localy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 1----θελω οταν ανοιγω το pc η προεπιλεγμενη γλωσσα να ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα.πως γινετε? 2---ο windows media player παιζει τις ταινιες xvid αλλα δεν εχω ηχο....εχω το cccp codec pack τι να κανω?
Tilemaxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 1. Δεν γνωρίζω αν στα Ελληνικά Win μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα. 2. http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
theo86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 1----θελω οταν ανοιγω το pc η προεπιλεγμενη γλωσσα να ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα.πως γινετε? Στα Home premium δεν γινεται ετσι απλα να αλλαξεις την γλωσσα οπως γινεται στα ultimate απο το update. Πρεπει να κανεις φορματ.
localy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 δεν θελω να αλλαξω την γλωσσα του αυατηματος.παρα μονο οταν ξεκινανε τα windows και ζ-ητανε κωδικο η γλωσσα να ειναι στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Control panel-->Region and Language-->Keyboard and Languages-->Change keyboards-->Default input language-->English (Τα παραπανω ειναι απο τα 7 μια και δεν εχω πια vista,αλλα αν θυμαμαι καλα δεν πρεπει να αλλαζει η διαδρομη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.