Heatspreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιοσδήποτε επεξεργαστής σε Full Load 24/7, ακόμα και με την εργοστασιακή ψήκτρα, κανονικά δεν παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης, γι' αυτό το λέω. Για παράδειγμα το Intel Burn Test, "καίει" παραπάνω το επεξεργαστή από το πρόγραμμα που τρέχεις εσύ για την επεξεργασία του Video. Βασικά τι CPU φοράει το PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιοσδήποτε επεξεργαστής σε Full Load 24/7, ακόμα και με την εργοστασιακή ψήκτρα, κανονικά δεν παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης, γι' αυτό το λέω.Για παράδειγμα το Intel Burn Test, "καίει" παραπάνω το επεξεργαστή από το πρόγραμμα που τρέχεις εσύ για την επεξεργασία του Video. Βασικά τι CPU φοράει το PC? Πλέον δεν χρειάζεται αυτο το σύστημα ψύξης αφού έχω αλλάξει όλη την καρδιά του Pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 cineboy οι φωτογραφίες στο πρώτο ποστ μας έχουν αφήσει χρόνους.:\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 cineboy οι φωτογραφίες στο πρώτο ποστ μας έχουν αφήσει χρόνους.:\ Ναι, και γω που έπεσα τυχαία στο θέμα και ήθελα να τις δω δεν μπορούσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια φίλε μου. Για την εκπλήρωση του ονείρου σου και για την απίστευτη δουλειά που έχεις κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, κάτι συμβαίνει με το Photoshosting,τελευταία, μιά και εκεί έχουν ανέβει οι φωτογραφίες. Θα δω τι μπορώ να κάνω εαν μπορώ, γιά να τις επαναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποιο χωριό ακριβώς βρίσκεσαι ? Είμαι εκει απο την περιοχή και 8α ή8ελα κάποια στιγμή να σε επισκεφτώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ποιο χωριό ακριβώς βρίσκεσαι ? Είμαι εκει απο την περιοχή και 8α ή8ελα κάποια στιγμή να σε επισκεφτώ! Το χωριό ονομάζεται Πυργέλλα, και αφού είσαι απο την περιοχή θα το ξέρεις σίγουρα. Αλήθεια πόσο κοντά είμαστε; Θα χαρώ πολύ να τα πούμε απο κοντά. ---------- Προσθήκη στις 21:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες πρέπει να διορθώθηκε παιδιά. Πλέον φαίνονται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μία φίλη μου μένει στο Άργος και θα ήθελε πάρα πολύ να έρθει να δεί το κατόρθωμα σου , για αυτό ρώτησα Εγώ είμαι απο Ηλεία , όχι πολύ μακριά και πολύ θα ήθελα να έρθω και εγώ κάποια στιγμή Συγχαρητήρια και απο μένα για το καταπληκτικό κατόρθωμα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μία φίλη μου μένει στο Άργος και θα ήθελε πάρα πολύ να έρθει να δεί το κατόρθωμα σου , για αυτό ρώτησα Εγώ είμαι απο Ηλεία , όχι πολύ μακριά και πολύ θα ήθελα να έρθω και εγώ κάποια στιγμή Συγχαρητήρια και απο μένα για το καταπληκτικό κατόρθωμα ! Μπορεί και μπορείς να με πεισκεφτήτε όταν το θελήσετε...θα σας περιμένω η μαζί η τον κάθε ένα ξεχωριστά με χαρά. Με την φίλη σου που είμαι και συντοπίτης είναι πολύ εύκολο να βρεθούμε, και ίσως να την γνωρίζω κιόλας..... Εαν την ενδιαφέρει πές μου να σου στείλω τα τηλέφωνα μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Να καλοζήσετε να τα χαίρεστε παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα έγινε η φωτογράφιση του χώρου ,γιά το νέο ένθετο του Κυριακάτικου Εθνους, που κυκλοφορεί γιά πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή. Το θέμα με το Σινεμά ο Παράδεισος θα ενταχθεί την ερχόμενη η την μεθερχόμενη Κυριακή. Φυσικά και θα σας ενημερώσω σχετικά. Πάντως γιά μιά ακόμη φορά επιβεβαιώνεται απο τα χέρια επαγγελματία φωτογράφου, πόσο δύσκολη είναι η σωστή φωτογράφιση στον συγκεκριμένο χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πάντως οι φωτογραφίες σου ήταν πολύ καλές, αν το αδικούν κιόλας πόσο ακόμα πιο τέλειο είναι;! Ενημέρωσέ μας, θα ήθελα να διαβάσω το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα έγινε η φωτογράφιση του χώρου ,γιά το νέο ένθετο του Κυριακάτικου Εθνους, που κυκλοφορεί γιά πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή.Το θέμα με το Σινεμά ο Παράδεισος θα ενταχθεί την ερχόμενη η την μεθερχόμενη Κυριακή. Φυσικά και θα σας ενημερώσω σχετικά. Πάντως γιά μιά ακόμη φορά επιβεβαιώνεται απο τα χέρια επαγγελματία φωτογράφου, πόσο δύσκολη είναι η σωστή φωτογράφιση στον συγκεκριμένο χώρο. θα πάρω την εφημερίδα και θα το παίξω έξυπνος... "έχω μιλήσει με τον άνθρωπο που το έχει κάνει και ήξερα ότι θα είναι στην εφημερίδα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Πραγματικά ότι πιο όμορφο και ωραίο έχω δει ποτέ! Άνετα θα έμενα εκεί μέσα! Η δουλειά που έκανες είναι τρομερή!!! Καλές προβολές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα