hellodeath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Η κατασταση εχει ως εξης.Περιπου πριν 3 μερες αποφασισα να κανς format το pc μου στον οποιο εχω εναν 75 giga σκληρο με το λογισμικο μεσα και εναν 500 giga που τον εχς μονο για αποθηκευση.Πριν το format ολα δουλευαν ρολοι , ομως απο το format και μετα ο 75αρης με το λογισμικο μεσα (windows xp service pack 3) ειναι μια χαρα , ομωσ ο 500αρης αν και τον αναγνωριζει στο boot και στο pc μεσα ως προσθετο υλικο δεν μοθ τον βγαζει στον υπολογιστη μου ωστε να μπορω να τον ανοιξω και να τον χρησιμοποιοισω...εχει κανεισ ιδεα τι μπορει να συμβενει??? Συγνωμη αν εχω παραλλειψει καποια πληροφορια ομως ειναι το πρωτο μου Post οποτε δειξτε λιγη κατανοηση
M@ROUD@S Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγαινε my computer->manage->storage->disk management και παιξε εκει...
hellodeath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ τελικα τα καταφερα.Ευχαριστω Μαρουδα !!!
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγαινε my computer->manage->storage->disk management και παιξε εκει... !!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.