Προς το περιεχόμενο

Πώληση μεταχειρισμένης μηχανής;

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγοράζουν, οι μεγαλύτεροι έμποροι τουλάχιστον. Αλλά να ξέρεις οτι θα στο αγοράσει τελείως κοψοχρονιά. Μπορείς να το συνδυάσεις με αγορά μηχανής από τον ίδιο αν ενδιαφέρεσαι, σε φάση ανταλλαγή κατευθείαν ή το βάζει σε λίστα προτεραιότητας για πούλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολλοί αλλά ξεκίνα από κάπου. Πάρε σβάρνα τους στάνταρ απατεών...εεε... μεγαλέμπορες (Βύνιος, Μπαξεβάνης, Τσαραμιάδης, Θεοδωράκης, GlobalMPC στην Αλεξάνδρας, Πέτσας στη Μεσογείων κλπ. αλλά είπαμε, είναι πολλοί). Μπές και στο σαητ της piaggio στα σημεία πώλησης και επικοινώνησε με τους στάνταρ πιατζάδες, ίσως εκεί στο πάρουν πιο εύκολα. Αλλά γιατί φοβάσαι την αγγελία και τον ιδιώτη; Κι εγώ όταν ήθελα να πουλήσω το εξάρ και βιαζόμουν σχετικά, γύριζα σε όλους τους εμπόρους και μου ξύνιζαν τη μούρη και κοίταζαν να μου το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί. Οπότε λέω δε το βάζω στη χρυσή ευκαιρία; Και βρέθηκε ένας τύπος και το πούλησα αμέσως, και μάλιστα στην τιμή που ήθελα (500 ευρώ πάνω απ' όσα μου έδινε ο πιο γενναιόδωρος έμπορος). Ποτέ δε ξέρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...