to big bang? :D
dark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 dhladh an isxyei kati tetoio to logiko poio einai? an eisai kalos sth mia zvh tha eisai kai se oles tis alles kalos? kai an eisai kakos sth mia zwh tha eisai kakos kai se oles tis epomenes? h mipos ginetai to antitheto?
pyro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 opa re, poso perneis? emena mou dinei 25% ka0aro
dark Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 genikotera pisteyete sthn metempsyxwsh? ki an nai h epomenh zwh mporei na einai se allon planhth h meta apo polla xronia? pos ekshgeitai oti merikoi anthropoi geniountai me megala talenta px sth mousikh
pyro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2002 den pisteuw apoti logika 0a katalabes logo tou oti den pisteueis sth logikh omws, den katalabes oti den pisteuw gia auto to logo 0a h0ela na sou pw oti den pistew
wert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Πάσα μαλακία αφού γιατρευτεί θα πληρωθεί... Είτε εδώ είτε εκεί....
pmghal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Για μενα ΑΝ πληρωσει καποιος θα πληρωσει σ' αυτη τη ζωη... οσο για την επομενη δεν εχω παει οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη και αν ειχα παει δε θα ημουν εδω για να εκφερω γνωμη! Οπως καταλαβατε ή δεν καταλαβατε συμφωνα με τα "λογικα" επιχειρηματα του pyro δεν πιστευω στην μετεμψυχωση, η οποια αποτελει μερος ανατολικων φιλοσοφιων. Οι δυτικες κοινωνιες και κατ' επεκταση φιλοσοφιες ανεκαθεν αποδεχονταν μια γραμικη θεωρηση της ιστοριας. Και αισθανομαι ομορφα που δεν ειμαι καταδικασμενος στη σαμσαρα (κυκλος συνεχων μετενσαρκωσεων). Μια ζωη ειναι το μεγιστο που μπορω να αντεξω και το μεγιστο που μπορει η ζωη να με ανεχτει!
TonyMontana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 egw eimai genika tis apopsis oti oi malakies epistrefontai - an auto prosthetei kati sto thema mas..
Gary Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 χμμμ επειδή όλα πληρονονται στην άλλη ζωή, εμπιστευθειτε μου τις οικονομίες σας ωστε όταν πάτε επιτέλους στην αλλη ζωή να τα πληρώσω εγω όλα (έχω μέσα εγω) αμέσως και έτσι δεν θα χρειαστεί να δουλεψετε :p Δεχόμαστε πιστοτικές Κάρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.