Προς το περιεχόμενο

αγορά ποιοτηκής κάρτας ήχου

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Θέλω να αγοράσω μια κάρτα ήχου με επιχρυσωμένα "βισματάκια" για μέγιστη ποιότητα και ελάχιστη απώλεια.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές:

Creative Sound Blaster X-FI XTREME music

Asus Xonar DX Sound

Asus Xonar D1 Sound

Τα ηχεία που θα χρησημοποιώσω είναι ή τα logitech z-4 ή τα logitech z-2300 ή τα creative gigaworks t40 series II.

Ποιά από τις 3 μου προτείνετε? Μήπως υπάρχει κάποια περίπου στα ίδια λεφτά να μου προτείνετε?

Ας απαντήσουν όσοι γνωρίζουν...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικά, ίσως οι Xonar είναι καλύτερες. Επίσης, ιδιαίτερα διαδεδομένες είναι οι μετατροπές στις DX που τους αλλάζουν τα ενισχυτικά κομμάτια με πολύ καλύτερα.

Δεν ξέρω τι απόδοση έχουν στα παιχνίδια, αν σε ενδιαφέρουν αυτά.

Προσωπικά, μάλλον Xonar θα έπαιρνα και ίσως την πείραζα κιόλας αν έφτιαχνα κάρτα ήχου για μουσική.

Δημοσ.

Η κάρτα ήχου και τα επιχρυσωμε βυσματακια ειναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί. Δώσε την προσοχή και τα λεφτά σου στον μεγαλύτερο και ποιο αδύναμο κρίκο, τα ηχεία...

Δημοσ.

Για ηχεία έχω χρησιμοποιήσει και τα 3 που αναφέρεις. Εδώ και μία εβδομάδα είμαι με τα Ζ-2300 και δεν νομίζω να ξαναλλάξω ηχεία για πολύ καιρό...

Δημοσ.

Βασικά έπεσε λίγο το budget και τώρα ένα 2 επιλογές:

1) να πάρω z4 και κάρτα ήχου

2) να πάρω z-2300

μάλλον την δευτερη θα επιλέξω...

Δημοσ.
Βασικά έπεσε λίγο το budget και τώρα ένα 2 επιλογές:

1) να πάρω z4 και κάρτα ήχου

2) να πάρω z-2300

μάλλον την δευτερη θα επιλέξω...

..και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν λέω, και τα Ζ-4 είχαν πολύ καλό ήχο αλλά δεν μπορούν να φτάσουν τον διαχωρισμό και την δύναμη των z-2300...

Δημοσ.

Κοίτα δεν ξέρω για τη χρήση προορίζονται αυτά που μου έδειξες αλλά θα τα έχω για χρήση στο pc και τα ηχεία είναι σχετικά κοντά σε εμένα, το δωματιό μου είναι 25τ.μ., αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η ποιότητα ήχου και όχι η ένταση....

Δημοσ.

Φυσικά και να πάρεις.

Ακόμα και η φτηνότερη creative των 30 euro θα σου δώσει κλάσης καλύτερο ήχο απο την onboard.

Βασικά και μόνο το ότι θα σου καθαρίσει τον ήχο απο τα σφυρίγματα του σκληρού και τις υπόλοιπες παραμβολές που εχουν οι περισσότερες onboard είναι αρκετό.

Εγω άκουσα διαφορές όταν απο το onboard του asus p5k πήγα σε discrete creative 4750 που ηταν η μεσαία κάρτα της creative το 2000-2001...

Απλός οι onboard είναι η εύκολη και φθηνή λύση και όλοι μένουν με αυτές.

Κρίμα γιατί και κάποιοι με πολύ με καλά speakers μένουν με τις onboard.

Αντί για creative και asus δες και για maudio.Αν και δεν ξέρω αν εχει surround αφού είναι για άλλη δουλειά.

Αν έπερνες τα monitor και όχι το surround αυτή θα ήταν super.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1032542

Δημοσ.
Πόσα λεφτά δίνεις για κάρτα και τι ανάγκες έχεις; ενδιαφέρεσαι για 5.1 κτλπ; η αυστηρά για στερεοφωνικό ήχο;

στερεοφωνικό ήχο κυρίως για μουσική (ο λόγος που πήρα και 2.1 ηχεία)

αυτή εδώ θα πάρω, πιστεύω πως είναι καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...