kosmasgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 τεράστιο project αλλά και τεράστιο budget. Τρομερή δουλειά ο φίλος. Που βρίσκεται ο χώρος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 τεράστιο project αλλά και τεράστιο budget. Τρομερή δουλειά ο φίλος. Που βρίσκεται ο χώρος ? Σε ένα χωριουδάκι λίγο έξω απο το Αργος και πριν το Ναύπλιο!!! ΄κσρηγκήερκγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sigamhsoupw Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Τρομερή δουλειά ο φίλος. Που βρίσκεται ο χώρος ? Στα όνειρά μας; Απλά Επικό το εγχείρημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Το επόμενο βήμα του φίλου είναι η δημιουργία site για τον χώρο του και η προβολή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Πλέον και εγω παιδιά, με μπόλικη παρέα μερικές φορές η και μόνος σχεδόν καθημερινά βλέπουμε ταινίες, και πράγματι όταν μπείς εκεί μέσα ξεχνάς να βγείς. Εξω ξαναγράψει ότι θα χαρώ πολύ και απο αυτό εδω το forum να έχω ομαδική επίσκεψη.Αλλωστε είμαστε πολύ κοντά απο Αθήνα. Χωράμε 16 άτομα κανονικά στις θέσεις τους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εδώ και αρκετή ώρα ξαναχάζευα το πρώτο ποστ που είχες πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πραγματικά πέρα από το μεράκι, τον χρόνο και τα χρήματα που επένδυσες, είναι εντυπωσιακό πόσο τέλειες είναι όλες οι σινεφίλ επιλογές που έχεις κάνει, η κάθε μικρή λεπτομέρεια. Πραγματικά ζηλεύω πάρα πολύ, άπειρα respect καθότι αυτό που έχεις δημιουργήσει είναι απίστευτο. Επειδή είναι και δικό μου όνειρο κάποια στιγμή να φτιάξω έναν τέτοιο χώρο, και απεριόριστο budget να είχα τόσο τέλειο δε νομίζω να το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παιδες,παντως περα απο σινεμα φανταστειτε να παιζετε modern warfare 2 η κανενα αλλο ιδιου τυπου παιχνιδι, ειδικα δε αν τα ηχεια μπορουν να λειτουργησουν και σαν 7.1(μπορει να λεω και μλκια εδω)... πραγματικος ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 παιδες,παντως περα απο σινεμα φανταστειτε να παιζετε modern warfare 2 η κανενα αλλο ιδιου τυπου παιχνιδι, ειδικα δε αν τα ηχεια μπορουν να λειτουργησουν και σαν 7.1(μπορει να λεω και μλκια εδω)...πραγματικος ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!!! Να'ξερες μόνο φίλε μου πόσα παιχνίδια έχουν φιλοξενηθεί γιά ατέλειωτες ώρες εκεί μέσα τόσο απο κονσόλα όσο και απο pc.... Και ναι...7.1,καθόλου μ*&^(ια δεν είπες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 φιλε μου, να 'σαι καλα. χτες ειδα το θεμα, παρολο που ειναι περσινο, αλλα εμεινα μακακας!!! δεν εχω λογια! συγχαρητηρια για ολο αυτο που πραγματοποιησες. εβαλες ψυχη και μερακι να συνεργαστουν και να δημιουργησουν αυτον τον πολυ ομορφο χωρο, ο οποιος πιστευω οτι για σενα, ειναι πρωτα χωρος αναμνησεων και επειτα χωρος ψυχαγωγιας. cineboy, παλι ενα μεγαλο μπραβο που τιμας το nickname σου 100% !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το Σινεμά ο Παράδεισος, άμεσα ετοιμάζεται να παρουσιαστεί σε ένθετο γνωστής Κυριακάτικης εφημερίδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ν αναφέρεις τ όνομα της εφημερίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ν αναφέρεις τ όνομα της εφημερίδας ριζοσπάστης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ν αναφέρεις τ όνομα της εφημερίδας Δυστυχώς προς το παρών δεν μπορώ να δώσω δημόσια το όνομα της εφημερίδας.Θα ενημερώσω πάντως εγκαίρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε cineboy, να σου πω ότι έχω ενημερωθεί και έχω δει το φοβερό δημιούργημά σου από το mybike.gr. Είναι πραγματικά ένα όνειρο, ένας παράδεισος! Απλά δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί το PC χρειάζεται τέτοια ψύξη και μάλιστα το κουβέντιαζα με ένα φιλαράκι μου όταν είχαμε βγει. Έχεις κάνει Overclocking? Συγχαρητήρια πάντως για άλλη μία φορά! Μακάρι να ήσουν Αθήνα και να μου έκανες τη τιμή να μπορούσα να το δω από κοντά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε cineboy, να σου πω ότι έχω ενημερωθεί και έχω δει το φοβερό δημιούργημά σου από το mybike.gr.Είναι πραγματικά ένα όνειρο, ένας παράδεισος! Απλά δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί το PC χρειάζεται τέτοια ψύξη και μάλιστα το κουβέντιαζα με ένα φιλαράκι μου όταν είχαμε βγει. Έχεις κάνει Overclocking? Συγχαρητήρια πάντως για άλλη μία φορά! Μακάρι να ήσουν Αθήνα και να μου έκανες τη τιμή να μπορούσα να το δω από κοντά! Το pc γιά να έχει νόημα ως σοβαρό htpc χρειάζεται πολύ δυνατά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας τα οποία ζορίζουν πολύ τον επεξεργαστή.Σκέψου ακόμη ότι το συγκεκριμένο Pc στήθηκε πριν 6-7 περίπου χρόνια ,όταν και δεν υπήρχαν οι σημερινοί επεξεργαστές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα