Προς το περιεχόμενο

E-shop Πρόβλημα με εγγύηση Σκληρού Δίσκου

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραμύθια σου λένε.

Κατ'αρχήν αν ανοίξουν τον δίσκο στο eshop... χάνουν και αυτοί την εγγύηση της WD!

Δεν νομίζω να είναι τυπική διαδικασία σε οποιοδήποτε σερβις να ανοίγουν τον δίσκο. Συνήθως κοιτάνε μέσω software για bad sectors και τον κοιτάνε εξωτερικά για χτυπήματα. Ακόμη και στην ίδια WD έτσι κάνουν.

Εσωτερικό χτύπημα στον δίσκο πρώτη φορά ακούω! Δηλαδή είχε τόσο δυνατή πτώση ο δίσκος που έσπασε εσωτερικά (αλλά όχι εξωτερικά :P).

• Super Moderators
Δημοσ.

για εξωτερικό χτύπημα λέει το eshop, όχι εσωτερικό...

Σε 2η επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι έχει κουνηθεί από τη θέση του ένα κομμάτι του εξωτερικού πλαστικού που τον περιβάλλει και ότι αυτός είναι λόγος για να μην ισχύει η εγγύηση. Λένε ότι μετά δεν θα τους καλύψει τους ίδιους η WD...
Δημοσ.
για εξωτερικό χτύπημα λέει το eshop, όχι εσωτερικό...

Στο 1ο τηλεφώνημα μου είπαν εσωτερικό. Μετά τα γύρισε (μίλησα με τον ίδιο υπάλληλο) και έλεγε για εξωτερικό....

Δημοσ.

Έχω στείλει 3 φορές δισκό στην WD καθώς εδώ στο Ελλαδιστάν μου τα μάσαγαν και τις 3 φορές μου τον αντικατέστησαν. Τα ταχυδρομικά συστήμενα είναι γυρώ στα 9-11 ευρώ. Μια προσεκτική συσκευασία θέλει. Να βρείς και κάποιο αντιστατικό σακουλάκι να τον βάλεις. Παντα σε 10 μέρες είχα καινοούργιο πίσω. Την μια φορά αντι για 40αρι μου έστειλαν 80αρι καθώς δεν είχαν 40αρι. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στα links που παραθέτωνται από πάνω.

Δημοσ.

Σε λίγο θα πρέπει να τους βάζουμε να υπογράφουν φωτογραφίες των προϊόντων πως σε αυτή την κατάσταση τα παρέλαβαν όταν τα επιστρέφουμε μέσα στην εγγύηση ...

Τώρα όσο και να χτυπιέσαι μαζί τους, ποιος σου λέει πως δεν θα τον πετάξει κάποιος στον τοίχο και θα πει μετά πως έτσι τον παρέλαβε; Η πως δεν του έπεσε από τα χέρια όταν τον παρέλαβε;

Έλεος πια με τα παλικάρια...

Δύο δίσκους έχει χρειαστεί να επιστρέψω στο πλαίσιο πολύ παλιά, ο ένας με σκασμένο πυκνωτή και ο άλλος (DOA) να κάνει σαν τρακτέρ και η διαδικασία αλλαγής την πρώτη φορά κράτησε δύο ώρες και τη δεύτερη δύο λεπτά (μπροστά μου τον έβαλαν σε μηχάνημα, άκουσαν πως έκανε σαν συναυλία black sabbath και μου έδωσαν πιστωτικό επί τόπου)...

Όχι πως είναι άγια παιδιά κι εκεί, αλλά δεν το λυσσάνε τόσο πολύ.

Και χ**στηκα αν είναι 5 ευρώ ακριβότερα στην τελική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...