slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί δε τις αφήνουν μελαχρινές; Έχει σταματήσει η παραγωγή, δε τραβάγανε μωρέ.
Luciddream Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 χαχαχα καλα η προφορά τα σπάει.. πέρα απτην πλάκα όποιος έχει εμπειρίες καλοκαιρινές απο ελληνίδες που ζούνε στο εξωτερικό η απο ξένες που προσπαθούνε να μάθουν ελληνικά θα του θυμίσει ωραίες στιγμές... !! :-D:-D σε θέλω αγκα... !!
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ywp3hVHmjrU[/ame] το θεμα ειναι εβγαλαν τραγουδι για την Ελλαδα μονο?οτι θα εβγαζαν λεφτα απο την Ελλαδα?!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Τι μπούρδα είναι αυτή από πάνω ρε Toufas? Holy sith.. Το τραγούδι βέβαια είναι αρκετά τραγικό (σε αντίθεση με την ξανθιά..) Ah? Σας άρεσε αυτό το άτομο? Come on.. πολύ σκυλέ.. Είναι για πολύ Low budget πρ0ν imo. Ο Edy έπεσε αυτομάτως στα μάτια μου /Μαρία
klainmaingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ah? Σας άρεσε αυτό το άτομο? Come on.. πολύ σκυλέ.. Είναι για πολύ Low budget πρ0ν imo. Ο Edy έπεσε αυτομάτως στα μάτια μου /Μαρία Ε καλά δεν είπε κανείς οτι είναι μισ κόσμος ούτε οτι είναι για σχέση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.