IMAndreas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτή παίρνει οπτική ίνα....τώρα για το real time decoding 5.1 που λες δεν ξέρω....
fabiawrc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 πεστα ρε yiannis_1!!! και σου λεει ο αλλος μεινε με την onboard εισαι μια χαρα.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.αν δεν εχετε δοκιμασει μην γραφεται οτι να ναι..
IMAndreas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι....τώρα που θα βάλω ξεχωριστή κάρτα ήχου να αφαιρέσω τους drivers περι ήχου της motherboard ή δεν παίζει ρόλο?
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν χρειάζεται να τους αφαιρέσεις. Απλά να απενεργοποιήσεις την οnboard κάρτα ήχου από το bios...
yiannis_1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω τους έβγαλα τελείος. Toυς είχα αφήσει αρχικά αλλά όταν άκουσα την εξωτερική... Είδα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας με παιχνίδια και λοιπούς ήχους του συστήματος και έστειλα τους soundmax στον αγύριστο. Και σκέφτομαι σοβαρά και την αγορά καμιάς sounblaster X-Fi XTREME MUSIC(πιστεύω πως εχει καλύτερες εξόδους και γενικότερα καλύτερο το αναλογικό κομμάτι της κάρτας) ή έστω και την φθηνής audigy pci περισσότερο για να δοκιμάσω τους πειραγμένους drivers του D-k.
grimpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις εντελώς την onboard από το BIOS, πριν εγκαταστήσεις την κάρτα ήχου.
IMAndreas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις εντελώς την onboard από το BIOS, πριν εγκαταστήσεις την κάρτα ήχου. ακυρο: παίζει κάτι παρόμιο με την κάρτα γραφικών? έχω εγκαταστήσει το agp chipset driver....να το βγάλω/απενεργοποιήσω ή δεν παίζει ρόλο?
MasterX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ... Εδώ και μία εβδομάδα είμαι με τα Ζ-2300 και δεν νομίζω να ξαναλλάξω ηχεία για πολύ καιρό... Φιλε, επειδη τα εβαλα στο ματι και γω, απο που τα πηρες και πόσο?
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Aπό το plus4u στα €155 περίπου. Αλλά απ'ότι βλέπω είναι πλέον εξαντλημένα...
MasterX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ναι στον Κωτσοβολο τα ειδα και εγώ.. τα εχει... Μηπως πανε για καταργηση (για τι απ'οτι διαβασα ψαχνοντας ειναι αρκετα παλια, 4 χρονων) και γι αυτό τα εχουν πλεον ελαχιστα μαγαζια? Νομιζω μεχρι το καλοκαιρι τα ειχε και το e-shop γυρω στα 130...
MasterX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 σε ασημι χρωμα βγαινει? δεν παιζει μαύρο??????
IMAndreas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω πόσο παλιά είναι.....σε ένα χρώμα βγαίνουν ασημι-μαύρο μαζί είναι....αν τα θες πιο μαύρα άσε πάνε τις σίτες
cebit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις εντελώς την onboard από το BIOS, πριν εγκαταστήσεις την κάρτα ήχου. Η μόνη περίπτωση που το έχω συναντήσει (και το επικυρώνω) ως συμβουλή είναι σε (α-)συνεργασία με κάρτες ήχου που προσφέρουν ASIO drivers/support. To point εκεί είναι να αποφεύγονται conflicts ή τουλάχιστον να βγαίνουν από την μέση σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα. Αν δουλεύει το computer και με τις δύο, δίχως πρόβλημα γιατί να την κάνει disable ? To μόνο λογικό επιχείρημα που μπορώ να δεχτώ είναι "ξες εγώ θέλω μία κάρτα ήχου στο PC μου και μόνο, για να την κουμαντάρω". Αν η καινούρια κάρτα (η καλή δηλαδή και η χρυσοπληρωμένη) μπορεί να κάνει IRQ sharing, που και αυτό σήμερα δεν είναι τόσο αναγκαίο όσο με τα παλαιότερα λειτουργικά, μπορεί κάλιστα να συνυπάρξει με την <<καλή>> και <<ακριβή>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.