tonythemaster Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 προτα γεια σας φετος στυο σχολειο μου κανουμε για π1ι φορα τεχνολογια και μασ εχυν πι ποσ 8α κανυμε μια εργασια ολοι την χρονια και θα πρεπει να ειναι μηχανικη με την ομαδα μου σκεφτομαστε να κανουμε ενα robotaki ή ενανν κηνητηρα ομοσ υπαρχει προβλημε πρεπει να βρουμε τα υλικα και τα σχεδια γιαυτο ξερει κανενασ πων να κανει κατι απο τα 2?? και αν γινεται να μου στειλετε τα σχεδια ?? και κανενα αξιολογο μαγαζι?? βαιβεα ειμαι ανοιχτοσ και σε αλλες προτασεις (με την προιποθεσι να εχθμε σχεδια και μαγαζι )
dismemberer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Φαντάζομαι η τεχνολογία έχει πάρει τη θέση της ορθογραφίας στα μαθήματα ε?
eSATA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 κι εγω ρομποτακι ειχα φτιαξει με μοτερ απο τηλεκατευθυνόμενο... για την γραπτη εργασια θα βρεις απειρες πληροφοριες/φωτογραφίες στο νετ ... οσο για το σχεδιο να σου πω το δικο μου... μια στρογγυλη σανιδα για βαση απο πανω ενα μπολ στρογγυλο βαμμενο ασημι με κοκκινα λαμπακια απο αυτα που βαζουν στις καροτσες τα φορτηγα... μοτερ μαζι με ροδες απο τζιπακι τρακαρισμενο Μια ροδα μπροστα... Τρυπες στα πλαγια και περασμενο σπιραλ υδραυλικων εγκαταστασεων για χερια (ο θεος να τα κανει) Προχωραγε και αναβαν τα ματια του αλλα το μοτερ καηκε λογω πολλων Volts.. Τωρα θα μου πεις θελω με ποδια Ελπιζω να πηρες μια ιδεα παντως! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:46 ---------- Φαντάζομαι η τεχνολογία έχει πάρει τη θέση της ορθογραφίας στα μαθήματα ε? χαλαρωσε και εσυ με την ορθογραφια απλα εχει συνηθισει τα greeklish ...στο δημοτικο αγγλικο ερωτηματικο σου μαθανε να βαζεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ ως μάθημα επιλογής πάντως πήρα ψυχολογία αν και το δίνουμε γραπτές εξετάσεις . Τουλάχιστον θα είμαι στην τάξη με όλη την παρέα και δεν βλέπω να κάνουμε και πολλοί μάθημα ...
nickarmy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 εγω έκανα ολόκληρη εργασιάρα πάνω στο cern (ποιο συγκεκρημένα στον επιταχυντή) καιμαζι με εναν φίλο μου φτιάξαμε ιστοσελιδα (περιειχε αυτα που ειχε η εργασία μου) (το 20 το τσακοσαμε και στα 2 τετράμηνα) ασχετο το βιβλιο ουτε η φωτια δεν μπορει να το καψει τοσο κακογραμμένο που είναι
subdee Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 πλακα κανω μωρε Εγώ πάλι δεν μπορώ να αστειευτώ με τα χάλια της ορθογραφίας του, πόσο μάλλον αν λέει ότι είναι παιδί του λυκείου. Και η συνήθεια των greeklish ΔΕΝ είναι δικαιολογία. Έλεος δηλαδή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 ασχετο το βιβλιο ουτε η φωτια δεν μπορει να το καψει τοσο κακογραμμένο που είναι είπε ο nickarmy...
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ ως μάθημα επιλογής πάντως πήρα ψυχολογία αν και το δίνουμε γραπτές εξετάσεις . Τουλάχιστον θα είμαι στην τάξη με όλη την παρέα και δεν βλέπω να κάνουμε και πολλοί μάθημα ... Το μάθημα της Τεχνολογίας αν θυμάμαι καλά δεν είναι επιλογής. Topic starter, το μάθημα είναι αντικειμενικά άθλιο. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και απ' τον καθηγητή που θα έχεις. Εγώ θυμάμαι είχα κάνει μια ό,τι να 'ναι εργασία για τα γήπεδα, το πώς εξελίχθηκε ο τρόπος κατασκευής τους με τα χρόνια κλπ. Δε θυμάμαι να υπήρχε απαίτηση για να κάνουμε κάναν κινητήρα ή κάνα ρομποτάκι. Εκτός κι αν σας ζήτησε κάτι άλλο και όχι γραπτή εργασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.