Προς το περιεχόμενο

τ.ε.ι. και μεταγραφες..

polistas5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα αδερφια.....εχω περασει στο τ.ε.ι. πατρας, αλλα θα παρω μεταγραφη στο τ.ε.ι. αθηνας.....αλλα εχω ενα προβλημα!ξερει κανεις σιγουρα!!!! αν μπορω να παρακολουθω τα μαθηματα(και κυριως τα εργαστηρια!) στο τ.ε.ι. αθηνας απο τωρα?? η πρεπει να περιμενω αναγκαστικα να γινει η μεταγραφη(καπου στο νοεμβριο νομιζω γινονται)??? για τα πανεπιστημια ειμαι σιγουρος οτι γινεται, αφου δεν εχει εργαστηρια, αλλα με τα τ.ε.ι. δεν ξερω τι παιζει...αν ξερει καποιος ας με βοηθησει γιατι στην γραμματεια ειναι τελειως μπουφοι...

Δημοσ.

Και στα πανεπιστημια εχει εργαστηρια ρε..

Δεν ξερω, μαλλον πρεπει να ρωτησεις τους καθηγητες αν γινεται να παρακολουθησεις.

Δημοσ.

βασικα, τη γραμματεια να ρωτησεις.

απο αρχιτεκτονικη πατρας μετεγγραφηκα στην θεσσαλονικη, συννενοηθηκα με καθηγητες (και παρακολουθησα απο την αρχη του ετους τα μαθηματα στη θεσσαλονικη) αλλα επειδη η μεταγγραφη οριστικοποιήθηκε ακριβως μετα την εναρξη εξετασεων φλεβαρη, η γραματεια μου ειπε οτι δεν γινεται να μπω στις λιστες τους ακομα κι αν ειναι ολα οκ με τους καθηγητες...!!! τελικα ξαναμιλησα με ολους τους καθηγητες, εδωσα τις εξετασεις με ενδειξη "να κρατηθει ο βαθμος" και ξαναδηλωσα τα μαθηματα αλλη χρονια για να μπω στις λιστες της γραμματειας και οι καθηγητες χωρις να παρακολουθησω-γραψω εξετασεις στο τελος εδωσαν το βαθμο μου στη γραμματεια και ΤΟΤΕ περασα και τυπικα τα μαθηματα... ου μπλεξεις...

Δημοσ.

'Εχε στο νου σου ότι αν περάσεις κάποια μαθήματα στο τει που βρίσκεσαι και

κάνεις την μεταγραφή μετά υπάρχει περίπτωση να μην σου τα αναγνωρίσουν και να χρειαστεί

να τα ξαναδώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...