filarhos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας από τότε που το αγόρασα, πριν ένα χρόνο, έκανε το εξής. Κάθε φορά που συνέδεα το καλώδιο του υπολογιστή έριχνε την ασφάλεια. Και λέω ότι το προκαλούσε αυτό γιατί με απλό πολύμπριζο δεν έπεφτε. Λοιπόν το έψαξα και δεν βρήκα τίποτα και επιπλέον το είχα αγοράσει από το Ε-shop και είπα αφού δεν τα βγάζω συνέχεια άστο και βλέπουμε. Όμως σήμερα που είχα ένα πρόβλημα και έπρεπε να βγάζω τον υπολογιστή από την πρίζα πολλές φορές τις περισσότερες μου έριχνε την ασφάλεια. Ακόμα και όταν ήταν συνδεδεμένα και απλώς γύριζα τον διακόπτη του τροφοδοτικού έπεφτε η ασφάλεια. Δεν έχει σημασία αν έχω επάνω έναν ή περισσότερα συστήματα, δοκίμασα και μόνο το κουτί με την οθόνη. Δοκίμασα και σε άλλες πρίζες τα ίδια (η ασφάλειες δεν έχουν πρόβλημα). Τι λέτε ότι μπορεί να φταίει δεν λέω 15€ έκανε αλλά θα χρειαστώ σίγουρα καινούριο (καμία πρόταση;;; ). Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Αυτό έχω
metalliord Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας από τότε που το αγόρασα, πριν ένα χρόνο, έκανε το εξής. Κάθε φορά που συνέδεα το καλώδιο του υπολογιστή έριχνε την ασφάλεια. Και λέω ότι το προκαλούσε αυτό γιατί με απλό πολύμπριζο δεν έπεφτε. Λοιπόν το έψαξα και δεν βρήκα τίποτα και επιπλέον το είχα αγοράσει από το Ε-shop και είπα αφού δεν τα βγάζω συνέχεια άστο και βλέπουμε. Όμως σήμερα που είχα ένα πρόβλημα και έπρεπε να βγάζω τον υπολογιστή από την πρίζα πολλές φορές τις περισσότερες μου έριχνε την ασφάλεια. Ακόμα και όταν ήταν συνδεδεμένα και απλώς γύριζα τον διακόπτη του τροφοδοτικού έπεφτε η ασφάλεια.Δεν έχει σημασία αν έχω επάνω έναν ή περισσότερα συστήματα, δοκίμασα και μόνο το κουτί με την οθόνη. Δοκίμασα και σε άλλες πρίζες τα ίδια (η ασφάλειες δεν έχουν πρόβλημα). Τι λέτε ότι μπορεί να φταίει δεν λέω 15€ έκανε αλλά θα χρειαστώ σίγουρα καινούριο (καμία πρόταση;;; ). Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Αυτό έχω Ότι πληρώσεις αυτό παίρνεις αλλά και από το eshop αδερφέ μου τι περίμενες
filarhos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ότι πληρώσεις αυτό παίρνεις αλλά και από το eshop αδερφέ μου τι περίμενες Μπα έτυχε δεν το είχα ψάξει, απλώς είχα πάει για κάτι ανεμιστηράκια (το έχω κόψει εδώ και δυο χρόνια) και λέω δεν αγοράζω ένα πολύμπριζο. Ε δεν ήθελα των 5€ που πουλάνε στα supermarket είπα να πάρω κάτι καλύτερο (η mge είναι γνωστή μάρκα). Το θέμα μου είναι αν είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά (δικαιολογείται να ρίχνει την ασφάλεια;;; ) και θα μου το αλλάξουν ή να μην κάνω τον κόπο. Επιπλέον τι άλλο να αγοράσω, ποιά μάρκα είναι καλή σε πολύμπριζα;;;
filarhos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μίλησα τώρα με e-shop και μου είπαν ότι μάλλον έχει πρόβλημα, θα το πάω από βδομάδα να το δούνε. Κάποιος που να έχει ιδέα τι γίνεται και έχει πρόβλημα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.