Προς το περιεχόμενο

The Official Bones Season 5 Topic - ΠΡΟΣΟΧΗ: Spoilers μέχρι και την 4η Season!

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την ξεκίνησα και εγώ χαζά χαζά έχω δει 4-5 επεισόδια.Όλα αυτοτελή είναι;

Ειναι αυτοτελη αλλα μερικες φορες η ''σκια'' ενος σημαντικου εγκληματια που την μπαινει στην ομαδα και τους απειλει και γενικα ειναι δυσκολος αντιπαλος για να τον συλλαβουν,επανερχεται ποτε ποτε.Παρολο οτι δηλαδη ερευνουν αλλον ,γινονται αναφορες και συσχετισμοι με καποιον αρχιεγκληματια.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

^^Μια δυο φορες το'χουν κανει αυτο και μπορει να περασει και μια ολοκληρη σεζον για να ξανασχοληθουν.Τις εχω δει ολες τις σεζον,νταξει καλουτσικη ειναι για να περναει η ωρα.Στηριζεται παντως πολυ στη τρελη χημεια του Boreanaz και της Deschanel η οποια ειναι και ενας σημαντικος λογος που το βλεπω ακομα.

Δημοσ.

Καποια αλλα θελγητρα ειναι η επιστημονικοτητα της σειρας,τα εγκυκλοπαιδικα στοιχεια που μαθαινεις,αν προσεχεις τι λενε για την ανθρωπινη ανατομια και τους διαφορους μικρο οργανισμους,το γεγονος οτι ο Boreanaz ειναι ενας αντιηρωας ουσιαστικα,σπανιο για Αμερικανικη σειρα,δεν ειναι πλουσιος ,ουτε κυνηγα το Αμερικανικο ονειρο, δεν ειναι περηφανος για οτι αναγκαστηκε να κανει οταν ειχε πολεμησει στο Ιρακ σαν ελευθερος σκοπευτης.

Τελος ειναι ενας ρομαντικος τυπος που το ποιο σημαντικο για αυτον ειναι οι ανθρωπινες σχεσεις.Σε ενα επεισοδιο που ο αρχηγος καποιου καρτελ ναρκεμπορων απειλει την γιατρο -συνεργατιδα του,τον δειχνει να πηγαινει κρυφα και να του χωνει το πιστολι στην μουρη λεγοντας του οτι αν παθει κατι θα τον σκοτωσει σιγουρα.

Αντιθετα η dr. Bones (Deschanel) ενω ειναι πολυ ζεστος ανθρωπος,εχει μεσα της εντονες τις πληγες της παιδικης της εγκαταλειψης και εχει πιστεψει οτι ο μονος τροπος να ειναι κανεις ευτυχισμενος ειναι μεσω της κοινωνικης και επαγγελματικης ανελιξης.Φερεται λοιπον πολυ ψυχρα μεχρι σκληρα πολλες φορες και στον Booth (Boreanaz) με τον οποιον ειναι κατα βαθος ερωτευμενη αλλα και με τους αλλους συναδερφους της ,που κατα βαθος τους αγαπα πολυ και ειναι καλοι φιλοι της.

Η ταση για ισοπεδωτικη εκλογικευση των παντων που εχει,κρυβει την τραυματικη της παιδικη ηλικια που εχει σαν αποτελεσμα να αρνειται ,προς το παρον να γινει πιο συναισθηματικη προς τον ανδρα που αγαπα και τους αλλους ,για να μην πληγωθει.Ετσι ποτε ποτε διαμορφωνει σχεσεις διασκεδασης μερικες φορες με το αλλο φυλο αλλα οχι ουσιας.(Οπως ενω ειχε μια σχεση με ενα ενδιαφεροντα ανθρωπο,συναδελφο του Booth εκανε πισω στο κρισιμο σημειο και ενω ολα πηγαιναν καλα μεταξυ τους γιατι κατα βαθος ειναι ερωτευμενη με τον Booth,που ομως ο αυθορμητος και εκρηκτικος του χαρακτηρας την κανει να αισθανεται ανασφαλης.)

Δημοσ.

