Προς το περιεχόμενο

The Sitcoms Thread

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ένας ακόμα που προτείνει Arrested Development, που είναι και αυτό σχετικά μικρό. Αρκετές πρωτότυπες ιδέες και πολύ πετυχημένο cast.

Για την απόλυτη sitcom θα προτείνω το Seinfeld, όλες τις season με ή χωρίς τον LD. Είναι παλιό, αλλά είναι ακόμα ο βασιλιάς, imho anyway. Κάθε φορά που το βλέπω εκτιμώ και διαφορετικό χαρακτήρα. Νομίζω ότι τώρα είμαι στη φάση που εκτιμώ τον Constanza.

Jerry: So, has the summer of George already started or are you still de-composing?

George: De-compressing.

Δεν είμαι μεγάλος οπαδός του Curb Your Enthusiasm. Παρ'όλο που έχω δει όλα τα επεισόδια, αν με ρωτήσει κάποιος αν αξίζει να τη δει, θα έχω περισσότερα αρνητικά να πω παρά θετικά. Αλλά είναι αστείο, περιστασιακά, και έχει και αυτόν τον αέρα του Seinfeld με αυτοσχεδιασμό που κάποιες φορές πετυχαίνει. Φέτος βέβαια θα το δω λόγω Reunion. Έχει βγει και ένα Special για τη φετινή season με τίτλο "It's Not a Reunion Show But It's the Closest You'll Get" :mrgreen:

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νομίζω ότι τώρα είμαι στη φάση που εκτιμώ τον Constanza.

Eγώ αυτή τη φάση δεν την ξεπέρασα ποτέ. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος κωμικός.

Δημοσ.

+1 για το arrested developement.

Δεν το συνιστω ομως,γιατι θα παθετε πλακα με την Πορτια και μολις μαθετε για το αμαρτωλο παρον της θα ξενερωσετε ασχημα...

για το 30 Rock εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω αν ειναι sitcom

Δημοσ.
Ένας ακόμα που προτείνει Arrested Development, που είναι και αυτό σχετικά μικρό. Αρκετές πρωτότυπες ιδέες και πολύ πετυχημένο cast.

Για την απόλυτη sitcom θα προτείνω το Seinfeld, όλες τις season με ή χωρίς τον LD. Είναι παλιό, αλλά είναι ακόμα ο βασιλιάς, imho anyway. Κάθε φορά που το βλέπω εκτιμώ και διαφορετικό χαρακτήρα. Νομίζω ότι τώρα είμαι στη φάση που εκτιμώ τον Constanza.

Δεν είμαι μεγάλος οπαδός του Curb Your Enthusiasm. Παρ'όλο που έχω δει όλα τα επεισόδια, αν με ρωτήσει κάποιος αν αξίζει να τη δει, θα έχω περισσότερα αρνητικά να πω παρά θετικά. Αλλά είναι αστείο, περιστασιακά, και έχει και αυτόν τον αέρα του Seinfeld με αυτοσχεδιασμό που κάποιες φορές πετυχαίνει. Φέτος βέβαια θα το δω λόγω Reunion. Έχει βγει και ένα Special για τη φετινή season με τίτλο "It's Not a Reunion Show But It's the Closest You'll Get" :mrgreen:

ο τιτλος ειναι για ολη την season, απλα το special ηταν το behind the scenes. και εγω δεν ημουν fan ουτε του curb ουτε του arrested αλλα ειναι μεχρι να καταλαβεις τι παιζει και να μπεις στο κλιμα. Μετα ειναι απλα τραινακι και το βλεπεις μεχρι να τελειωσει.

Τωρα αρχισα το seinfeld και ειμαι στην 3η season. Ο constanza ειναι ο αγαπημενος μου :P

Δημοσ.

Seinfeld (ή αλλιώς the show about nothing :-D) απλά κορυφή, δε συγκρίνεται με καμια άλλη sitcom. Τώρα είμαι στην έβδομη saison, μέχρι τη πέμπτη γίνεται όλο και καλύτερο (με τη 5η να είναι η κορυφαία για μένα ως τώρα). Για αγαπημένο χαρακτήρα δύσκολα να επιλέξω μεταξύ Kramer και Costanza.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

the office γαμαει αμερικάνικο και αγγλικό.

big bang theory που αναφέρατε επίσης φοβερό.

Γουστάρω πολύ επίσης το frasier μια σείρα που έπαιζε 11 χρόνια και το συστήνω χαλαρά είναι κάτι διαφορετικό σε sticom.

Το 2 and a half men που κολλάεί? Ειχα δει καμια 10ρια επισόδια στον Α και μου φάνηκε τελέιως trash :S

τώρα βλέπω το how i met your mother και ειναι καλούτσικο. Για μετα ψήνω το 30 rock αλλά δεν γουστάρω τον baldwin..

Δημοσ.

Επίσης μια σειρά που δεν ακούστηκε εδώ αλλά βγάζει τρελό γέλιο είναι και το The IT Crowd. Σε στυλ BBT αλλά στην βρετανική του βερσιόν. Για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με τα βρετανικά sitcoms (και για εμένα δηλαδή) δώστε της αρκετό χρόνο μέχρι να την συνηθίσετε.

Δημοσ.

Μια και αναφέρθηκε, για το IT Crowd έχουμε κάνα νέο για τέταρτη season; Γιατί κάπως απότομα τελείωσε και θέλω κι άλλο.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι θα παίξει ένα χριστουγεννιάτικο επισόδιο και από τη νέα χρονιά θα παίξουν κι άλλα.

Για το IT Crowd μιλάω.

Δημοσ.
Επίσης μια σειρά που δεν ακούστηκε εδώ αλλά βγάζει τρελό γέλιο είναι και το The IT Crowd. Σε στυλ BBT αλλά στην βρετανική του βερσιόν. Για όσους δεν είστε εξοικειωμένοι με τα βρετανικά sitcoms (και για εμένα δηλαδή) δώστε της αρκετό χρόνο μέχρι να την συνηθίσετε.

Σιγά ρε μη θέλει χρόνο το IT Crowd! Από την πρώτη σκηνή βγάζει γέλιο!

-I like to size up my employees with a good stare!

-So, first day. Are you scared?

-Yes.

-Don't be.

-I'm not really scared.

-You should be.

-Make up your mind.

-I know all about computers. Sending emails, receiving emails, deleting emails. I could go on.

-Do.

Επί τη ευκαιρία, ξεκίνησα το Big Bang Theory. Καλά ξεκίνησε, μαθαίνεις και διάφορες χρήσιμες επιστημονικές πληροφορίες βλέποντας τη σειρά.

Δημοσ.
Κάπου διάβασα ότι θα παίξει ένα χριστουγεννιάτικο επισόδιο και από τη νέα χρονιά θα παίξουν κι άλλα.

Για το IT Crowd μιλάω.

Αυτό πρέπει να το είδα wikipedia και λογικά νέα season θα παίξει απ' το 2010 (αν παίξει). Απλά η 3η season τελείωσε κάπως και φοβάμαι μήπως και δεν το συνεχίσουν.

Δημοσ.

Αφού αναφέρθηκε το IT Crowd,προσθέτω κάποιες βρετανικές ακόμα,

απ'τις οποίες οι δύο πρώτες έχουν κοινούς συντελεστές - και με το IT Crowd.

Black Books

Father Ted

Spaced

Ε,και τα κλασσικά

Blackadder,Fawlty Towers,Yes Minister.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...