Προς το περιεχόμενο

E-shop Πρόβλημα με εγγύηση Σκληρού Δίσκου

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας WD 250GB φορητός εξωτερικός σκληρός που είχα (9 μήνες) σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει. Από το e-shop μου είπαν ότι βρέθηκαν 2 προβλήματα: 1. Bad sectors και 2. Ο σκληρός είχε κουνηθεί από τη θέση του εσωτερικά (δηλ. είχε χτυπηθεί).

Μου είπαν ότι αν το πρόβλημα ήταν μόνο το 1ο, θα τον αντικαθιστούσαν. Τώρα έτσι πως είναι λένε ότι η WD δεν θα τους τον αντικαταστήσει.

Μπορώ και έχει νόημα να κάνω κάτι?

Τον σκληρό δεν θυμάμαι κάποια φορά να τον είχα χτυπήσει, αλλά για να το πούν μάλλον έγινε χωρίς να το καταλάβω...

Δημοσ.

έχω ανοίξει έναν 250 τον μαύρο. ο δίσκος μέσα ήταν τόσο καλά βιδωμένος σε μια τετράγωνη βάση, που δεν υπήρχε περίπτωση να κουνηθεί από την θέση του. μάλλον σου λένε χαζομάρες για να γλυτώσουν την διαδικασία.Εξάλλου εάν ήταν τόσο μεγάλο το χτύπημα ώστε να κουνηθεί μέσα, θα είχε εμφανή σημάδια και έξω. Στην τελική ας αποδείξουν αυτοί, ότι δεν ήταν ο δίσκος έτσι, όταν τον αγόρασες. Εφόσον δεν έχει εμφανή σημάδια ανοίγματος δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Σε λίγο θα σου πουν ότι τον άνοιξαν και μέσα και βρήκαν έναν κόκκο σκόνης… ήμαρτον… Το μόνο σίγουρο είναι ότι έμπλεξες.

Δημοσ.
έχω ανοίξει έναν 250 τον μαύρο. ο δίσκος μέσα ήταν τόσο καλά βιδωμένος σε μια τετράγωνη βάση, που δεν υπήρχε περίπτωση να κουνηθεί από την θέση του. μάλλον σου λένε χαζομάρες για να γλυτώσουν την διαδικασία.

Πώς όμως μπορώ να το αποδείξω αυτό?

Δημοσ.

Να το αποδειξεις μονο αν στο δειξουν αλλα δεν βγαζεις ακρη.Αυτο ειναι το τιμημα τον φτηνων αγορων φιλε μου.Ας πηγαινες σε αλλο μαγαζι να το επαιρνες 10 ευρω ακριβοτερα κα σου ελεγα για ποτε στον αλλαζαν

Δημοσ.
Να το αποδειξεις μονο αν στο δειξουν αλλα δεν βγαζεις ακρη.Αυτο ειναι το τιμημα τον φτηνων αγορων φιλε μου.Ας πηγαινες σε αλλο μαγαζι να το επαιρνες 10 ευρω ακριβοτερα κα σου ελεγα για ποτε στον αλλαζαν

Καλα μην είσαι σίγουρος ότι και αλλού δεν θα μου λέγαν τα ίδια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:03 ----------

Σε 2η επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι έχει κουνηθεί από τη θέση του ένα κομμάτι του εξωτερικού πλαστικού που τον περιβάλλει και ότι αυτός είναι λόγος για να μην ισχύει η εγγύηση. Λένε ότι μετά δεν θα τους καλύψει τους ίδιους η WD...

Δημοσ.

Φιλε να σου πω οτι περιμενω 4 βδομαδες προιον που ηταν doa και ακομα τπτ?...απο μενα και απο γνωστους φιλους εχουν φαει μαυρο γιατι φροντισα να τους κραξω δεοντως...εδωσα 850 ευρω και ακομα δεν εχω δει που πηγαν...μια 20-30ρια πελατες τους χασανε...οτι μπορει ο καθενας

Δημοσ.
Για στείλε ένα email στην WD κατευθείαν και εξήγησε τους τι γίνετε.

Βρήκα αυτό http://support.wdc.com/warranty/index_end.asp?lang=en

και από ότι φαίνεται μπορώ να τους στείλω απευθείας εγώ τον δίσκο (και να μου τον αντικαταστήσουν)

Δημοσ.
Ναι μπορείς. Από όσα γνωρίζω όμως χρειάζεται μία ειδική συσκευασία αποστολής.

Δηλαδή? Που μπορώ να την βρώ? Αν το τυλίξω προσεκτικά με αυτό το πλαστικό με τις φουσκάλες και τον βάλω σε κουτί χωρίς να κουνιέται?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχει σπάσει εξωτερικά είναι αναμενόμενο να μην στον αλλάζουν, κλασικά πράγματα...

τα ταχυδρομικά για να τον στείλεις στην WD ποιος τα πληρώνει και πόσα είναι?

γιατί παίζει να μην αξίζει να τον στείλεις αν με τα ίδια χρήματα παίρνεις μεγαλύτερης χωρητικότητας δίσκο...

Δημοσ.

και πως γνωριζουν πως ειναι στο εσωτερικο του; και τι τους ενδιαφερει; αν δεν φαινεται να εχει κατι εξωτερικα (σπασμενος ή ασχημα χτυπημενος) και απλα δεν λειτουργει ειναι υποχρεωμενοι να στον αλλαξουν...

Δημοσ.
και πως γνωριζουν πως ειναι στο εσωτερικο του; και τι τους ενδιαφερει; αν δεν φαινεται να εχει κατι εξωτερικα (σπασμενος ή ασχημα χτυπημενος) και απλα δεν λειτουργει ειναι υποχρεωμενοι να στον αλλαξουν...

Και αν εσύ τον έλουσες με καφέ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...