brazilieros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Για σας παιδιά . Το πρόβλημα μου είναι το εξής . Έχω αρκετά DVD με ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες , ξέρετε αυτές που παίρνουμε από περίπτερο μέσο εφημερίδων κ λ π .Θέλω λοιπόν όλα αυτά τα DVD να τα συμπιέσω σε μορφή avi [Dvix-Xvid] αυτό εσείς θα μου το πείτε . Και να τα αποθηκεύσω σε κάποιον σκληρό ,αυτό που θέλω από εσάς είναι μου πείτε με πιο πρόγραμμα να κάνω την μετατροπή , δε με απασχολεί αν το πρόγραμμα θα είναι free η αν πρέπει να το αγοράσω , και να μου πει και πως κάνω της ρυθμίσεις . Σας θυμίζω οι ταινίες είναι ασπρόμαυρες και φυσικά δεν υπάρχουν υπότιτλοι . ΟΥΦ ΑΥΤΑ
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ προτιμώ το ConvetXtoDVD. Στην επιλογή για Κινητό->Γενικό (Mobile->General) μπορεί να μετατρέψει απευθείας το dvd σε avi. Στις ρυθμίσεις βάλε διπλό πέρασμα για καλύτερη ποιότητα (αν σε ενδιαφέρει) αλλά κάνει σχεδόν το διπλό χρόνο.
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 κατι πιο βατο Δες το AutoGordianKnot και τον επίσημο ελληνικό οδηγό.
brazilieros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 parsifal οταν ανευω επανω θα σε καλεσω στο χωριο για κατσικακι γαστρα
Kostaskouk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εγώ προτιμώ το ConvetXtoDVD. Στην επιλογή για Κινητό->Γενικό (Mobile->General) μπορεί να μετατρέψει απευθείας το dvd σε avi.Στις ρυθμίσεις βάλε διπλό πέρασμα για καλύτερη ποιότητα (αν σε ενδιαφέρει) αλλά κάνει σχεδόν το διπλό χρόνο. Η λύση που προτείνεις φαίνεται ενδιαφέρουσα, και χωρίς πολύ φασαρία. Έχω την έκδοση 3.6 του ConvetXtoDVD, αλλά δεν βρίσκω πουθενά την επιλονή Κινητό->Γενικό. Μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις λίγο ποιό αναλυτικά ? Σε ευχαριστώ...
ahristos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η λύση που προτείνεις φαίνεται ενδιαφέρουσα, και χωρίς πολύ φασαρία.Έχω την έκδοση 3.6 του ConvetXtoDVD, αλλά δεν βρίσκω πουθενά την επιλονή Κινητό->Γενικό. Μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις λίγο ποιό αναλυτικά ? Σε ευχαριστώ... Το DVDFab εννοεί ο micos000
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι ρε συ. Τι λέω. Το DVDFab εννοούσα. Σόρυ.
Kostaskouk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το DVDFab εννοεί ο micos000 Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Βέβαια υπάρχει κάποια διαφορά (?) ανάμεσα σε DVDFab και ConvetXtoDVD !!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:48 ---------- Ναι ρε συ. Τι λέω. Το DVDFab εννοούσα.Σόρυ. E... εντάξει. Όλοι κάνουμε λάθη. Έτσι κι' αλλιώς, είσαι expert σε πάρα πολλά θέματα (όπως συμπεραίνω από τις συμβουλές που δίνεις σε πάρα πολλές ερωτήσεις).
Kostaskouk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για σας παιδιά . Το πρόβλημα μου είναι το εξής . Έχω αρκετά DVD με ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες , ξέρετε αυτές που παίρνουμε από περίπτερο μέσο εφημερίδων κ λ π .Θέλω λοιπόν όλα αυτά τα DVD να τα συμπιέσω σε μορφή avi [Dvix-Xvid] αυτό εσείς θα μου το πείτε . Και να τα αποθηκεύσω σε κάποιον σκληρό ,αυτό που θέλω από εσάς είναι μου πείτε με πιο πρόγραμμα να κάνω την μετατροπή , δε με απασχολεί αν το πρόγραμμα θα είναι free η αν πρέπει να το αγοράσω , και να μου πει και πως κάνω της ρυθμίσεις . Σας θυμίζω οι ταινίες είναι ασπρόμαυρες και φυσικά δεν υπάρχουν υπότιτλοι . ΟΥΦ ΑΥΤΑ Λοιπόν βρήκα ένα απλό freeware πρόγραμμα, που μετατρέπει τα DVD σε AVI αρχεία. Το δοκίμασα, και νομίζω πως δίνει πολύ καλά αποτελέσματα. Για λεπτομέρειες, κοίταξε τις λεπτομέρειες: >Free DVD Rip and Burn Download from: [url]http://www.brothersoft.com/free-dvd-rip-and-burn-50353.html[/url] License: Freeware Requirements: No special requirements Publisher: Softwaredepo.com(1) Homepage: [url]http://www.softwaredepo.com[/url] Για περισσότερες λεπτομέρειες: [url]http://www.softwaredepo.com/dvd-rip.html[/url] FREE DVD Ripper is one of the powerful easy to use DVD Ripper tool for Video DVD devices. With Free DVD Ripper you can do the following: 1. Rip from most Video DVDs' [PAL/NTSC] with different encryptions to one of the following video output types: AVI, MPEG, MPG, ASF, WMV, MPE, MOV (QuickTime), MP4, MPEG-2 (ES, PS, TS), 2. Convert to any other format from one of the supported video codec. 3. You can adjust the settings of the output video file (i.e. the size, bit rate...etc). Features: * Show DVD content [Titles, Angles, Chapters] and preview each movie properties. * Convert DVD to DivX,Xvid or other AVI formats. * Convert DVD to WMV. * Convert DVD to MP4,H.264,H263 (iPod and PSP formats). * Convert DVD to MOV (QuickTime). * Convert DVD to ASF. * Convert DVD to OGG. * Support many audio codecs [AAC, AC3, MP3,Speex, Vorbis, MPA, MP2A]. * Convert DVD to MJPEG, MPEG-1, MPEG-2,MPEG-4. * Remove all the restrictions of DVD (CSS,Region, RCE, Sony ARccOS, PuppetLock). * Very easy to use, just by one click. * High ripping speed and wonderful output quality. * Preview while ripping, so that you can see which part of the movie is being processed. * Supports subtitles and languages * Lock DVD while ripping. * Shutdown PC when ripping complete. Supported Platforms: Works on 9x, Me, NT, 2k, XP, Vista
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση.Βέβαια υπάρχει κάποια διαφορά (?) ανάμεσα σε DVDFab και ConvetXtoDVD !!!! Βεβαίως και υπάρχει. Το ένα κάνει ακριβώς το αντίθετο από το άλλο. Δλδ, το Fab κάνει rip τα dvd ξεκλειδώνοντάς τα και στη platinum έκδοση μπορεί τα να συμπιέσει ώστε να χωράνε σε ένα dvd5 (4,37GB). Επίσης στην platinum σου προσφέρει την επιλογή για συμπίεση ενός dvd σε μορφή για κινητό ή avi. Με βόλεψε πολύ στε μετατροπή από dvd με ντοκυμαντέρ εφημερίδων σε avi. Υπάρχουν και δωρεάν λύσεις όπως σου λέει και ο Parsifal. Αντίθετα, το ConvertXtoDVD, μετατρέπει οτιδήποτε (σχεδόν) αρχείο βίντεο σε dvd (εξ ου και το ΧtoDVD στο όνομα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.