Προς το περιεχόμενο

απλα...netbook ?

theo_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να εχει ενα netbook 3d vga.

Καλά για την αποκωδικοποίηση HD content (αν υπάρχει τέτοιο πράμα σε ανάλυση οθόνης netbook) αλλά πιος κάθεται να παλέψει game σε 10"-12"

Πίστευα πως ο προσανατολισμός των netbook ήταν πολύ διαφορετικός.

Facebook - email -msn-internet και youtubing οποδήποτε με την αυτονομία και την ελευθερία που παρέχει το πολύ μικρό μέγεθος.

Για laptop οκ το καταλαβαίνω αφου σε lanparties πάντα ενα 3d laptop δίνει την λύση αλλά έτσι που πάμε θα λέμε για netbook - desktop replacment.

Ποιότητα-αυτονομία-οθόνη-σκληρός (για mp3 σε party) σφαιράτο stable λειτουργικό, passive cooling κανά divxάκι και τιμή κάτω απο 300.

Συμφωνώ απόλυτα, απλά με τα κλασσικά 10" και την απαίσια ανάλυση 1024χ600 δεν μπορείς ούτε browsing της προκοπής να κάνεις, πρέπει να είσαι συνέχεια σε full screen mode γιατί σου τρώνε χώρο οι μπάρες. Θεωρώ οτι 12.1 είναι η χρυσή τομή φορητότητας και χρηστικότητας, αυτό το έχουν πάρει χαμπάρι οι εταιρείες και για αυτό αν κάποιος θέλει 12αρι ως τώρα έπρεπε να δώσει πάνω απο 900Ε. Η Dell έκανε το "λάθος" να βγάλει φθηνό 12αρι laptop και αφού τα σήκωσαν όλα είδε οτι έκοψε πωλήσεις από τα ακριβότερα μοντέλα διόρθωσε το λάθος και το κατήργησε. Αν δεις και στο site η νέα σειρα με 12αρια είναι μόνο με C2D στα 800+Ε.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια να κανω και εγω την ερωτηση μου μιας και με απασχολει το θεμα netbook. η αληθεια οτι εχω ενα sony vaio 13.3 και ειμια πολυ ευχαριστημενος ωστοσο θα ηθελα κατι πιο φορητο. και θελω να ρωτησω αυτα τα netbook σηκωνουν πχ το office 2007? ή θα σερνονται? εγω το θελω κυρίως για office και καμια παρουσιαση σε powerpoint. γι αυτο θελω και vga εξοδο. τι λετε? θα μπορεσω να κανω τη δουλεια μου?

Δημοσ.

Άνετα Office 2007,είναι ιδανικά για παρουσιάσεις. Άσχετο που είναι και πολύ εντυπωσιακά και ψαρώνουν τους παρευρισκομένους. :lol:

Δημοσ.
Άνετα Office 2007,είναι ιδανικά για παρουσιάσεις. Άσχετο που είναι και πολύ εντυπωσιακά και ψαρώνουν τους παρευρισκομένους. :lol:

@off topic Εχω την εντυπωση πως νομιζεις ή οτι εισαι πολυ εξυπνος ή απευθυνεσαι σε πολυ κουτα ατομα.....IPOD 1ης γενιας μεταχειρισμενο και 129Ε οταν βγαινει το IPOD 3G καινουργιο στο κουτι του με 199Ε? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...