Nitrous18 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Aylus:<BR><STRONG>Re manges, katalavete kati:<P>Oi apozimioseis pou dikeounte oi sismopliktoi, pane analoga me ta rixter...<P>Oti kai na ginei, o Laliotis 8a leei 5,9...<BR>O sismos tou 99 htan pano apo 6, aftos edo 7.<P>Ka8onte lipon kai sofizonte malakies gia to va8os klp...<BR>Kouni8ike oloi i Ellada kai aftoi lene gia 5,9 mpas kai glitosoun kana frago...<P>P.S. To 3erate oti sti venzini yparxei akoma foros gia tous sismous tis 8essalonikis????<P><BR>LOL</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>exei dikio o filos etsi einai
placid Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 loooooooooooool loooooooooooool na po kati pou einai alitheia.. otan piga kozani tin epomeni mera egine o 6,6 kai tora pou tha xerete apo to chat oti eimai volo egine edo o 5,7 .. tespa augousto tha katebo kai athina gia kati meetings kai kati psilodouleies me ta paliopcomaagaza sas byeeeeeee
akpe Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Stam eimai sxedon 100% sigouros oti anerxetai sta 6R to orio. Auto dioti se sizitisi pou eixa epi periodou tou seismou tou 99 me kapoion, (tha paraleipsw to poios itan kai pou douleue gia eunoitous logous ;p ) anefere gia auto to nomo. Meta apo psaksimo se vivliothiki vrika merika paliotera arthra pou anevazane kai auta sto orio to 6.0R. Ektos ama exei ginei kamia allagi apo tote, auto den to kserw
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by akpe:<BR><STRONG>Stam eimai sxedon 100% sigouros oti anerxetai sta 6R to orio. Auto dioti se sizitisi pou eixa epi periodou tou seismou tou 99 me kapoion, (tha paraleipsw to poios itan kai pou douleue gia eunoitous logous ;p ) anefere gia auto to nomo. Meta apo psaksimo se vivliothiki vrika merika paliotera arthra pou anevazane kai auta sto orio to 6.0R. Ektos ama exei ginei kamia allagi apo tote, auto den to kserw</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>oxi gia na to les etsi tha einai apla nomiza oti htan 7.<BR>Pantws kai 12 na kanei pou tha vouliaksoume oloi aftoi tha poun 5,9.STADAR times,STADAR pragmata
placid Δημοσ. 1 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2001 stin kozani meta apo sizitisi me pollous kai apo oti eixe akoustei o seismos itane 7,2 .. den xero an eimai 100% sostos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.