clouder19 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό, έχει ανοίξει ένα site δημοπρασιών στο οποίο με λίγα λεπτά ή λίγα ευρώ κερδίζεις laptop, τηλεοράσεις, ps3 κτλπ. ΠΩΣ ΠΑΙΖΩ: βάζεις νούμερα από το 0 μέχρι όσο θες, κάθε προσφορά-bid που κάνεις χρεώνεται 1ευρώ. Κερδίζει αυτός που έχει παίξει το μικρότερο μοναδικό νούμερο.(στην αρχή έχεις 7ευρώ ΔΩΡΕΑΝ-αρα και 7bids προσφορές- αν γραφτείς από το λινκ μου που σας παραθέτω παρακάτω) http://www.***********/friend?ref_id=487833&set_country=gr αλλίως αν γραφτείτε απο την αρχική-home σελίδα έχετε 3 δωρεάν ευρώ (πράγμα που δεν σας συμφέρει).Δηλαδή παίρνετε 3ευρώ + 4ευρώ = 7ευρώ Δωρεάν επειδή γράφεστε σαν φίλοι μου με το παραπάνω link, και εγώ παίρνω 4 εικονικά ευρώ bonus απ' αυτό! το site είναι αξιόπιστο καθώς μόλις κέρδισε ένας φίλος μου με 3 προσπάθεις ενα λαπτοπ το asus eeepc 9000 (ο κωλόφαρδος)!:yes::yes: και καθώς άλλοι 2 φίλοι μου πακέτο των 25 ευρώ δωρεάν !!!Και άλλος ένας ψηφική κορνίζα toshiba με wifi κτλπ... ΠΡΟΣΟΧΗ δώστε πραγματικά στοιχεία γιατί αν κερδίσετε θα σταλέι το προιόν στην διεύθυνση σας, επίσης δώστε και το πραγματικό κινητό σας γιατί θα σας σταλέι ένας διαπιστευτήριος κωδικός (για να αποφεύγονται τα πολλαπλά accounts)! Κρυφές χρεώσεις κτλπ. δεν υπάρχουνε!
alakhai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 φιλαρακι απατεωνια μεχρι εκει που δεν παει... τηλεφωνησε τωρα και κερδισε ενα σπιτι, ενα αυτοκινητο, μια γυναικα... online λοταρια ειναι το site και οχι δημοπρασια οπως θελουν να το βαφτιζουν... Φρεσκο φρεσκο σε βλεπω στο Insomnia... μηπως γραφτηκες για καποιο συγκεκριμενο σκοπο?
alexandr0s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε αυτό που περιγράφεις δεν είναι δημοπρασία αλλά joker με ευρώ.
chiderboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εεε... Να προσέχουμε λίγο τι λέμε... Μην λέμε απατεώνα όποιον να ναι και θίγουμε έτσι όνοματα και υπολήψεις Το συγκεκριμένο site το ξέρω και το έχει ένας με άπειρη περιουσία που δεν ξέρει τι να την κάνει και την μοιράζει. Εγώ προχτές που μπήκα κέρδισα μια murcielago απο κει και σήμερα μου ήρθε με acs με μια δίμετρη Σουηδέζα θεά μέσα. Ευτυχώς ο τύπος έχει άπειρο χρήμα για πέταμα και έτσι προλαβαίνετε όλοι να κερδίσετε απο κάτι! Τρεχάτε! Είναι ευκαιρία!
TechnoState Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 άσε φίλε.... πάλιωσε κ αυτή η κομπίνα..
antonisid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε πως παει ο ανθρωπος να βγαλει χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.