markelos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Markelos ευχαριστώ. Ιστορικά αναφέρω πώς η Nero πολύ παλιά είχε ένα πρόγραμμα για Windows που μπορούσες μέσα από το file browser να σβήνεις και να γράφεις στα rewritable δισκάκια, όπως στα σημερινά στικάκια, δεν είχε multisession κ.λ.π. Και πάλι ευχαριστώ. Τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, σίγουρα πριν την εγραφή των νέων στοιχείων θα διαγραφόταν το cd, δε λειτουργεί όπως τα usb sticks... Το InCdD που αναφέρει ο parsifal δεν το έχω ακουστά... Edit: Αυτό με το packet writing δεν το είχα ακουστά. Μάλλον η απάντηση σε αυτό που πραγματικά έχεις απορία είναι αυτό που έγραψε ο parsifal στο πρώτο του post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Το InCD λες, μία υλοποίηση packet writing στο οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω... Ναί το InCdD εννοώ, το οποίο είχε βέβαια προβλήματα, στο linux όλα τα βρίσκω καλύτερα, ευχαριστιέμαι να κάνω εγγραφές, αλλά αν κατάλαβα καλά το packet writing δουλεύει μέσω κονσόλας, την οποία δεν κατέχω και ακόμη δεν πληκτρολογώ γρήγορα. Όπως θα καταλάβατε όλοι, η ερώτησή μου έγινε από περιέργεια και μόνο. Και πάλι σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.