poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ναι σου βγαζει να τον αλλαξεις.οπως λεμε παντα παρε κατι και ας ειναι λιγο πιο ακριβο και ας εχει πανω κατι που τωρα δεν το χρειαζεσαι.αργοτερα ισως το χρειαστεις.
ostvarivanje Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αλλά πες το βιασύνη, πες το μη καλή γνώση (τότε νόμιζα ότι το ασύρματο δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω ethernet), πες το άγχος για το αν θα έχω ίντερνετ με το linux, αποφάσισα λίγο βιαστικά. Αλλά έτσι κι αλλιώς, 3 χρόνια το zyxel λειτουργεί απροβλημάτιστα. Οπότε και όταν αγοράσω ασύρματο (σκεπτόμενος καλύτερα), πάλι zyxel θα πάρω.
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 πολυς κοσμος πραγματι πιστευει οτι τα ασυρματα ειναι μονο ασυρματα και οτι ισως να μην παιζουν με καλωδιο.
ostvarivanje Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εχτές ξαναέπεσε η ταχύτητα στα 250-300, το έκλεισα, το ξανάνοιξα και λειτούργησε κανονικά (χωρίς reset).
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 οταν πεφτει δοκιμαζε και απο καποιο αλλο pc να κατεβασεις για να δεις και επισης δοκιμασε απο καποιο γρηγορο site πχ http://www.ati.com http://www.nvidia.com να δεις αν κανει το ιδιο
ostvarivanje Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Με άλλο pc το έχω κάνει ήδη, όταν είχε έρθει ο τεχνικός που συνδέσαμε του router μου στον φορητό του και κατέβαζε σταθερά με την ίδια χαμηλή ταχύτητα (250-300). Για γρήγορο site που λες, αρχίζω να κατεβάζω τη διανομή ubuntu, που πάντα έχει πάρα πολύ καλή ταχύτητα. Εχτές που είχε πάλι χαμηλή ταχύτητα, επειδή εκείνη τη στιγμή δεν κατέβαζα τίποτα, το παρατήρησα μόλις θέλησα να δω ένα βιντεάκι από το youtube και έτυχε να ήταν σε hd. Δομικάζω να κατεβάσω το ubuntu και έπιανε 300-320. Το κλείνω, το ξανανοίγω και έπιασε (πάντα για το ubuntu) 850-860. Πάντως, πριν μερικές μέρες προσπάθησα από το apple.com και κατέβασα και τον safari και το quicktime και κατέβαζε με 300. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας, αν είναι μια φορά στις 3 μέρες να το κλείνω και να το ξανανοίγω. Θα μείνω έτσι και όσο κρατήσει. Μετά θα πάρω κάποιο zyxel ασύρματο.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 τι να πω να μπουκωνει ετσι ευκολα?το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω ειναι 2 πραγματα.το ενα να πεφτει το margin στην γραμμη σου οποτε παρα πολλα errors οποτε μειωνεται η ταχυτητα.β.να εχει κατι το pc και να μπουκωνει τον ρουτερ οποτε ο ρουτερ να σερνεται και να αδειαζει μονο οταν το κλεισεις.αυτο το ειχα δει με cisco.το pc εστελνα διαφορα στον ρουτερ και ο cisco εμενε χωρις μνημη με ενα nat table τεραστιο και κολλουσε.αν θες δοκιμασε μονο με το ενα απο τα 2 pc σου να δεις αν θα το κανει και κοιτα και το margin ποσο ειναι οταν κατεβαζει αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.