Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα αρχειων ccf σε links για rapidshare

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Γιάννη.

Η λογική πίσω απ τα ccf αρχεία είναι η κρυπτογράφησή τους ώστε να μη μπορούν να γίνουν report τα link στα οποία οδηγούν. Οπότε σίγουρα δε μπορείς να τα δεις με έναν απλό text editor. Δε γνωρίζω σίγουρα αν υπάρχει τρόπος να κάνεις αυτό που θες (αλλά αμφιβάλω).

Δημοσ.

Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.

Έτσι όπως το σκέφθομαι εγώ τουλάχιστον.

Σκέφτομαι κάτι σε στυλ, το CCF να "έχει" ένα μέρος σε μια βάση δεδομένων(στην ιστοσελίδα τους π.χ.) και από εκεί, με βάση ίσως κάποιου μοναδικού serial, να σου δίνει τον σύνδεσμο για να το κατεβάσεις.

Δε νομίζω δηλαδή καν οτι οι σύνδεσμοι βρίσκονται στα αρχεία.

Δημοσ.
Χαμήλωσε Up/Download, αν δε το έκανες ήδη.

+ μείωσε τον μέγιστο αριθμό αρχείων που κατεβάζει συγχρόνως και το πλήθος των segments αυτών, αν δεν είναι αρκετό το παραπάνω.

• Members
Δημοσ.
Μπορείς να ανοίξεις και να κατεβάσεις ccf αρχεία με το jdownloader αν θες να το δοκιμάσεις. Εμένα με βολεύει καλύτερα από το cryptload.

Άλλη μια ψήφος στο JDownloader. Πολύ βολικός downloader manager - εδώ και λίγο καιρό έχω αντικαταστήσει με αυτό τον Flashget και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! Πολύ πιο βολικό από το Cryptload και διαχειρίζεται μια χαρά τα ccf αρχεία...

Δημοσ.
+ μείωσε τον μέγιστο αριθμό αρχείων που κατεβάζει συγχρόνως και το πλήθος των segments αυτών, αν δεν είναι αρκετό το παραπάνω.

Κοιταγα τωρα αλλα δεν βρηκα απο που τα ρυθμιζουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...