Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακά κανάλια σε PHILIPS 42PFL7404H/12

xlv650

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματοποίησα αγορά της τηλεόρασης PHILIPS 42PFL7404H/12 η οποία έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη που υποστηρίζει DVB-T MPEG4 (φυλλάδιο τηλεόρασης - http://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl7404h_12/42pfl7404h_12_pss_ell.pdf). Το πρόβλημα είναι ότι πιάνει μόνο τα αναλογικά κανάλια και δεν βρίσκει κανένα ψηφιακό. Ψάχνοντας το μενού των ρυθμίσεων δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για συντονισμό και εγκατάσταση ψηφιακών καναλιών. Φυσιολογικά θα έπρεπε κατά την αυτόματη εγκατάσταση καναλιών εκτός από τα αναλογικά να βρει και τα ψηφιακά. Καμμιά ιδέα κανείς;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:46 ----------

Να ρωτήσω και το άλλο. Όταν η τηλεόραση υποστηρίζει DVB-T MPEG4, θεωρητικά δεν παίζει και το πρότυπο MPEG2; Γιατί απ'ότι ξέρω τα ελληνικά κανάλια είναι σε MPEG2.

Δημοσ.

εχω την αισθηση οτι αφου ειναι mpeg4 δεν πιανει τα mpeg2. εχω μια philips με mpeg2 και κατα τον συντονισμο-εγκατασταση περναει αυτοματα και τα ψηφιακα.

Δημοσ.
εχω την αισθηση οτι αφου ειναι mpeg4 δεν πιανει τα mpeg2. εχω μια philips με mpeg2 και κατα τον συντονισμο-εγκατασταση περναει αυτοματα και τα ψηφιακα.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ στην αρχή, αλλά έχω και μια samsung με mpeg4 και τα έπιασε μόνη της τα ψηφιακά στον αρχικό συντονισμό όπως λες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:14 ----------

Εχεις καλο ψηφιακό σήμα στην περιοχή σου ;

Η άλλη μου τηλεόραση τα πιάνει μια χαρά.

Δημοσ.

απο οτι ειδα στο pdf εχει δεκτη mpeg4.

μηπως η samsung εχει δεκτη mpeg2-mpeg4 ?

απο οτι βλεπω ομως σε διαφημιση αναπαραγει και τα 2.

<<Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T/C με λήψη MPEG4

Η HDTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο set-top box. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable για φορμά MPEG-2 και MPEG-4, λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας σε εξαιρετική ποιότητα.>>

αν εισαι σιγουρος οτι δεν φταιει κατι στις ρυθμισεις, κανε ενα τηλεφωνο στη philips. εμενα με την αγορα της μου ειπαν οτι ειχα δικαιωμα να ερθουν δωρεαν σπιτι για επιδειξη του προιοντος.

οποτε οταν ερθουν τους ρωτας, και αν αποδειχθει βλαβη να στην αλλαξουν.

Δημοσ.
Πραγματοποίησα αγορά της τηλεόρασης PHILIPS 42PFL7404H/12 η οποία έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη που υποστηρίζει DVB-T MPEG4 (φυλλάδιο τηλεόρασης - http://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl7404h_12/42pfl7404h_12_pss_ell.pdf). Το πρόβλημα είναι ότι πιάνει μόνο τα αναλογικά κανάλια και δεν βρίσκει κανένα ψηφιακό. Ψάχνοντας το μενού των ρυθμίσεων δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για συντονισμό και εγκατάσταση ψηφιακών καναλιών. Φυσιολογικά θα έπρεπε κατά την αυτόματη εγκατάσταση καναλιών εκτός από τα αναλογικά να βρει και τα ψηφιακά. Καμμιά ιδέα κανείς;

Να ρωτήσω και το άλλο. Όταν η τηλεόραση υποστηρίζει DVB-T MPEG4, θεωρητικά δεν παίζει και το πρότυπο MPEG2; Γιατί απ'ότι ξέρω τα ελληνικά κανάλια είναι σε MPEG2.

Οταν εκανες την αρχικη εγκατασταση των καναλιων επρεπε να δηλωσεις Ελλαδα (σε καποιο σταδιο σου ζηταει να επιλεξεις χωρα).Αν δεν το τσεκαρεις αυτο δεν σου βρισκει τα ψηφιακα.Φυσικα αυτο μπορεις να το κανεις και τωρα και θα δεις οτι θα σου βρει τα ψηφιακα καναλια

Δημοσ.
Οταν εκανες την αρχικη εγκατασταση των καναλιων επρεπε να δηλωσεις Ελλαδα (σε καποιο σταδιο σου ζηταει να επιλεξεις χωρα).Αν δεν το τσεκαρεις αυτο δεν σου βρισκει τα ψηφιακα.Φυσικα αυτο μπορεις να το κανεις και τωρα και θα δεις οτι θα σου βρει τα ψηφιακα καναλια

Ναι φίλε έχεις δίκιο. Αυτό ήταν. Απλώς επειδή είχα την γλώσσα στο μενού Αγγλικά, όταν έκανα ξανά την αυτόματη εγκατάσταση καναλιών δεν μου εμφάνιζε πουθενά επιλογή χώρας. Πήρα τηλέφωνο στο service της Philips, μου είπανε να αλλάξω την γλώσσα στο μενού, μετά να ξανακάνω αυτόματη εγκατάσταση καναλιών και ως δια μαγείας εμφανίστηκε και η επιλογή χώρας (που ήταν επιλεγμένη η Γαλλία!!!). Επέλεξα Ελλάδα και όλα καλά. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Η επιλεγμένη γλώσσα με την χώρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Κι εγώ στην δική μου Philips 42pfl8404h έχω επιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά (πάντα τι κάνω αυτό σε ηλεκτρικά είδη, γιατί συνήθως οι μεταφράσεις είναι ό,τι να 'ναι), αλλά για χώρα επέλεξα Ελλάδα και φυσικά στην αυτόματη αναζήτηση καναλιών βρήκε και τα αναλογικά και τα ψηφιακά.

Δημοσ.

Οι DVB Mpeg4 πιανουν και mpeg2 εννοειτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...