Η ταση για ισοπεδωτικη εκλογικευση των παντων που εχει,κρυβει την τραυματικη της παιδικη ηλικια που εχει σαν αποτελεσμα να αρνειται ,προς το παρον να γινει πιο συναισθηματικη προς τον ανδρα που αγαπα και τους αλλους ,για να μην πληγωθει

Το παραδεχθηκε αν θυμαμαι καλα και σ'ενα επεισοδιο οπου

οπου ο Μπουθ της ζητησε να ειναι μαζι αλλα αρνηθηκε

Παντως she rationalises everything.

benign,πολυ καλη αναλυση.Μηπως εισαι ψυχολογος?:-)

Δημοσ.
Το παραδεχθηκε αν θυμαμαι καλα και σ'ενα επεισοδιο οπου

οπου ο Μπουθ της ζητησε να ειναι μαζι αλλα αρνηθηκε

Παντως she rationalises everything.

benign,πολυ καλη αναλυση.Μηπως εισαι ψυχολογος?:-)

Οχι φιλε μου καθηγητης Αγγλικων και εχω και πτυχιο Φιλοσοφιας απο Αγγλικο Πανεπιστημιο.Αλλα παντα μου αρεσε η ψυχολογια.(Και η σεξολογια.:devil:)

Ευχαριστω ομως για τα καλα σου λογια.Να εισαι καλα,καλο χειμωνα και ατρολαριστο.;)

Δημοσ.

Οκ, αρχιζω να εκνευριζομαι... Ειμαι στο 0409 και ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ!!!!!! Ουτε ενα φιλι ρε παιδια, κατι την γαντεμια μου!!!!!!

Αργουμε, αργουμε???

Δημοσ.
Καποια αλλα θελγητρα ειναι η επιστημονικοτητα της σειρας,τα εγκυκλοπαιδικα στοιχεια που μαθαινεις,αν προσεχεις τι λενε για την ανθρωπινη ανατομια και τους διαφορους μικρο οργανισμους

Βασικά αν δεν ήταν τόσο ενδιαφέροντα αυτά τα εγκυκλοπαιδικά στοιχεία και οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν δεν πρόκειται να έβλεπα άλλο επεισόδιο.Τώρα όχι φανατικά επειδή δεν υπάρχει κάποια ιστορία,αλλά κούτσα κούτσα όποτε θέλω να περάσει ένα 40άλεπτο,θα την δω τη σειρά.

Δημοσ.

Παντως να πω την αληθεια, η τεταρτη σεζον δεν εχει αρχισει καθολου καλα.

Ενω το τελευταιο του τριτου ηταν πολυ καλο, με ξενερωσαν απιστευτα τα επεισοδια στην αγγλια, το οτι χωρισαν οι χοτζινς με την ανγκελα και το γυρισε σε λεσβια.... Μην πω η ιστορια μτ τον ζακ...

Δεν παμε καλαααα

Δημοσ.
με την ανγκελα και το γυρισε σε λεσβια

Πάντως η φίλη της ανγκελα και πολλή ηθοποιός,ηθοποιάρα δηλαδή.

Κατά τα άλλα συμφωνώ ,μετά τα μέσα της τετάρτης σεζόν έπεσε πολλή η σειρά.

Το τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης με το ζόρι την είδα,και την πέμπτη την σταμάτησα στην μέση.

Δημοσ.
Παντως να πω την αληθεια, η τεταρτη σεζον δεν εχει αρχισει καθολου καλα.

με την ανγκελα και το γυρισε σε λεσβια....

How come this is bad?

Δημοσ.
How come this is bad?

Νιωθω οτι προσπαθουν να με πιασουν κοτσο.. Λες και δεν εχουν να πουνε τπτ, και πετανε ενα συνταρακτικο γεγονος για να ξυπνησει ο κοσμος.. lame...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πωωωω δλδ επρεπε να φτασουμε στο 0516 για να δουμε

επιτελους να φιλιουνται και γενικα λιγο συναισθηματικη φορτηση.. Και του εκατσε και χυλοπιτα!!!!

Παντως σιγουρα η πεμπτη χρονια πολυ καλυτερη απο την τεταρτη... ως τωρα τουλαχιστον..

Δημοσ.

οντως η πεμπτη πολυ καλη... αντε να ξεκινησουν τα επομενα..

Υ.Γ. παντως οι σεναριογραφοι ειναι παντελως ανιδεοι στα season finale.. προχειροφτιαγμενα, και χωρις τπτ το ιδιαιτερο.. μηπως να εβλεπαν λιγο λοστ??? :-D

Δημοσ.
οντως η πεμπτη πολυ καλη... αντε να ξεκινησουν τα επομενα..

Υ.Γ. παντως οι σεναριογραφοι ειναι παντελως ανιδεοι στα season finale.. προχειροφτιαγμενα, και χωρις τπτ το ιδιαιτερο.. μηπως να εβλεπαν λιγο λοστ??? :-D

Απλώς τελειώνουν κανονικά. Πιστεύω εσκεμμένα δεν αφήνουν το κοινό σε αγνία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...